Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

abs

nuk e di...
Re: Fam Trasparent

O Lara, pash nerin ku je, jam n'zyre i tesh, po amelcoj pak gojen n'shqip para se t'filloj mbledhja. aha prandaj kan fillu nofllat e mija me ba naze /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shocked.gif

Lara si ma ke xhevahirin e vogel, se njat shoh sa t'lexoj, ju tri motlat e amla /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif

Un vduqa iher /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif por ishte ftoht atje dhe erdha prap ktu n't xet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_boohoo.gif
Mram deshta me u martu, i propozova njenit s'me pranoj, kujtoj se jam tuj u tall! ca me ba, s'me beson kush as kur them t'verteten! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif

Robt e shpis i kam nis neper plazhe t'knaqen, ngaqe pervedi jam hala me pardysy. T'shtunden po shkoj nje jave neper male, do ngjitem maje alpesh e te flas pak me qiellin, do na japi pak diell knej apo t'arratisna prej kti vendi! oj, ku jena ktu na! ket'padrejtsi se durroj ma /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/emot-argh.gif

Tjeter, dhe Tushi plasi me u martu po s'po ka kohe ngaqe punon shume! ke ndonje nuse t'gatshme anej? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_think.gif
Uuuuh nigjova dhe njenit po ja bite baba nusen prej tirone n'paket /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/emot-doh.gif

Them sikur te vij dhe un do koh anej, qe te amelsohem pak /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif, bela me mushet mendja me ba ndryshime, por s'kam kohe iherperiher /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Don ma info? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yay.gif
vec fol /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif

bobo

marksist-enverist

sa birra paskeni pi ...
tjeta fam, tgjithve...

blue, mos ke fillu ta pish martinin, ttundur dhe jo tperzier?
kujdes se 'ulliri' ka krursen e dhembeve... dhe mos vritesh!
jo per naj gja, po do mvriste nergjegja me tnodh naj gja,pa te than... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif , se kot sjem fam..., pi si ne birra /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

abso, si ke ken ti?,sa ta kam zili...

tushi

Valoris scriptorum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Lara Croft</div><div class="ubbcode-body">Hahahaha dhe ti dhe tushi e keni bo si Refiku

Po pse s'shon mer vlla
S'shkoj kom pun, jam n'burg /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif </div></div>

kush asht bre ky refiku q1 s'ja kam ndi zanin hiç /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

premen veç Abs si jena ba /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shrug.gif ty s'ta japin e une s'kam kohe me jua lyp apo anasjelltas veçse si perfundim pa gja se pa gja

hallall martesa po as kashaten s'po e njyjme kund /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

po ma shpija se kto femnat ti marrin krejt mendt me muhabete /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/angry1.gif

a po ju mundon te nxehtit ndoj fije se kndej na poqi e dogji /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/emot-doh.gif

mozaiku

Primus registratum

Abs , kur te vish duhet te dalesh me vrap anej nga ana tjeter se kam informacione te rendesishme per ty.... Po u vonove , do ti them ketu, ne mes te tere robve te shtepise /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

disku

UNI

Tjeta je vet. :p
Ke thy na i zemer?
O Lara o kaprollja ma e bukur e pyllit, na pershnet mi iher se na rritet kompetenca. :p
perqafim vec absit ju tjeret se meritoni. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ejvallah Uni. Hajt ktu t'përqafoj ene un içik /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif.

Për ça bo llaf kjo tema?

Blue /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif t'veçant.

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif t'përgjithshme për juve të tjerat /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

disku

UNI

Ke pru na icik raki BMW ti apo erdhe vec me puth Bluen?
Hajde pra se ka ngel icik meze ne frigorifer /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Jo vetëm rakin po kom bo edhe içik mish t'hatashëm që po ti shtojsh ene hurdhat e njoma, ullit e djathin e bardh nuk të shko menia mo për gjo.

P.S. Kjo tema me çar problemi merret?

P.S.P.S. Me puth Bluen ishte arsyja nr 1.

disku

UNI

Me familjen e Absit. bej i kerkese zyrtare se e ka zemren sa i hambar ene dro te fut mrena. Per me shume qeke i rakise /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Bluja qeka me nerva sot se nuk erdhi. Na mi ti spilongone, hajde merr jastiqen se jom per sherr /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

bebi

Primus registratum

KOndre /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

Uni, me ty jam illnu, po hajt po losim me jastek. m'ke harru krejt /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif zemra kam thy plot, po kam fillu edhe me njit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

shpijaaaaaaaa ec t'ju puthi tanve pa perjashtim, t'mir e t'kqij /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

wish me luck on mondays exammmmmmmmmmmm

abs

nuk e di...

sapo kam ardh, nje kshtu si per fillim
/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

sa t'pershnetem edhe me pjesen tjeter vij prap /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: homerS</div><div class="ubbcode-body">abso, si ke ken ti?,sa ta kam zili...

</div></div>

Homi danke, Die ersten Ferien waren ein Erlebnis,kam ken pirate /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
bald habe die Nächste /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/Eliterate.gif

Tush interpretoje si t’dush, pervedi kam 1 pun t’temen ashtu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_dance.gif

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mozaik_i_qelqte</div><div class="ubbcode-body">Abs , kur te vish duhet te dalesh me vrap anej nga ana tjeter se kam informacione te rendesishme per ty.... Po u vonove , do ti them ketu, ne mes te tere robve te shtepise /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
</div></div>

Moz, qysh se e mbaj mend vedin t’siguroj qe s’ka funksionu mir te un presioni /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif
... jepi vedit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_boohoo.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: *Uni*</div><div class="ubbcode-body">perqafim vec absit ju tjeret se meritoni. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif </div></div>

Na, 1 nder ma t’ miret e shpis, perqafim t’ madh back! E t’ majshin femnat si veshka n’mes dhjamit jarabi .

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yay.gif

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: *Uni*</div><div class="ubbcode-body">Me familjen e Absit.

Per me shume qeke i rakise /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
</div></div>

Pse /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif ka ndonje perreth qe nuk e din ket gja aaa? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif
Kondre, ke ken patjeter dejshem /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif

mozaiku

Primus registratum

Ngjo mi , se eshte muhabet pikant , me te vertete do qe te ta them ketu?! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

une jam verdalle /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif...
te uroj nje jete te lumtur e plot suksese, te trashegohesh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
pashe nje nuse te mrekullueshme dhe shume te qeshur, jeni çift shume simpatik... dasma, nje kryeveper...edhe nje here te trashegohesh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

mozaiku

Primus registratum

qyqaaaaaa , kush u martu?
Po fotot ku i pate?
Du edhe une foto nusesh dhe dhondrash /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

P.S: Ku ka perfunduar galeria e fotove te forumit ?!

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

tralalalalaalaaaaaa s'ta tregoj se ku i pashe... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

kush kerkon ....gjen.... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Status
Not open for further replies.