Re: Fam Trasparent
O Lara, pash nerin ku je, jam n'zyre i tesh, po amelcoj pak gojen n'shqip para se t'filloj mbledhja. aha prandaj kan fillu nofllat e mija me ba naze /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shocked.gif
Lara si ma ke xhevahirin e vogel, se njat shoh sa t'lexoj, ju tri motlat e amla /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif
Un vduqa iher /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif por ishte ftoht atje dhe erdha prap ktu n't xet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_boohoo.gif
Mram deshta me u martu, i propozova njenit s'me pranoj, kujtoj se jam tuj u tall! ca me ba, s'me beson kush as kur them t'verteten! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif
Robt e shpis i kam nis neper plazhe t'knaqen, ngaqe pervedi jam hala me pardysy. T'shtunden po shkoj nje jave neper male, do ngjitem maje alpesh e te flas pak me qiellin, do na japi pak diell knej apo t'arratisna prej kti vendi! oj, ku jena ktu na! ket'padrejtsi se durroj ma /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/emot-argh.gif
Tjeter, dhe Tushi plasi me u martu po s'po ka kohe ngaqe punon shume! ke ndonje nuse t'gatshme anej? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_think.gif
Uuuuh nigjova dhe njenit po ja bite baba nusen prej tirone n'paket /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/emot-doh.gif
Them sikur te vij dhe un do koh anej, qe te amelsohem pak /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif, bela me mushet mendja me ba ndryshime, por s'kam kohe iherperiher /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Don ma info? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yay.gif
vec fol /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif