Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

VoGeLuShI

Primus registratum
Re: Fam Transparent!

abso si fillim me kallzo cik ku eshte wc se po vdes nga barku /pf/images/graemlins/laugh.gif
behet te flejme ne nje dhome ne se kam frik naten une /pf/images/graemlins/grin.gif

bebi

Primus registratum

arcobaleno e paske marr vedin ti /pf/images/graemlins/grin.gif
mos t'paft syni keq

abs

nuk e di...

Edhe vjeshta knej me ngjyra te arta, me diell e nganjehere me shi. /pf/images/graemlins/smile.gif
Shijoje Pranvere pranveren. /pf/images/graemlins/angel.gif

Arco /pf/images/graemlins/cool.gif, po ti hapi mor djale syte, na kena wc gjithandej /pf/images/graemlins/tongue.gif

e kam gjumin e rand /pf/images/graemlins/devil.gif, nuk jam e keshillushme per raste frike /pf/images/graemlins/wink.gif

po ti mos ke merak se vendosim te dhoma jote nje zile, kur t'rrotullohesh prej 'friks' t' alarmojne gjithe shpine, masanej vjen tek ty kush e ndin zilen i pari, e kshtuqe ke variacione ma shume /pf/images/graemlins/smirk.gif

mire? /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/rockband.gif

-----------------

Trokit ne Porten e...

VoGeLuShI

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
abso po sikur ta ken t'gjith gjumin e rend /pf/images/graemlins/frown.gif sado ta shkund zilen une s'do me vij njeri te me qetesoje /pf/images/graemlins/cry.gif

abs

nuk e di...

tesh qe t'jem e sinqerte s'ju a kam kontrollu gjumin robve /pf/images/graemlins/laugh.gif
por ke shpres tek fakti qe forumi/shpija asht/flen nonstop 24 ore me nje sy hapt /pf/images/graemlins/wink.gif

mire tesh? /pf/images/graemlins/laugh.gif
dmth ndihesh ma mire ne dhomen e re /pf/images/graemlins/devil.gif

-----------------

Trokit ne Porten e...

orchidee

Primus registratum

Ah komm schon abs, sein nicht so bescheiden /pf/images/graemlins/wink.gif Man muss zu den Dingen, die man kann stehen /pf/images/graemlins/wink.gif Wie ich z.B /pf/images/graemlins/laugh.gif Ich weiß, dass ich es nicht weiss.. bin nicht stolz drauf aber ich shpresoj /pf/images/graemlins/laugh.gif bald werde ich sie verbessen, auf einem höheren Niveau sein und eine erfolgreiche Geschäftsfrau werden- wie mein Chef mal gesagt hat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kjo me titullin eshte shume e vertet. Jane shume siperfaqsor kta katnaret ktej mi. Mua sme shqetson fakti qe keta duan te jen per Sie. Ashtu u flas..une me profesorin tim te diplomes kam qene dhe jam akoma per Sie ( er ist echt ein Orsch /pf/images/graemlins/laugh.gif ) Nuk eshte problem per komunikimin perkundrazi(nese arrin te kesh komunikim /pf/images/graemlins/laugh.gif) ju perkedhelet sedra thua ti sikur vetem keta kane studjuar, pika /pf/images/graemlins/laugh.gif me Mag je e nderuar me diss te bien ne gjunjne /pf/images/graemlins/tonguee.gif Mua se si me shikojne tani mi xhan, sdi /pf/images/graemlins/grin.gif Nejse nuk eshte e drejt, por es ist leider so…

Abs, wann kommst du denn? Komm mi dhe ri pak se atmosfera neper universitäten eshte shume fad. Ich schätze mich glücklich, qe sdo ja shikoj me deren NaWi-t.

Ps. Solange du nichts von ihnen brauchst respektieren sie dich! /pf/images/graemlins/booki.gif Wünsche dir ein schönes Wochenende /pf/images/graemlins/smile.gif Am sonntag ist schönes Wetter angesagt! Mal sehen...
ein dickes Bussi
/pf/images/graemlins/kiss.gif cys /pf/images/graemlins/laugh.gif

Se arova ku e ke kornizen e shpis mi? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

abs

nuk e di...

Aqua /pf/images/graemlins/angel.gif e pra me thane kto vendalijte ku jetoj se si qenkan ato kuadrot tuaj atje... /pf/images/graemlins/smirk.gif
jam tuj ba armpushim iher /pf/images/graemlins/laugh.gif, dhe po drejtoj tyten nga gjermani se me duket disi ma eksotisch dhe i pershtatshem ai
por hala s asht vendos gja, t kallxoj nese... /pf/images/graemlins/cool.gif

PS: Kush po vjen me ja msu absit si i bani foto Pamjes nga Desktopi /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

mozaiku

Primus registratum

Une s'mor vesh per vete Abs... /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S: A te vjen keq mos me ta nis ate te tashmen eeeee? Dmth , ty personalisht ta nis une , po s'du me e qit verdalle... /pf/images/graemlins/winkwink.gif

abs

nuk e di...

