Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

ana karenina

Primus registratum
Re: Fam Transparent!

Aha, edhe une sa per iso jam se kam shume pune ne dore /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif

Psh, meqe dasmat i qame organizojme ndonje ndarje? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

Po ti veri gishtin se s'ka njeri asnje mundesi faktuese, virtualitet hesapi /pf/images/graemlins/laugh.gif

orchidee

Primus registratum

po ti mu me gjete /pf/images/graemlins/laugh.gif pyt iher laren mi /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

Jo mi, ashtu i qun Lara po tani ne s'kemi kohe ta bindim per te kunderten, apo jo? /pf/images/graemlins/laugh.gif

orchidee

Primus registratum

jo, jo /pf/images/graemlins/laugh.gif ne vetem kohe qe skemi /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

Sigurisht qe s'kemi, se s'thone kot qe koha eshte flori /pf/images/graemlins/laugh.gif Ne dhe kur kemi kohe e kemi fallco /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

s ngrej dor per vehte se kam vendosh me u ashtu /pf/images/graemlins/devil.gif

e gjeta, te ndajme HomerS /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

Iku iku, mos doje gje me nda Laren? /pf/images/graemlins/laugh.gif Apo kishe nai thashethem qe s'e thoshe dot ne sy te saj? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Absh lezeti eshte me nda pikerisht ate qe don me u ashtu /pf/images/graemlins/devil.gif Mendoje dhe njehere dhe po s'deshe te ndajme ne pa merak /pf/images/graemlins/lol.gif Mund te ndajme dhe Homers ne te njejten kohe, mjafton te mirendajme detyrat dhe po deshe ti edhe gjithe shpianjosat njeheresh ndajme ne /pf/images/graemlins/laugh.gif

orchidee

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Iku iku, mos doje gje me nda Laren? /pf/images/graemlins/laugh.gif Apo kishe nai thashethem qe s'e thoshe dot ne sy te saj? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
beto qe iku /pf/images/graemlins/angel.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif

orchidee

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
s ngrej dor per vehte se kam vendosh me u ashtu /pf/images/graemlins/devil.gif

e gjeta, te ndajme HomerS /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
ok e ndame dhe homin /pf/images/graemlins/laugh.gif
me ke ta bashkojme tani ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

provojeni iher me mu, se kahere s me asht provu rezistenca /pf/images/graemlins/lol.gif jam dhe vete kurioze /pf/images/graemlins/laugh.gif

Status
Not open for further replies.