Re: Fam Transparent
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
mos u merzit te gjithe besonim tek liria, barazia dhe vellazeria /pf/images/graemlins/winkwink.gif
[/ QUOTE ]
shqiptaret besojne vetem tek LEKU, ndersa ne france ky citim eshte realitet.
te pakten per momentin.
si dhe shkrimet e te tjereve merri shpeshhere ne kuptim te dyte ose te trete (argetues pra). jo te gjithe ne kete bote, shoqe, kane hallet e tuja ose te shqiptareve te tjere.
[/ QUOTE ]
ti i keput n'myth shqiptaret per aq mire sa i njef. S'ke faj i lexo perdite ne internet dhe i shef perdite ke lajmet, keshtu qe shto dhe aftesite e tua analitike qe s'vlejn dy leke, perfundimet e tua s'mund te jene vecse te sakta apo jo?
Se si i marr une shkrimet e te tjere ty s'ka cfare te hyn ne xhep. Je aq mjeran sa edhe duke jetu ne mes te Frances prej vitesh ke kuptu kaq pak prej saj.
Gjithesesi mua s'me intereson mendimi yt medioker dhe menyra se si komunikoj une me anetaret e tjere, po s'te pelqeu aq me ben! Jeta ime apo mendimi im nuk ndikohet fare nga nje i shkrete pa mendime te vetat!
Je aq i parashikueshem sa e di qe tani se cfare do te me pergjigjesh, keshtu qe evitoje se s'ta ka qefin njeri, debil!
Dhe debil, meqe ra llafi, vjen nga fjala debul, domethene i dobet, domethene si puna jote!
Absi te kerkoj falje! Hera e fundit qe shkruaj ne kete teme! Njerezit hipokrite, mendjelehte e trushkulur ma kane sjelle ne maje te hundes. Me vjen keq, bashke mund te komunikojme ne privat apo neper tema te tjera, nese te intereson te mbajme kontakt! Ketu mbarova pune!
Mirembetshi!