Uaauuu si me m' pa lexu mendjen! /pf/images/graemlins/cool.gif
Isha tuj mendu me t'pyt nga salloni i Zogut e ti paske ardh ktu! /pf/images/graemlins/smile.gif

Ma hedh moj zemer, po ta nisi adressen e mailit.

OK, per porosine /pf/images/graemlins/winkwink.gif

H

harap

Guest

absi tapo iku prej shpiet se je tu pranu gjithkend ketu.

abs

nuk e di...

Kush asht gjithkushi mor Yll /pf/images/graemlins/eek.gif? Na s'jena lokalista /pf/images/graemlins/wink.gif¨

Masanej me ik prej shpijet t' han gabeli sendet /pf/images/graemlins/pickellonja.gif, kshtuqe cdo dark t' du t' lam e t' pastrum n' shpi, biles ke me fillu me Meditu qe t'jesh sa ma relax kur t' dalish para popllit /pf/images/graemlins/cooli.gif se jena tuj t ba gati per kryetar Shkodret!

Njashtu ta marrsha, dhe hidh fotot aktuale ktu, se na duhen me t'ba gati parullat /pf/images/graemlins/cool.gif

mozaiku

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

[/ QUOTE ]

Ik ere se te nxorra nga dritarja....

H

harap

Guest

fotot e mia aktuale do i kesh pas dy muajsh ne cdo qoshe te shkodres.Votat tona per ......... /pf/images/graemlins/smile.gif ma vone hajde merr leje ndertimi per ku te duash

H

harap

Guest

[/ QUOTE ]

[/ QUOTE ]
mozi ty me te vu me fjet ne dhome me mu /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

Hary e di besa! /pf/images/graemlins/cool.gif

Mozi nuk kam marr gja /pf/images/graemlins/shrug.gif

PS: Hary si t'meti mendja tan jeten n'dhom t'gjumit mor djale /pf/images/graemlins/grin.gif

Tan merak t kam /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

[/ QUOTE ]
mozi ty me te vu me fjet ne dhome me mu /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

Une dhomen time e kam per merak edhe e ndaj me blune. Ti s'na duhesh ne mes /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ene mos me trego mua venin ti...
Abs... check check... /pf/images/graemlins/smile.gif

S

Scorpion

Guest

Sa katshe e sa dhoma ka shpia juj

Pershendetje abs! /pf/images/graemlins/wave.gif

KoDoShi

Primus registratum

Ne radhe t'pare ..Si ja keni kaluar o shtepiake t'lumtur! /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

PS: Kush po vjen me ja msu absit si i bani foto Pamjes nga Desktopi /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

[/ QUOTE ]

Thashe s'e do te ndihmonte Scorpi por meqe ai nuk po u ndinka fare (..po m'habit sepse zakonisht ti je ai qe merr vesht me shume se ne nga k'to gjera ...ndoshta te ka ikur ky postim,jo se dyshoj tek aftesit e tua, nejse ..thjesht mos m'keqkupto) ne nje fare menyre po ta tregoj un, shpresoj ta kuptosh! /pf/images/graemlins/smile.gif

Abs un per vete kam tastier gjermane Siemens(FUJITSU,computers) ..afer butonit F12, anash saj ndodhen tre butona te tjer:
1-(i pari)Druck(SS-Abf) 2-(i dyti,i mesit)Rollen 3-(i treti) Pause(Untbr)
..Duke klikuar tek butoni mesit(thjesht nje klikim), pra Rollen, pc ruan ate imazh automatikisht( si puna copy/paste) ..pastaj do hapesh nje program te tipit paint ,(mund te hapesh vetem paint NUK ka problem) ..pastaj jepi thjesht komandes paste dhe do t'dali figura qe ti do, pra nje pamje e destkopit tend ..i jep save, i ndryshon dhe formatin kur e ruan (ktheje ne JPG) ..dhe kaq! ..t'pakten k'shtu ja bej un! /pf/images/graemlins/shrug.gif

Me t'thjesht se kaq s'mund ta beja dot Abs..
Na edhe nji /pf/images/graemlins/kiss.gif ..Jo po thuj masnej qe si hij n'pun kurrkujt! /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/wave.gif gute Nacht (Naten e mire! /pf/images/graemlins/grin.gif )

H

harap

Guest

Hary e di besa! /pf/images/graemlins/cool.gif

Mozi nuk kam marr gja /pf/images/graemlins/shrug.gif

PS: Hary si t'meti mendja tan jeten n'dhom t'gjumit mor djale /pf/images/graemlins/grin.gif

Tan merak t kam /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
asht vend ma romantik prandaj /pf/images/graemlins/smile.gif
mozi fletkot po he se ne dhome teme ka me kerku me hy me zor.
femnist maj.kot sme thojne

abs

nuk e di...

Moziiii o drit diellit! e mora /pf/images/graemlins/angel.gif

Mathoku tjeta jote /pf/images/graemlins/smile.gif, ke ba foto frisch?

Kodi por djemt si ty duhen cdo cast mor Yll! /pf/images/graemlins/kiss.gifback
Do ta shoh neser, bukur ma paske shpjegu! /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Hary ti femnist eee? po perfitoka Kongresi i Grave prej tejet /pf/images/graemlins/lol.gif

Status
Not open for further replies.