Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

zoulou

ElB@S@N
Re: Fam Transparent!

kush una , /pf/images/graemlins/grin.gif mire ,ketej nga une dielli ndriçon ,por fohte /pf/images/graemlins/frown.gif

Caldera

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ja ,po deshet muhabet erdha ne una per ça po flisnit ???? /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

asgje te vecant ..si fillim tham te shmalleshim /pf/images/graemlins/wub.gif..Te reja kam plot po, ti kush je iher ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Caldera

Primus registratum

ka qene ka qene po tani o bo yyyyyyyyy...me grip hihihihi
he i here cna thu?

[/ QUOTE ]

dukesh nga avatari /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps. /pf/images/graemlins/kiss.gif te shkuara /pf/images/graemlins/wub.gifpi caj, sa me shume caj ..:p

Dotesa

Primus registratum

kjo zuluja me duket e re mu po se njoh nevi...

aman se po me del shpirti me kete grip budalla... du te rejat une moooooooooooj

Caldera

Primus registratum

kjo zuluja me duket e re mu po se njoh nevi...

aman se po me del shpirti me kete grip budalla... du te rejat une moooooooooooj

[/ QUOTE ]
ce re mi ...o e vjeter ajo, po ka kostum te ri /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gripi cdo nga ty...? ha limona /pf/images/graemlins/wink.gif
Une si gjithmone ke puna. por ja kam morr doren tani /pf/images/graemlins/wink.gif
ah, kam bere patenten /pf/images/graemlins/laugh.gif po si hypi makines se mduken rruget e ngushta /pf/images/graemlins/lol.gif

zoulou

ElB@S@N

dhe aq e re jo , por sa here kam dashur te hap muhabet tek kjo teme s'ma varte njeri /pf/images/graemlins/cry.gifkeshtu ikja tek te tjerat /pf/images/graemlins/grin.gif

Edhe une me grip isha pi çaj me mjalte dhe limon !!!

Caldera

Primus registratum

Nuk te moren peng ??? /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

jo se u maskova me ferexhe une /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Dotesa

Primus registratum

hahhaa...ndersa mu me duken te gjera hata...hahahaha nevi neviii urime per patenten..

zoulu qyqjaaaaaaaaa kush nuk ta vari ty?????? zoja e shpise i do te gjithe po silli CV dhe ajo te len me zgedh edhe dhomen

Dotesa

Primus registratum

Nuk te moren peng ??? /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

jo se u maskova me ferexhe une /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]
prandej ngele e bardhe mi? ik mi xhishu i cik e nxijuuu me noj aruba /pf/images/graemlins/pickellonja.gif beju shokollate me qumeshte /pf/images/graemlins/goofy.gif

Caldera

Primus registratum

ku t'zvishesha n'pakistan mi /pf/images/graemlins/idea.gif .... /pf/images/graemlins/laugh.gif rri aman se shyqyr qe e hoqa qafe /pf/images/graemlins/laugh.gif

absi pse nuk vjen ke shpia vet /pf/images/graemlins/laugh.gif dmth ka te drejt cupa
/pf/images/graemlins/laugh.gif kur thot qe ketu sta varin /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Po meshkuj vij ndonejher ktej? /pf/images/graemlins/laugh.gif

zoulou

ElB@S@N

po iki se mu zgjua çuni !!!! /pf/images/graemlins/frown.gif Po le vendin çunave /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Caldera

Primus registratum

ku shkon mi ? une per cunin tat e kisha /pf/images/graemlins/wink.gif..keta te tjeret nuk me intersojne /pf/images/graemlins/laugh.gif

Status
Not open for further replies.