Girl for Girl

Sorrin

Forumium praecox
Re: Girl for Girl

Une kam mendimin te bashkepallohemi me mire /pf/images/graemlins/laugh.gif , sesa te bashkejetojme.

pinkparadise

Forumium maestatis

ppppppppfffffffffffffff....
pse kush te beri kerkese zyretare per bashkjetes ty,qe na e more bahskjetesen serjozisht more djal...
neve jemi mire midis vajzave ty te kemi vetem per noj here sa per te shtuar pak me shum adrenalinen....
keshtu qe mos na shit shum dengla se ...do te heqim nga lista jo vetem nga vaska

pinkparadise

Forumium maestatis

hahahahahahaha,
hhhhhheeeeeeeejjjjjjjjj po ti s'je me koke fort se un ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

Girls smile you on the CAMERA------home made movieeeeee
Pretty trashe i cike zonin,ti pinky vazhdo ritmin, ti plako mos mu shperqendro aty edhe 15 min i kape ca $$ kodosh.....
Kemi kerkesa te jashtezakonshme per keto 2aktore live
gjysma e kasetave o prenotu.....

ere

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Pretty trashe i cike zonin,ti pinky vazhdo ritmin, ti plako mos mu shperqendro aty edhe 15 min i kape ca $$ kodosh.....

[/ QUOTE ]

ja po nxjerr gjuhen une tani /pf/images/graemlins/tonguee.gif..e po bej keto gjestet e keto renkimet si tek channelx..avash kameraman mbaje kameren mire..se pote bie ne vaske /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

[/ QUOTE ]

ja po nxjerr gjuhen une tani /pf/images/graemlins/tonguee.gif..e po bej keto gjestet e keto renkimet si tek channelx..avash kameraman mbaje kameren mire..se pote bie ne vaske /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

[/ QUOTE ]Camera o tu giru vete /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gifse kom vu ke veni /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gifo mini camera kjo mi goce exploro dhe mrena trupit kjo a me kutpo....... /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

po dale ore! pse kaq mini e paske? /pf/images/graemlins/eek.gif

[/ QUOTE ]Veje doren ciper dhe me thuj ca ni????? mos me thuj 2 dure +1 koke /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/crazy.gif /pf/images/graemlins/lol.gifdhe camera qe spo puno u corodit

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

hahahahaha
mos se e preke ne EGO
edeh do friksohet edhe iken ai

[/ QUOTE ]Po ti e ni e ni????

Sorrin

Forumium praecox

Ti dhe nje tub sobe kam pershtypjen do ta preferoje /pf/images/graemlins/laugh.gif

ere

Primus registratum

po dale ore! pse kaq mini e paske? /pf/images/graemlins/eek.gif

[/ QUOTE ]Veje doren ciper dhe me thuj ca ni????? mos me thuj 2 dure +1 koke /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/crazy.gif /pf/images/graemlins/lol.gifdhe camera qe spo puno u corodit

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ere

Primus registratum

Ti dhe nje tub sobe kam pershtypjen do ta preferoje /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

ja ky qe ja ka marre doren tubit /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

Sorrin

Forumium praecox

[/ QUOTE ]

ja ky qe ja ka marre doren tubit /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

[/ QUOTE ]

Epo e pastroj oxhakun une pretty, /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif