Girl for Girl

Sorrin

Forumium praecox
Re: Girl for Girl

Ehhhh mos na ngref tani ne orar pune se skemi ku shkarkojme /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif Das hat in af noch gefehlt: Aber wie 'der' gjermani thot : Ein bißchen bi schadet nie /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/tipsy.gif

Sorrin

Forumium praecox

Ja mi .... Pse si i hudh desertat e vegjel poshte e lart kot une /pf/images/graemlins/smile.gif

Sorrin

Forumium praecox

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
po se ti i ke me kimet ne fakt

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gifDoni tu sjell nje foto te tubit tim te sobes ? /pf/images/graemlins/lol.gif

Sorrin

Forumium praecox

Xha Beqirit ka kohe qe si punon soba e derebardhe /pf/images/graemlins/smile.gif

disku

UNI

Questa poi?

H-orror-osh te te them funderrine kam frike se ofendoj ata qe bien ne ate rang. Te mundohem me te ofendu e di qe kallajisesh mire edhe do hapesh wc te cilen padrejtesisht e quan goje.

Ama pederast se dija qe ishe. /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: Nje keshille shoqerore. boll me kto tema se u bere gazi i botes. Miqesisht gjithmone. /pf/images/graemlins/cool.gif

disku

UNI

Une po kultivohem pak nga pak...Demek ne shkolle. Ca ben ti teta? Si e kam xhaxhin edhe sherifin e vogel? /pf/images/graemlins/kiss.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

*Uni*, un gjithmon te njejten pytje kam per ty, pse nuk thu noj gjo per temat ti,po vjen na ben si gjygjetar???...Temat nese nuk te pelqejne mos shkruj..sma ha mendja qe do ta ndjej njeri mungesen.
Kqyr mire se jemi tek thashethemet edhe na lejohet te bejme pak gallat. /pf/images/graemlins/wave.gif

OROSHI

Primus registratum

Uni eshte kunder kesaj teme sepse bie ndesh me parimet islamike /pf/images/graemlins/smile.gif
Uni eshte imami i ardhshem i xhamise Sulejman Pashes /pf/images/graemlins/tipsy.gif
MOS JA VINI RE...e ka barkun bosh /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Nobis

Primus registratum

une spo kuptoj dicka: pse ne kete teme ku quhet girl 4 girl, fut turinjte rregullisht edhe OROSHI ? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

mos kemi te bejme me transeksual apo nje te panjohur qe ne te vertete eshte femer /pf/images/graemlins/laugh.gif
apo po ben ndo1 studim sociologjik o Bençe? /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

po ti se shef qe te gjith çunat e forumit ketu mbinë...???
se vdesin per i çik "2 femra bashk" fillojne edhe fantazojne...
pse eL Pais cheri, ty nuk te pelqen te marresh pjes ketu???nuk ke noj fantazem te tille???