Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

abs

nuk e di...
Re: Fam Transparent

hOOOOOOOOOOOOOOOOOlaaaaaaaaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/rockband.gif

/pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

/pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif Zog hajde t puthi iher fuqishem /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

Braziliant e forumit Hoooooooooooooooooolaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

S

Scorpion

Guest

Hahahahahahha /pf/images/graemlins/lol.gif Fitoi dhe Brazili abs

Se mas i ban nai send tjeter zogut rrapatushe a /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Mire qe s asht ktu se... /pf/images/graemlins/devil.gif

/pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

Kam vu re se gjate ndeshjes jam `mashkulli` ma banal /pf/images/graemlins/tonguee.gif kshtuqe Zogu do u distanconte prej nje personit te till /pf/images/graemlins/shocked.gif avero /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dmth perdori si pavetdije /pf/images/graemlins/wink.gif fjal t verdha /pf/images/graemlins/rockband.gif

Por funksionon, e pe perfundimin ashtu sic e kisha parashiku /pf/images/graemlins/cooli.gif

Ah si s kam vu bast /pf/images/graemlins/rockband.gif

S

Scorpion

Guest

Ta kishe van bastin maj rrapatushe, do kishe kap nje dore te mire lek, ti ke dhe fat ne parashikime /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

shifet qe s jam e dhanme mas tyne /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/cool.gif

maj mend nje shoqe dikur, ishte e dashurume e m thoshte aman maje mendjen tek ne e m thuj a do martohem me te /pf/images/graemlins/laugh.gif

kshtuqe, shif kur t dali brazili me gjermanine ne finale /pf/images/graemlins/rockband.gif

edhe pse se kam fut hala n mend kete deshire /pf/images/graemlins/rockband.gif

ke ndonje aktuale ti? /pf/images/graemlins/smile.gif

S

Scorpion

Guest

Ishalla po del parashikimi yt abs. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Aktuale kam nja 2, jam ne faze perzgjedhjeje /pf/images/graemlins/tonguee.gif

irene

Primus registratum

heeeeeeeeeeej ktu u beka festa, /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif se kisha pa

e pate adrianon /pf/images/graemlins/wub.gif sapo ishte bere dhe me cun, skuader qe s te zhgenjen asnjehere /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs dhe ti me brazilin je ???

abs

nuk e di...

Po, m kan infektu vellezerit qysh t vogel . /pf/images/graemlins/rockband.gif

Po ty? apo t ka lind vet n zemer /pf/images/graemlins/wub.gif

Scorpi kur t marosh fazen perzedhse /pf/images/graemlins/wink.gif, marr persiper neperveshtrimin e fazes tjater /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mos e sterhollo shume fijen eee, se kputet, ooops fazen deshta me thane /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Hahahhahahah /pf/images/graemlins/lol.gif abs /pf/images/graemlins/kiss.gif

abs me le pa msu, kam per te ngel po vazhdova keshtu orar pa orar AF /pf/images/graemlins/laugh.gif

iren po ti s'paske dale, gjithe kjo kohe sot /pf/images/graemlins/smile.gif

irene

Primus registratum

abs, ka qene dashuri me shikim te pare qe kur mundi italine (qe eshte tifoze ime moter) shume vite me pare ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs ku i ke birrat per te festu ??? po avatarin pse nuk e ke unifiku ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

scorpi ndenja e pashe ndeshjen home me kusherinjte, dhe tani po pertoja /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

Ksaj here kam festu me uj /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Po hajt ma ndonje gote si kisha thane jo, po i bashkangjitemi ktyne ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif

22_prosecco_chips_and_olives.jpg

Scorpi shif veni mend e zbulo ndonje ide interesante qe ke n kry, hajde ta rrafim me vaj e uthull ktu, e mrapa realizoje e fito pare, per shkollen po mbete kesaj here, kalon heren tjeter hundertprozent /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

Scorpi hiqe at sy me sarallek bitteeeee /pf/images/graemlins/shocked.gif

S

Scorpion

Guest

Erdha erdha abs

Si ju duket look i imi vetem per sot /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Se s mundem me tradhetu Argjentinen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po ju sjell me pi, hapni gojen c'deshironi?

zog

Primus registratum

forca e brazilit eshte tek UNITETI I DIVERSITETIT. te shohesh ekipin e tyre eshte sikur sheh globin tokesor, aq te ndryshem jane si tipa, nje i shkurter, nje i trashe, nje i holle, nje i shtrembet, nje i drejte, nje bukurosh, nje tip ordiner.

edhe vet zoti nuk ka arrit asnjehere te beje bashkim te ketyre te kundertave ekstreme. e pra brazili e ka bere nje bashkim te tille vetem ne futboll. kjo e ben te pothuaj te pathyshem e padyshim nje ekip mitik. i vetmi mbi dhe.

kjo çudi dhe vetem kjo e ben lojen e tyre aq te çrregullt, aq pa stil, aq emocionuese, aq unike njekohesisht.

brazili luan e fiton duke ecur ndaj nje kundershtarit qe vrapon me te gjithe forcen e tij. brazili nuk shpejtohet kurre, nuk nxitohet, ben veç lojen e vet.

francezet perdorin shprehjen 'force tranquille'. force e qete ose e heshtur ose e ngadalte ose shtypese.

irene

Primus registratum

zog ty te duket brazili skuader e qete ???

kod, fammi il piacere ... hap krahun... /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

S

Scorpion

Guest

Kod mund dhe te "pirdhesh" ti me Gjermanine tende /pf/images/graemlins/tonguee.gif

SOrry femra per fjalorin.

abs

nuk e di...

Kodi prangat te presin me na sha e /pf/images/graemlins/crazy.gif

Viva futbolli brazilian /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

Zog sa inat t kane kto djem mor aman /pf/images/graemlins/laugh.gif

Iren hajde ti bashkvujtsa jeme braziliane Gezuar /pf/images/graemlins/grin.gif

Scorpi pime prap na tuj pa ndeshjen tjeter, na bjer naj send se m asht tha germazi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Status
Not open for further replies.