Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

abs

nuk e di...
Re: Fam Transparent!

Ty /pf/images/graemlins/angel.gif
...me duket qe ishe afer tij, por ngaqe po pije duhan, do t'i ket shkuar tymi andej, prandaja... /pf/images/graemlins/laugh.gif

tani s'mbaj mend ma, ngaqe kam fotot e nje kollektivi tjeter para sysh. /pf/images/graemlins/cool.gif

kush e do ate foto, te paguj cekun 100dollar! ndryshe s'ka.
oj kto /pf/images/graemlins/shocked.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
me cfare do i blej dhuratat e vitit te ri una /pf/images/graemlins/devil.gif jemi kallabullek /pf/images/graemlins/rockband.gif

tani po dal t'blej ndonje gja pervehte, ta mar me te mira pak /pf/images/graemlins/rockband.gif

marina s.

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

1-Si mund ta dije burri se c'eshte e mire tek nje grua, kur ajo nuk e le te provoje.
Robert Lembke

2-Burrat per ceshtjet e huaja dhe grate per te vetat jane diplomatet me te mire.
Sigmund Graff

3-Kush s'ka perkrahjen e grave, s'ka askurre sukses.
Oscar Wilde

4-Burri behet njeri vetem nepermjet gruas.
Oswald Bumke

5-Nje burre ne gjunje para gruas eshte nje njeri qe synon per me lart.
Robert Lembke

6-Burrat jane si dhembet. Ne fillim dalin te shtrember. Kur fillojne e vijne ne rregull, te shkaktojne dhimbje. Nese i heq qafe, lene nje vend te zbrazet. Ingrid van Bergen

[/ QUOTE ]

Ti e zonja kesaj shpie,pak kujdes ca thua se po na ngref menjen me u martu edhe ne komshinjve /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif

Blendi

Primus registratum

montazhin e hoqa per nje arsye personale te dikujt ne kolazh qe me duhet ta respektoj. Absi e din per se behet fjale. Megjithate une foton e kam rujt dhe me ka pelqyer shume.

Blendi

Primus registratum

Uuuuuuuu te lutem jo kaq serioz

[/ QUOTE ]

Me ty e kam seriozisht prandaj. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Not fair... Une nuke pashe foton.

Kordele /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/shocked.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

Te trashegohesh tu bofsha ene sa ma shume gonxhe. /pf/images/graemlins/smile.gif

Li te te rroje. /pf/images/graemlins/wave.gif

Ku bjuja?

Abs /pf/images/graemlins/kiss.gif

bebi

Primus registratum

Urime A &amp; A. Harmoni, dashni e humor paci perhere ne shpin' tuj /pf/images/graemlins/smile.gif

Li, jet' t'gjate e t'lumtun vajza /pf/images/graemlins/smile.gif

Blendi same here...(i refer to the msg) talk soon /pf/images/graemlins/kiss.gif

Uni, ku je per festa e mas tyne? NYC right? are you ready for a massive fiuuuuuuuuuu with jujuuuuuuuuuu? /pf/images/graemlins/kiss.gif

Lily /pf/images/graemlins/kiss.gif

Ersi, bluja...diskriminim /pf/images/graemlins/laugh.gif ...si ke kene ti? /pf/images/graemlins/angel.gif

xhana /pf/images/graemlins/cool.gif

abs

nuk e di...

Sceptic njat po du, qe t'ju ngrefet mendja me u martu /pf/images/graemlins/wink.gif
po kush vjen me ba animacion, te frischmartumit a? e ke gjet /pf/images/graemlins/laugh.gif kane do pun' t'vetat iher /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

Uniii /pf/images/graemlins/angel.gif i miri i shpis /pf/images/graemlins/kiss.gif, mungove ti e resmja s'pat sukses /pf/images/graemlins/sleep.gif

PS: Hodha nje sy vrap knej nga th&amp;th e shoh numri i teleshikuesve mbi 90...shkova vrap e mora ate xhamin zmadhues /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

tushi

Valoris scriptorum

Mrama juj shpija /pf/images/graemlins/wave.gif

Urimet ma te mira Kordeles ( /pf/images/graemlins/kiss.gif lejohet me ket rast shpresoj /pf/images/graemlins/laugh.gif )
Urime edhe ti LR se paske marre alamet femnet /pf/images/graemlins/tongue.gif

po bombona e shampanje e kshtu gjanash s'na paskan qeras me sa shoh po s'ka gja se kan pas nji mije pune /pf/images/graemlins/idea.gif

u trashigofshi
champagne%20met%20glas.JPG

Princesha

Primus registratum

Mrama shpia

Me falni per mungesat...po kan ken per mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po shoh qe kekena shtu me nji bebe, urime prindve, e paci me jete.

Si je abs, si ma ke Zog? (ste kam pyt nojher ishtu, po m'pelqeka /pf/images/graemlins/laugh.gif)

/pf/images/graemlins/wave.gif

abs

nuk e di...

