Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

bebi

Primus registratum
Re: Fam Transparent!

tjeta juj! tjeta abs /pf/images/graemlins/smile.gif!

si po ju shkojn' blemjet e peshqesheve per xmas??? uhhh ca kam hek un' me ble dhuratat, dal me ble per t'tjer' e perfundoj me ble per vedi /pf/images/graemlins/grin.gif mgjthate ma n'fund ja mrrita me ble edhe per t'tjer' /pf/images/graemlins/laugh.gif

si perfundim a m'keni ble gja per ditlindje e per xmas, se itu deshta me dal' /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

t'a dini, se dashnija kalxohet edhe me dhurata /pf/images/graemlins/grin.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Tash mu mos me thoni se kam vu kam ne shpi vec per dhurata e /pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk besoj se jam aq qylegjije /pf/images/graemlins/laugh.gif

Muahhhhhhhhhhhhhhhhh te taneve se me ka marre malli.

Princesha

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
tjeta juj! tjeta abs /pf/images/graemlins/smile.gif!

si perfundim a m'keni ble gja per ditlindje e per xmas, se itu deshta me dal' /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

t'a dini, se dashnija kalxohet edhe me dhurata /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

Ah me dhurata a?

N'koh teme, po flasim kur kam ken un e re, per i shterngim doret ka fjet trimi nji jav nen ballkon...a e sheh pra mari vajz si jan kto pun /pf/images/graemlins/smirk.gif

bebi

Primus registratum

per mu trimi t'rrin edhe maje ballkonit, n'dasht t'presin edhe maje catis. ca s'i takon s'i takon /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

...si moj te rrij n'maje /pf/images/graemlins/eek.gif...sa katile paske ken /pf/images/graemlins/devil.gif, si nuk ke meshir /pf/images/graemlins/lol.gif

tjeta juj t'miret e shpis /pf/images/graemlins/wub.gif

Na dhe kekset gati ktu /pf/images/graemlins/goofy.gif

sb_kekse.jpg

Uni t' lumt dora /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

3.Advent.jpg

bebi

Primus registratum

abs kajder' asht mir' me ndejt n'maje /pf/images/graemlins/lol.gif

roza, ca asht ajo firm' q1 ke vu moj? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif a je prej shkodret a ca?

shpija, shkova tesh. kur t'ju marrin malli x mu, merrini er' ndoj trandofilit a lulemustakut a ndoj lules me extra er' t'mir' edhe cmalluni me mu /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

i_own_u

Primus registratum

vdisni ju Shkodronet mo... me ju nejt içik posht ballkonit /pf/images/graemlins/smile.gif

tushi

Valoris scriptorum

shpija ku jeni allahile /pf/images/graemlins/laugh.gif

Abs a i sheh çikat si hapen ne publik kush ka ken ma katile me trimat /pf/images/graemlins/lol.gif

Abs xhemla po ti ça na thu ndoj gja /pf/images/graemlins/confused.gif

qyre çfare dhuratet te kam ba per Kshndella

/pf/images/graemlins/laugh.gif
se fotot q1 ke pas ba deri tash s'kan kene gja (jo per faj tanin eee )

Nikon%20D70.jpg

kush te kene qejf e dini vete ju

photo-wine-glossary.jpg

abs

nuk e di...

Noto nje nga 'drogat' sehr terheqese eshte, te shohish tjetrin (mbas perdes) tuj nejt para shpis n'shi /pf/images/graemlins/crazy.gif, ai injoron shiun, me levizje t'ngathta plot dimanizem, levizjet e duarve te tij e shiun qe rrjedh litar mbi fetyren e tij qe qet' avull e teshat qe i ngjiten per trup /pf/images/graemlins/devil.gif

Tush,daaaaaaaanke shume here /pf/images/graemlins/cool.gif.
S'ka asnjejave qe me ka thane nje kojshije: "kur te blejsh apratin profesional me thuaj, se dua te me bajsh foto picilak" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif
se di tesh /pf/images/graemlins/wink.gif

i_own_u

Primus registratum

me ka bo vaki iher absi /pf/images/graemlins/laugh.gif

dhe i esht fut mami ne dhom i hapi dritat kur shikoj nje hije gjigande pas perdes qe u ul per iher :lol /pf/images/graemlins/lol.gif

e qe te nesermen... me erdh e me kapi vet, po ti me tha çne ty pi cigare nga shpja ime dje /pf/images/graemlins/laugh.gif

ehhhh koh t'bukra...

