Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

abs

nuk e di...
Re: Fam Transparent!

...prandaj don me ma fut thiken gryksbardhi /pf/images/graemlins/eek.gif
nuk asht gjynaf me prek kyt lloj lekure? /pf/images/graemlins/tongue.gif e din pse don ai m'm mbajt dy jave n'spital, por s'din gja ai cfare mshifet nen at lekur /pf/images/graemlins/crazy.gif /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

m'ka kcy /pf/images/graemlins/grin.gif hyp me i llaf nje deshir' e cmend per fustane si ai i para /pf/images/graemlins/devil.gif e per njat model floksh, vec ket't fundit s'do ma pranojne n'pune, prandaj u pa puna duhet me vu paruke /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

uh me filloi filmi /pf/images/graemlins/wave.gif

ameba

Forumium maestatis

Hajt shikim te kendshem Abs /pf/images/graemlins/kiss.gif

Po qe se shefi ka ankesa te ma tejshme jepi adresen time se i kam 1 muhabet /pf/images/graemlins/smash.gif

Uuu Abso ai fustani i pare prej lekure eshte? Ma jep nje xhiro mi se qenka si per mua /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

abs

nuk e di...

Prit mi ti se je ma e vogel /pf/images/graemlins/kiss.gif. T'bredh un'iher se kam variacion itesh neper do koridore t'gjata /pf/images/graemlins/devil.gif. Asht mendafshit, kam gjet gryksen e shkolls fillore dikund nen ahur /pf/images/graemlins/laugh.gif thash- ta baj fustan iher /pf/images/graemlins/laugh.gif e kam kthy persmrapshit prandaj duket si lekur /pf/images/graemlins/wink.gif po mos i kalxo kujt /pf/images/graemlins/crazy.gif

Bunny c'ke ti se te jap adressen e tij, e hajde kalxoja iher se si flasin burrat! /pf/images/graemlins/cooli.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

abs

nuk e di...

Gjithmone m'ka ngacmu mendimi "ene ma shume" tesh mi fute ethet /pf/images/graemlins/goofy.gif e fantazise /pf/images/graemlins/devil.gif

Kalxo iher...sa per zgjerim horizonti /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Mromaaaa... do me qerasni icik me karramele?!?!
Abso, nga ke humb ti, hecni shpejt anej juve te dy...

Abso mire mi ti nxirrja zine grykses, mua me pelqejne rrobat vintage. Vintage jo ne kuptimin qe jane te vjetra po qe i kane veshur pleqte /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

abs

nuk e di...

Mozi e nese them SDU! /pf/images/graemlins/devil.gif

Nelka ti si me ken binjake jeme. C'ke ti se e shumta dy here me duhet /pf/images/graemlins/laugh.gif Sa gallat do ishte ti shkembejshim rrobat. Dikur n'koh t'monos ka pas lezet! /pf/images/graemlins/cooli.gif ps: dil dhe ti anej t'bajme nja 5min gallat tek tema e Mozit /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Shof qe s'e paske marre hic seriozisht temene e Mozit... /pf/images/graemlins/laugh.gif e paske bo shesh gallate... /pf/images/graemlins/laugh.gif

C'paskeni kunder karameleve ju mi?! Une vetem desha me u sheqerosur... /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Mozi se kam dit' se i han kaq shum amelcinat moj /pf/images/graemlins/laugh.gif
200px-Chocolate02.jpg

tjeta Legji si t'shkoj pazari sot? /pf/images/graemlins/laugh.gif

LUANESHA

Primus registratum

Pershendetje te gjitheve
si ju kam /pf/images/graemlins/cool.gif
absi po ku ke hum moj yll
/pf/images/graemlins/wink.gif
un jam mire,ne shkurt do hik per pushime,nji jave ne mal per me ba ski A-A-A,masnej do shkoj 3 dit ne BELGJIKE,ti kur po vjen knej se na ka marr malli me /pf/images/graemlins/smile.gif

/pf/images/graemlins/wave.gifse shpejti /pf/images/graemlins/tipsy.gif

zoulou

ElB@S@N

mrama /pf/images/graemlins/wave.gif.une mire ia kalova flm . Ti mire ? JU te tjeret shpresoj qe po /pf/images/graemlins/grin.gif

tushi

Valoris scriptorum

Abs xhemla ku je allahile

a je prape e disponushme per nji /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

glass%20wine.jpg

Luaneshe po ti pash besen, si ja ke kalu ne Belgjike

nks s'ke shku ala te kallxoj une se ka me i ra /pf/images/graemlins/laugh.gif

naten shpija fleshi rahat

Status
Not open for further replies.