Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

leonora

Primus registratum
Re: Fam Transparent

po mor llokum gjall dhe forte, dhe pse neser i vit ma e plakun /pf/images/graemlins/frown.gif pa he ca me ba /pf/images/graemlins/laugh.gif jeta /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ty si te kam??

alinos

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
mos u merzit te gjithe besonim tek liria, barazia dhe vellazeria /pf/images/graemlins/winkwink.gif

[/ QUOTE ]

shqiptaret besojne vetem tek LEKU, ndersa ne france ky citim eshte realitet.
te pakten per momentin.

si dhe shkrimet e te tjereve merri shpeshhere ne kuptim te dyte ose te trete (argetues pra). jo te gjithe ne kete bote, shoqe, kane hallet e tuja ose te shqiptareve te tjere.

[/ QUOTE ]

ti i keput n'myth shqiptaret per aq mire sa i njef. S'ke faj i lexo perdite ne internet dhe i shef perdite ke lajmet, keshtu qe shto dhe aftesite e tua analitike qe s'vlejn dy leke, perfundimet e tua s'mund te jene vecse te sakta apo jo?

Se si i marr une shkrimet e te tjere ty s'ka cfare te hyn ne xhep. Je aq mjeran sa edhe duke jetu ne mes te Frances prej vitesh ke kuptu kaq pak prej saj.

Gjithesesi mua s'me intereson mendimi yt medioker dhe menyra se si komunikoj une me anetaret e tjere, po s'te pelqeu aq me ben! Jeta ime apo mendimi im nuk ndikohet fare nga nje i shkrete pa mendime te vetat!

Je aq i parashikueshem sa e di qe tani se cfare do te me pergjigjesh, keshtu qe evitoje se s'ta ka qefin njeri, debil!

Dhe debil, meqe ra llafi, vjen nga fjala debul, domethene i dobet, domethene si puna jote!

Absi te kerkoj falje! Hera e fundit qe shkruaj ne kete teme! Njerezit hipokrite, mendjelehte e trushkulur ma kane sjelle ne maje te hundes. Me vjen keq, bashke mund te komunikojme ne privat apo neper tema te tjera, nese te intereson te mbajme kontakt! Ketu mbarova pune!

Mirembetshi!

S

Scorpion

Guest

po mor llokum gjall dhe forte, dhe pse neser i vit ma e plakun /pf/images/graemlins/frown.gif pa he ca me ba /pf/images/graemlins/laugh.gif jeta /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ty si te kam??

[/ QUOTE ]

Mire rrapatushe, demek tu msu jam per provimet. Mezi pres te ngrohe koha, te iki ne Velipoje. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

leonora

Primus registratum

tOnCe /pf/images/graemlins/kiss.gif ca me ba naqe, ishalla sjan shum si puna saj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

o zonja Alinos, e di ca, sinqerisht po na can shum trapin,
vjen ti edhe na bo ne teorira, sepse kush e di se per ca te duket vetja,amon mi amon, ndjenjat e tua per pushtet edhe perulje te te tjereve mbaji per boten reale, mos na i sill ketu, se ne jena per qef e jo per te duru denglat edhe idjotlliqet e tua.
Ajo "A" qe ti mendon se te lejon te kesh shum fuqi edhe shum te drejta, nuk te ben ty dike te rrespektushem edhe te mir, plus qe ti je njeri lunatik edhe hipokrit sepse para 2 ditesh ne shkrimet e tua sikur e adhuroje zogun ndersa tani qe ste erdhi mir, tani nxore ckishe ne bark.
sta kemi ngen te durojme periudhen tende te menopauzes, keshtu qe na lej rehat te defrehemi edhe keqesin tende shko e shpertheje ne menyre tjeter.

HUMER

Primus registratum

pfffffffffffffffffff
un si i cop vegle mekanike qe jom
kom kuptu e koptoj se forumet krijohen per tu argetuar e bere shakara, ndodh qe mun dte ket ndonje keq kuptim.
por kjo nuk do te thot qe dohet te kapim rekordin ginez per sharje duke fillu te gishti i vogel e kembes e tu maru te maja flokut. hahahaha

argetohu o rini
gjith bota tju ket zili
se trut e ktyne budallenjve
ne sja hedhim as qenve

pinko me pelqen kur je serioze /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

tushi

Valoris scriptorum

Mirmbrama shpija si jeni mire ??