Uuuh kush paska ardh /pf/images/graemlins/angel.gif Rozi! /pf/images/graemlins/smile.gif Si ke ken? Burrin si e ke? S'na kallxove hiq si shkoi fejesa... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vesht hapt i mbaj.... /pf/images/graemlins/devil.gif

Zogun? e kam si dhjami n'mes veshkave /pf/images/graemlins/grin.gif, m'i ka ra 1nur qe... /pf/images/graemlins/laugh.gif biles kam ble nja dy krena hudret t'mdhaja me ja fut n'zhep /pf/images/graemlins/laugh.gif!
S'ma lajne vajzat rehat.Po ja virshtirsojne jeten! /pf/images/graemlins/crazy.gif Por ai e din' kufini te thana /pf/images/graemlins/wink.gif asht sa i tharpt po aq i shnetshem! Sic e sheh, e kam si kokrra e molls! /pf/images/graemlins/cool.gif

A thu po don me dit dhe ma? kur t'dush merr mullinin e kafes me vedi e ulna te oxhaku, e shti n'pietje si n'qifte t'njepasnjeshme, un na vesht hapt /pf/images/graemlins/laugh.gif

masanej m'vjen rradha /pf/images/graemlins/devil.gif

marina s.

Forumium maestatis

Sceptic njat po du, qe t'ju ngrefet mendja me u martu /pf/images/graemlins/wink.gif

[/ QUOTE ]
Rri aman te keqen se s'po di a duhet a s'duhet...jam tu vra mendjen pa gjet te fejumin akoma /pf/images/graemlins/lol.gif

abs

nuk e di...

Sa her' t'kam than mendjen me e perdor vec per shkolle! /pf/images/graemlins/cool.gif
Se perndryshe i pengon ajo djemt me t'shpreh dashnine, lene ma me't lan hapsin dhe me perzgjedh /pf/images/graemlins/wink.gif

ps: ta kam friken ty, se ke ideale t'mdhaja, ta dish vec, se burri s'ti merr ato, vec po ja fale /pf/images/graemlins/laugh.gif kshtuqe maje vedin afer vehtes athere s'ta ndin /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

Nuk jam mesu me e lan mendjen pas dore e me u bazu te ndjenjat. /pf/images/graemlins/shrug.gif
Duhet me ju fut ma thelle ktij muhabeti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Uuuh kush paska ardh /pf/images/graemlins/angel.gif Rozi! /pf/images/graemlins/smile.gif Si ke ken? Burrin si e ke? S'na kallxove hiq si shkoi fejesa... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vesht hapt i mbaj.... /pf/images/graemlins/devil.gif

Zogun? e kam si dhjami n'mes veshkave /pf/images/graemlins/grin.gif, m'i ka ra 1nur qe... /pf/images/graemlins/laugh.gif biles kam ble nja dy krena hudret t'mdhaja me ja fut n'zhep /pf/images/graemlins/laugh.gif!
S'ma lajne vajzat rehat.Po ja virshtirsojne jeten! /pf/images/graemlins/crazy.gif Por ai e din' kufini te thana /pf/images/graemlins/wink.gif asht sa i tharpt po aq i shnetshem! Sic e sheh, e kam si kokrra e molls! /pf/images/graemlins/cool.gif

A thu po don me dit dhe ma? kur t'dush merr mullinin e kafes me vedi e ulna te oxhaku, e shti n'pietje si n'qifte t'njepasnjeshme, un na vesht hapt /pf/images/graemlins/laugh.gif

masanej m'vjen rradha /pf/images/graemlins/devil.gif

[/ QUOTE ]

per ner me ke knaq...po ku jam tu e pa Zog-un se spo ma qet lupa /pf/images/graemlins/shocked.gif

ca t'kan than per mu, ca t'kan than...s'jam feju jo megjithese do ju therras kur t'ndodhin /pf/images/graemlins/angel.gif

abs

nuk e di...

pse moj si kujton ti /pf/images/graemlins/eek.gif, se po ta nxjerri n'tavolin a? e pse u dashka me e pa ti, mjafton qe e shoh un /pf/images/graemlins/cooli.gif!
oj kjo /pf/images/graemlins/devil.gif

ti shif iher mos i tiranizo tan ato kandidatet qe po harxhojne kpuc mas kpuce tuj t'ardh perreth n'nga lag'ja jote /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: sa larg shoh eeh /pf/images/graemlins/tongue.gif
kjo asht realitet n'fakt, qe shoh lerg, ka vec anen tjeter t'medalies, se nuk shoh afer /pf/images/graemlins/wink.gif s'di a po kaptohna /pf/images/graemlins/rockband.gif

pss: Kondre /pf/images/graemlins/kiss.gif

Princesha

Primus registratum

mos na fut ne biseda lag'jesh iher /pf/images/graemlins/grin.gif

ca po me bini per dhurat, ate menoni ju, se per me m'ra nermen me bjen, se pres peshqeshe t'dashtunit e mij /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Fam e Dashur ju pershendes me shum mall /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

Deshiroj te jeni te gjithe mire e t ja kaloni sa me mire te jete e mundur /pf/images/graemlins/angel.gif

Kam ardh vrap me pa Mimin tim /pf/images/graemlins/wub.gif por se shpejti do kthehem n dhomen time e do cmallem me ju Fam...

cuoricini.gif

alinos

Forumium maestatis

Ju falenderoj te gjitheve per urimet /pf/images/graemlins/smile.gif

Absi,
une e kam lene per nga mesi i vitit qe vjen. Per momentin, thjesht po rregullojme letrat /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

abs

nuk e di...

Nosi e kuptova drejt? /pf/images/graemlins/idea.gif

storch.jpg

/pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

Status
Not open for further replies.