Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

abs

nuk e di...
Re: Fam Transparent!

ma n fund /pf/images/graemlins/rockband.gif e kaptova Zog /pf/images/graemlins/laugh.gif danke /pf/images/graemlins/smile.gif

ps: ndodh ndonje gja po te krijoj distanc ne mes fjaleve?

Lips, kam lexu at shkrimin tand tek diapazoni me fshatin, e me asht duk sikur kam shkrujt vet, jam knaq /pf/images/graemlins/smile.gif

------------------

Trokit ne Porten e...

zog

Primus registratum

heheh shkrimin tend ske pse shkru njit miiiii /pf/images/graemlins/laugh.gif se s'lexohet

^^MIA^^

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/smile.gif me vjen mire edhe une shpesh e identifikoj veten te shkrimet e te tjereve.

abs

nuk e di...

ehuuu po shife tesh /pf/images/graemlins/devil.gif

e cfare te punumit biles /pf/images/graemlins/wink.gif

/pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

-------------------

Trokit ne Porten e...

abs

nuk e di...

Hary cfare don me prek...porten a? /pf/images/graemlins/laugh.gif

AquA hajde n shpi /pf/images/graemlins/grin.gif, se kam etje /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ej po pse shkruhet kaq shume ne gjuhe te huaj ketu??? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

[/ QUOTE ]

gjermanisht flitet kajhere moooj, me marr me t' mir t' zojen e shpis /pf/images/graemlins/tongue.gif kur asht me nela /pf/images/graemlins/wink.gif

nje mendje me Zog dhe ti, se dhe ai e ka n'qefe shum ket gjuhe /pf/images/graemlins/laugh.gif

t'duket gjuh egürsinash /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/crazy.gif

orchidee

Primus registratum

Erdhi uji /pf/images/graemlins/laugh.gif
gjermanishtja /pf/images/graemlins/wub.gif o gjuha me e bukur nbot /pf/images/graemlins/laugh.gif mi. Tjeter gje ajo qe s'kapet si gjuhet e tjera nga te huajt dhe tingellon aq shemtuar kur e flasin dhe bejne MU 5 Km larg /pf/images/graemlins/frown.gif( Abs, das trifft dich nicht zu /pf/images/graemlins/smile.gif)
Ne nuk flasim gjermanishte se e mbajme veten me te madhe se e dim /pf/images/graemlins/laugh.gif ..Thjesht duke e shkruajt ketu shikojme gabimet qe sduhet ti bejme ne vend tjeter /pf/images/graemlins/wink.gifpranajjj /pf/images/graemlins/tonguee.gif (Abs das trifft dich wieder nicht zu Du kannst es schon perfekt! ) /pf/images/graemlins/cool.gif

Ps. Iku uji /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

abs

nuk e di...

So ein quatsch! /pf/images/graemlins/eek.gif
Wieso trifft das mich nicht zu?
Wir reden Dialekt miiii, mes nesh /pf/images/graemlins/wink.gif, qe mos t na kuptoje ai armiku /pf/images/graemlins/devil.gif wir sind da nicht in Büro bitte schön /pf/images/graemlins/rockband.gif

AquA kam nigju se ju ne Österreich jeni shume te orientuar tek Titulli qe mban Personi, fjala bjen e thirrni x person: Doc. Prof. Zotni filani, e tc. Eshte e vertete? Nese po, iiiii sa te shpif per guston teme /pf/images/graemlins/shocked.gif wäk wäk
...me mua do e kishit keq, se kerkoj qysh ne biseden e pare te flasim per Du /pf/images/graemlins/rockband.gif

do nxisja keshtu veshtersi komunikimi? info please /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
cfare modelit jeni ju andej /pf/images/graemlins/laugh.gif, dmth cfare t'ramet keni/duhet per ju ta baj gati /pf/images/graemlins/crazy.gif

-----------------

Trokit ne Porten e...

abs

nuk e di...

hyn mrene e venja synin vete se te shijon ma shume /pf/images/graemlins/wink.gif

thirr shoqnine qe te ndihmojne me majt mobiliet...e kallxoja absit mbasi ta kesh mobilu /pf/images/graemlins/cool.gif

bukur? /pf/images/graemlins/smile.gif

bebi

Primus registratum

/pf/images/graemlins/kiss.gif si asht tuj kene vjeshta andej ka ju?

ktej pranvera tan lule e flutra, nji t'xet i madh &amp; some bit%6ches q1 vejn g'joba pa pra sa ndalet njiri me get some change per ticket

Status
Not open for further replies.