Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

abs

nuk e di...
Re: Fam Transparent!

...jo besa s'them hiq njashtu /pf/images/graemlins/crazy.gif
paske ken nxans i mir /pf/images/graemlins/cool.gif

du me dit' vec a asht' ndez perdja flak nga rezonanca e veshtrimit t'perqendrum n'pik t'caktume aaa? /pf/images/graemlins/devil.gif

...i hodha nje sy pasqirs, ehe ashtu jam /pf/images/graemlins/tonguee.gif, e te tana... i du pervehte /pf/images/graemlins/devil.gif sidomos mallrat rezistent /pf/images/graemlins/cooli.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

mallrat rezistent... kan humb drejtimin, ato posht dritares po qe kan qen rezistent tashi aha koh t'veshtira absi... po ti sja ke dit yzmetin /pf/images/graemlins/laugh.gif

apo e kam gabim...?

aajo perdja e asaj biondes mori flak se perndryshe s'me kapte te nesermen /pf/images/graemlins/laugh.gif

ti je tipike Bjonde nga ato... i ve kapak e sta jap /pf/images/graemlins/tonguee.gif

po tek dritarja pse rije...? /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

mir mir... /pf/images/graemlins/devil.gif

ne dritare hidhja nje sy herpashere kohes, dmth kur po pushon shiu... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

shiii, meqe qenka ndez...perdja dmth paske shku prap te nesermen, oder? /pf/images/graemlins/grin.gif

i_own_u

Primus registratum

jo, jo se kam perserit mo... se kisha frik mos prap gabimisht i hapte driten mami e do i fusja ne sherr familjarisht keq fare pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

po ma mer menia qe kto tipat e shiut... do ken pas qellime serioze me ty absi /pf/images/graemlins/smile.gif

apo ste pat shku noi her menia...? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

abs

nuk e di...

nein, zgjohej nje ndienj pafajsie e humanitare, t'i fshija pikat e shiut qe i konkuronin vezullimin e syve /pf/images/graemlins/wub.gif, e ta...zvishja nga rrobat e lagura, per hir te shendetit eee. dmth <u>vec</u> n'rast t'till...vras menjen!

/pf/images/graemlins/smile.gif

i_own_u

Primus registratum

e kush batut nga kto te ''lagurit'' t'ka bo pershtypje qe e mban mend dhe sot e ksaj dite /pf/images/graemlins/smile.gif

te shkretet /pf/images/graemlins/laugh.gif

ika un absi... ciao e mir u lexofshim

abs

nuk e di...

mir'ardhsh /pf/images/graemlins/smile.gif

Tush mi hedh ne pm ato please, danke /pf/images/graemlins/smile.gif

Ps: Zog mqs ja ke vu celsin sonte, hajde knej /pf/images/graemlins/wink.gif t bajme pak zhurme /pf/images/graemlins/rockband.gif

tushi

Valoris scriptorum

tash q1 kryva pune me thu /pf/images/graemlins/smash.gif

/pf/images/graemlins/lol.gif

abs

nuk e di...

si e kryve punen mar? /pf/images/graemlins/eek.gif s'pash gja /pf/images/graemlins/sleep.gif

zog

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ps: Zog mqs ja ke vu celsin sonte, hajde knej /pf/images/graemlins/wink.gif t bajme pak zhurme /pf/images/graemlins/rockband.gif

[/ QUOTE ]

s'jam une qe i kam çelsin, as un nuk kam aksee ne server, dmth kam hala po nga nje rruge tjeter e qe nuk kryen pune perveçse ne html, php nuk punon e kjo nuk eshte vetem per mua por edhe per plot te tjere, siç po duket ata robt e serverit bejne punime (update te sistemit) e i kane mbyll disa funskione per momentin.

abs

nuk e di...

eshte mase e mundshme.
dhe se seshpejti do jete online.

tani nje pyetje, kush me tregon 'rrugen' si te incizoj zanin tem nepermjet msn?

ma mbush mendja me knu nje kang /pf/images/graemlins/devil.gif

zog

Primus registratum

me kollaj e gjen duke lexu ndihmen e MSN, patjeter them qe duhet te jete dhene poqese eksiston si funksionalitet.

duhet them persepari te kesh nje mikrofon.

abs

nuk e di...

e kam ble fringo bashke me kufiet.

eh kush lexon gjith' at material teknik.pertoj.

ndonje udhzim te thjesht, jo pergja, por kur e lexoj nga ktu motivohem /pf/images/graemlins/devil.gif kur e lexoj atje me duket sikur po fles me burrin e huj, e m'hik deshira /pf/images/graemlins/sleep.gif

tani dhe atje eshte nje opcion sikur te mos ishit ju ktu,por ne mes jush dha atjese perzgjedh robt e mij!

jo po thuj qe s'kam argument t' fort /pf/images/graemlins/grin.gif

zog

Primus registratum

problemi eshte qe veç i zoti e nzjerr gomarin nga balta, thot poplli heroik dhe i moçem.

ne ti s'ke pse lexon gjith ndihmen kerko veç fjalet :inçizim zeri (ta zeme) dhe perqendrohu ketu.

ps: pervete nuk e di si behet, ne mac MSN nuk e ka fare kete funksion. por ka programe te tjere te afte ta bejne te njejten gje. bile me profesionalisht. sidhe tjeter, per vete, sa me shume lodhje me jep diçka aq me shume me jep edhe kenaqesi, ne kthim, kur arrij ta zgjidh.

abs

nuk e di...

e njoh ket'ndienj Zotnija jote. Kam nje faze itesh qe s'me terheqin kto zbulime teknike.
Imagjino hala s'kam lidh kameren
B00097HL6K.01-A177UYWNKO0FSW.LZZZZZZZ.jpg
me pc, per te pare c'mund te bej me to,por e di qe eshte faze kalimtare...dhe hajt ma! s kam nipin online se ai ban namin! i ka ngja halls /pf/images/graemlins/devil.gif (thash t'shes pak mend se m'jan ba pak si shum koht e fundit) /pf/images/graemlins/lol.gif

ps: m'terheqin sende tjera ne moment /pf/images/graemlins/wink.gif

pss: Zog ma ven naj muzik itu bitte schön /pf/images/graemlins/cool.gif

abs

nuk e di...

sic e ke vu gjithmon ... /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

ps: pse s' me del firma poshte kajhere?
aha, dmth kur korigjoj heeeh majmuni /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

muzike ketu s'kam vu ndonjehere, prandaj te pyta se mos di gje, meduket se ngaterron me forumin tim ti.

abs

nuk e di...

pash nerin cfare thu mor burr! sa here ke vu muzik ktu s'mbahet mend! mu don me m'than si zoja shpis /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
oj ktu thote!
forumi jot tjeter pune. hidh i sy n'ballkon iher /pf/images/graemlins/grin.gif

mozaiku

Primus registratum

Mmmmmmmm.... ca ka ndodh andej nga shtepia e Zogut?!
Une erdha sa me ju uru festat. Gezuar 2007! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ku t'jua nis kartolinat reale?!

Status
Not open for further replies.