çne ti te ka kap nje periudh me kshu gjojnash serenata e ku di un /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

ky s'asht krejt profesional po prape i mire

e di se ke hallin e kojshijes po derisa ta msosh mos me e lan ate shoqen me vujt po ja baj une /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

...jo po kshi pjes filmash real rregjistrohen mire, dhe ne cdo rast te ngjashem vrojtohen details t'jera robi-gjinifemnore /pf/images/graemlins/crazy.gif

mu kujtu nga ajo kanga : sa katile paske qen /pf/images/graemlins/devil.gif

he niher kalxo si avollonte shiu ne trup, dmth si e merrshin poret e lekures kur shihshe hije mbas perdes? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

tush iher po e provoj vete /pf/images/graemlins/lol.gif nese s'ja dal, kerkoj ndihm /pf/images/graemlins/devil.gif
ps: ma ke nis me post /pf/images/graemlins/tonguee.gif

i_own_u

Primus registratum

ka qen nota plot me yje absi me ç'mbaj mend un... kshuqe skishçte çte me avullonte /pf/images/graemlins/laugh.gif

u tmerrova kur e pash... hej zot thash ç'figur te poshter qe boni e shkreta /pf/images/graemlins/smile.gif

ka ken bionde kjo absi... n'pergjithsi e keni katil'llikun ne shpirt per kshu gjojnash po jeni t'amla si mjalti ama /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

...eh kshtu jane burrat qe na e din kimetin /pf/images/graemlins/cool.gif, dmth qe shohin balancimin e kontrasteve tona te pafund /pf/images/graemlins/devil.gif

ps: e shihni ju faqen e Zogut?

i_own_u

Primus registratum

jo s'me hapet

po per tu habit se jam duke lujt bilardo aty kam mese 2 ore

kam thy dhe rekord a thu te mos me ken majt piket...?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. e doni dhe nga iher ne lule t'ballit po gjithsesi jeni pozitive /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

iii shif cfare thote, kush e don n'lule mor? /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pikt do ti ket mbajt gjithsesi si rekordi i ri qe je /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

ps: thash se vec un' s'hy dot mren /pf/images/graemlins/devil.gif ngaqe e kam me pikatore lapazanllikun /pf/images/graemlins/tonguee.gif

i_own_u

Primus registratum

mos te duket habi qe s'hyn aty... se shum rremuj je tyj ba /pf/images/graemlins/laugh.gif

e din ti e din qe e doni n'lule t'ballit /pf/images/graemlins/smile.gif

po mir zakonisht si kan perfundu kto tipat posht ballkonit...? /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

...ca me ba, s'kan ardh' te tan' n'ket'bote per me ken' persmarit, dmth t'urt e t'sjellshem /pf/images/graemlins/crazy.gif

jena solista /pf/images/graemlins/wink.gif kshtuqe thjeshtezoje shumsin /pf/images/graemlins/devil.gif please /pf/images/graemlins/cool.gif

ato tipat zakonisht, duhej t'i rrezistonin tundimit deri n' piken e fundit...t' shiut /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

c' 'provim' asht dasht me dhan ti? /pf/images/graemlins/grin.gif

i_own_u

Primus registratum

po, po solista... e tesh kush e di sa her e menon ahhh maj e marr ke kam ken, tuj i pas posht dritares luzsha hapa dollapa /pf/images/graemlins/laugh.gif

provimi i ka ken mos ti hidhsha syt n'hava... po tu perqendroja i teri tek ajo

e di un se kshu do me thush dhe ti si bjonde qe je... i doni gjojnat te gjitha per vete egoiste /pf/images/graemlins/smile.gif

Status
Not open for further replies.