Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.
S

Scorpion

Guest
Re: Fam Transparent

Ciao Moira, ciao shpia! /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Aqua dhe nqs ngel gjymake e beqare, mos u merzit, s'te le une /pf/images/graemlins/tonguee.gif Te marr per vete /pf/images/graemlins/wub.gif

KoDoShi

Primus registratum
Re: Fam Transparent

Mir bo k'to rrangullina(e kam llafin per gjysmaket e jo per Aqua , se mos keqkuptohemi /pf/images/graemlins/tipsy.gif ) fillo e mlidh ti Scorpe!.
Peace Scorpe! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Moira urime ,urime! Me jet t'gjat bebii logel /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

tushi

Valoris scriptorum
Re: Fam Transparent!

Shpija mirmrama te gjithve e nji puthje /pf/images/graemlins/kiss.gif çikave /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kurse Absit Moirushit edhe Fantes edhe ka nji /pf/images/graemlins/kiss.gif se nuk i kam pa kaher

teze Moira, /pf/images/graemlins/laugh.gif urime me jete te gjate mbesa me te amen edhe tezen ( /pf/images/graemlins/kiss.gif )
Fanta po si e kalove ne plazh te keqen mcuci /pf/images/graemlins/laugh.gif a te dogji ma shume apo e dogje ??

Abs po ti allahile qysh je , i keke kthy bisnecit prape /pf/images/graemlins/cooli.gif

ju bani çka te doni une po e lagu fytin pak se jam lodh sot /pf/images/graemlins/tipsy.gif
jameson_3.jpg

/pf/images/graemlins/smile.gif Faleminderit per urimet te gjitheve..
/pf/images/graemlins/kiss.gif Tush a ke lene ndonje pike per mua...?
Lindt%20Milk%20-%202005.JPG

Ju solla per qerasje cokollatat qe pelqente bebi kur ishte ne barku mamit akoma.. /pf/images/graemlins/devil.gif...dhe eshte cun Tush.. /pf/images/graemlins/wink.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif shpia..

abs

nuk e di...

Uaau Teze /pf/images/graemlins/angel.gif moj sa t paska hyp Nuri deri n Zyrih je tuj shkelqy! /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Tu gzoft zemra me nipa mbesa vajza djem jarabi! /pf/images/graemlins/wub.gif

Sapo t kisha n mend, pyet AquA qe t ma mbeshtesi. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Si ti dhe ex jot Tushi /pf/images/graemlins/cool.gif na keni ardh me sende t mira n dore, kshtuqe pa i futem iher /pf/images/graemlins/goofy.gif

PS: Se si me tingellon urimi i pjestarve t shpis "shpija si je" si me ken tuj than abs t marrsha t ligen /pf/images/graemlins/grin.gif
jo po kerkoj falje per formen teme direkte te te shprehunit! /pf/images/graemlins/devil.gif

Ju paqa /pf/images/graemlins/wub.gif

PS: Nosi m vjen me t gri kur shkrun "cfare me ke pru" /pf/images/graemlins/angel.gif

bebi

Primus registratum

shpejt e shpejt /pf/images/graemlins/kiss.gif per ma t'miret e shpis.

e din' vet' ata, kush jan' /pf/images/graemlins/wub.gif

bobo

marksist-enverist

ku futna un? /pf/images/graemlins/wink.gif

po njajo nfoto lule asht?, po er ka?...

tjeta tjerve

abs

nuk e di...

Blue o Pranvere /pf/images/graemlins/wub.gif

homerS pash ikyt dark ku je? si humb ishtu mor burr i dheut, tjeta jote /pf/images/graemlins/smile.gif

was gibt es neues n lagje tande? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Une atehere vi n´shpi, kur me shan Absi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Moira te te rroje mbesa me jete te gjate... /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Besoj ja keni kaluar mire te gjithe, dhe pse pak ngushte neper kravata...
Na duhet zgjerim, s´po na del kjo shtepi me /pf/images/graemlins/wink.gif

Hajt mirulexofshim /pf/images/graemlins/wave.gif te gjithe

abs

nuk e di...

Absi t' shan ty? Ptuj shiu kres mu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kajhere me bajne te mendohem kalamajat qe vriten me nje gjujtje t'nje germe, por me ato qe e njohin lojen e ping-pongut /pf/images/graemlins/wink.gif s'jane teme /pf/images/graemlins/cool.gif.

ju kam zemel /pf/images/graemlins/angel.gif!

Tesh qe na ka trokit i ftohti n' dere, se kana probllem ngushtimin n krevat /pf/images/graemlins/devil.gif

Hajt ju past absi dhe vetja e juj /pf/images/graemlins/wub.gif

Kodi /pf/images/graemlins/angel.gif edhe 100 /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

orchidee

Primus registratum

für abs und homi /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/lol.gif

sdoli /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

orchidee

Primus registratum

sjell embelsira geshtenjez /pf/images/graemlins/laugh.gif se e di qe une si ha, apo ke bo ndonje pisllik e do te emblesosh absin /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Gesht /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

ana karenina

Primus registratum

S'e dija une qe pije cigare ti mi /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

O Absh c'ishin ato plane per tu bere police? Ku? Kush? /pf/images/graemlins/eek.gif Cudi /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

orchidee

Primus registratum

po mi po cigare nga ato te rremes /pf/images/graemlins/laugh.gif
e do nje ?
/pf/images/graemlins/tonguee.gif

abs

nuk e di...

AquA cfare kishe pru per mua mi? /pf/images/graemlins/grin.gif

Geshtenjeza ne ato pak dite qe isha ne shqiperi, degjova rreshqitmas nga mase kater vajza (nga vende te ndryshme) qe po te ishte per te zgjedh nje profesion simbas qefit te tyre ishte ai Police!
Njeren kisha kohe dhe mundesi me e pyet ma gjate, me tha kam mbaru per dentiste se ashtu duan prinderit, pse ti cfare doje, Police tha...

na kshtu puna /pf/images/graemlins/rockband.gif

ana karenina

Primus registratum

Tani... une jam zakonisht Rrema,keshtu qe s'marr dot nga cigaret e mia /pf/images/graemlins/laugh.gif

Do bejme ndonje gjullurdi se kemi ndenjtur shume urte se fundmi? /pf/images/graemlins/rockband.gif

Absho duke ia njohur dhemballet atdheut, kam frike se police eshte profesion i paguar mire prandaj /pf/images/graemlins/laugh.gif Megjithate s'di, ka dhe perjashtime /pf/images/graemlins/shrug.gif

abs

nuk e di...

se di, ndoshta dune me marr pushtetin n' dore moj, ktu me ngrohu shpresa /pf/images/graemlins/wink.gif

Rremuj vec hudh motivin, sot jam ngeshem per te /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: cfare sherrit keni ba kohet e fundit. un psh sapo grisa copa grima nje bilet avioni /pf/images/graemlins/devil.gif

orchidee

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Tani... une jam zakonisht Rrema, keshtu qe s'marr dot nga cigaret e mia /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
kuptoj /pf/images/graemlins/laugh.gif prandaj me shijojne vetem cinaret e Rremes mu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

Abs do ta nis me mail /pf/images/graemlins/laugh.gif ehste nje histori qe i bejne vjerri dhendrit nje dite para se te martoj me gocen /pf/images/graemlins/lol.gif gummis retten Leben lol
Goca mu sme keni per rremuj /pf/images/graemlins/frown.gif por sa her te me jepet mundesia une do jap kontributin tim /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

Status
Not open for further replies.