ça ka ndoj te re nga konkursi, apo ala ne perzgjedhje

nejse ne pritje kush te kene qejf me knaqsi
matochvin.jpg

zog

Primus registratum

sonila, mos mu merzit, po flisja ne parim. per ty, per mu, per te tjeret. me mire me i prek gjerat me doreza sesa me dore, duke qene se per me teper jemi ne forum e s'kami gje me nda.

as une s'do vi te jetoj atje, as ti tek ktu ku jetoj une, sado shtremet ose drejt ti shohim respektivisht botet ku jetojme.
pranej thashe me qene me neutral s'na ben keq.

por e di qe ka edhe dite qe s'ecen, prandaj te kuptoj siduhet.

te fala.

abs

nuk e di...

Linos « dera » e kesaj `shtepie` rrin hapt sa t kete internet. Falje s ke pse me kerkon.

Ndersa zenjet (qe personalisht i shoh pjese te jetes) me pelqen te perjetohen ktu, gjithashtu dhe biseda te tjera…
Na ndodh secilit te mos na „bien“ yjet mire, dhe te mos permbahemi, te zihemi dhe te shahemi - ne lidhje me ofendimet direkte uroj te jemi ma „kursimtar“.
me to as tjetrit e as vehtes si krijojme gjendje te mire (te pakten vete keshtu jam ndier kur i kam perdor).
Se si do veprosh me tutje...S te njoh ndonje qe i largohet `betejes`, megjithate- eshte vec zgjedhja jote.

Te them te drejten befasohem nga shume NE qe kalojme cdo kufi me nje fryme.
Megjithate, prap mendoj se kjo jete eshte thjesht nje shkolle,kete e kane thane breza te tane.

per te gjithe bashkbiseduesit: zenja/konfliktet/mosmarrveshjet po i quaj si garnitura te pjates se dites ashtu si dashuria/simpatia/dashamirsia e tjere, prandaj ne vend qe te "mbyllet goja" le te jemi ne gjendje te perdorim si pingpong konfliktin, te rrifet e te largohet ai e jo njeriu jone.

Ti vesh tjetrit ne dukje qe SJELLJA/MENDIMI/VEPRIMI i tij nuk qendron per arsye te argumentuara x-y,s vritet asnjeri prej nesh, vec thellohet ne sjelljen/mendimin/veprimin e tij! (te pakten keshtu e shoh)...

<font color="red">Gjithsesi ju mledh absi njehere te tanve ne perqafim te madh!

Naten e mire e gjumin e amel.

</font>
------------------

<font color="pink">Lojalität , Flexibilität , Spontanität </font>

abs

nuk e di...

ty si te kam??

[/ QUOTE ]

Gezuar e pershumvjet bashke Parajs /pf/images/graemlins/angel.gif

Valentin%20Blume.jpg

zog

Primus registratum

biskota.jpg

shpia ku jeni mree ? ça po mbllaçisni juve ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Mram pash filmin Volver me kete artisten.

penelope_cruz1main.jpg

e ka pa ndonjeri prej jush?

abs

nuk e di...

Me pelqeu Ersi. Kemi qesh dhe qa me lot, eshte nje perzirje emocionesh.

Kur kendoj kjo...ne pak sekonda me hodhi ne nje tjeter bote /pf/images/graemlins/smile.gif

Und ky filmi qe pe ti, u kenaqe? i bukur ishte? /pf/images/graemlins/smile.gif

Erind

Forumium maestatis

Abs, u nisa me paragjykim, por kishte shume skena qe te gajaste, pastaj ishin te dubluara nga disa zera personazhesh te njohura (ITA) dhe ja vlente.

L'era Glaciale 2, e ke pare?

abs

nuk e di...

Jo se kam pa, u dashka pa...me pelqente mram kur qeshte e gjithe salla sebashku /pf/images/graemlins/cool.gif

shkon shpesh ne kino Ersi?

Erind

Forumium maestatis

e kam me periudha. pastaj filmi ne kinema me nje system surround sic duhet, eshte nje kenaqesi e vertet.

ke hometheater ne shpi ose 5 + 1?

leonora

Primus registratum

miremrama shpia /pf/images/graemlins/kiss.gif

abs, shum flm /pf/images/graemlins/kiss.gif si te kam ty??

ju push tanve shum /pf/images/graemlins/kiss.gif

Status
Not open for further replies.