Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Fam Transparent

Sa e pafajshme dukesh, sikur ke humbur rrugen por ne nje menyre shume te kendshme...normalisht njrezit e humbur duken si te shastirsur, ti je komplet koshiente...kallxo /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

Po ti e di qe une edhe konferencat e shtypit zakonisht i organizoj ne shtepine time dhe ftoj gjithmone edhe komshinjte qe te ndjehem me rehat se me vjen turp nga te panjohurit, ti me thua kallxo... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Une e di qe ti je nje aktiviste e turpshme por je nje vezhguse e pacipe, ndaj thash kallxo /pf/images/graemlins/laugh.gif

KALLXO /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

The number you have dialed belongs to an earthy public space. Please respect your privacy and don't try again later! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Shall I respect YOURS or MINE?

I assume you ment the opposite qe nuk con uje ke vija jote po ke imja /pf/images/graemlins/laugh.gif

I have dialed the wrong number I C, I'll do better next time /pf/images/graemlins/laugh.gif do not push meeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

Cupe kjo ishta ca me tha operatorja e telefonise celulare kur po perpiqesha te te merrja ne tel per tu kallxu. Edhe me vizito pak ke shpia virtuale ate boj /pf/images/graemlins/wub.gif

T'ju /pf/images/graemlins/kiss.gif icik une juve te dyjave,se per tu ulur kembekryq s'kam kohe.. /pf/images/graemlins/laugh.gif Me prenotuan tek "vendi i qenit" /pf/images/graemlins/tongue.gif,tavolinen per dreken.. /pf/images/graemlins/wave.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Une jam ne tutorial multitasking as always, jam bo me strabizem nga multitaskimi /pf/images/graemlins/laugh.gif

I'll be home by late evening as I'm busy the whole day /pf/images/graemlins/laugh.gif Friday is my horror-day /pf/images/graemlins/cry.gif started at 8 AM /pf/images/graemlins/cry.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ja dhe njeriu me optimist dhe i embel ne bote qe njof nga AF /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Ik pi birra ti dhe ha mish edhe me mbaj ne mendje, ik /pf/images/graemlins/cry.gif

ana karenina

Primus registratum

Moira ca do hash mi? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Kordelke do te te shkruaj mail /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

I assume qe ti po me shkrun mu tashi, pranj u zhduke e? I'm upset with you /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Dolores

Primus registratum

Cfare dmth bashki? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gjesi....ngela duke lyp kafe ktu...por asnjehere s beni ju po s ju kujtuan /pf/images/graemlins/goofy.gif

bebi

Primus registratum

Ferdinando Scianna

Scutari 1984 /pf/images/graemlins/wub.gif
albania198420.jpg

albania19846.jpg

albania198496.jpg

shkodranlover

Primus registratum

Ah Blue ca na cove mall.

Sa lezet me edhe nji here pjacen, sidomos Banken me stil gotik (para djegies) dhe milionat e bicikletave. Kisha pase qejf me u kthy ihere. /pf/images/graemlins/wink.gif
Edhe busti i Stalinit aty, apapapapa /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kur the, ne '84? Un kam kene pak muajsh por i kam shume te fiksume. /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

kurse un sa kisha hi ne kopsht /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe e maj mend ma mir se ti /pf/images/graemlins/tonguee.gif akulloret afer cirkut te kthesa edhe n'g'juhadol /pf/images/graemlins/goofy.gif

gjeje ku ka kene kjo librarija heeeee /pf/images/graemlins/idea.gif
albania1984102.jpg

albania1984168.jpg

albania19849.jpg

/pf/images/graemlins/wave.gif

shkodranlover

Primus registratum

Ajo libraria? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif kisha me thane ne G'juhadol (ku asht edhe sot nji me duket), por s'jam i sigurte.
Librarite e tjera sdi ku kane kene se un jam fmi rrugicash. /pf/images/graemlins/smile.gif

He ca duket, a e kam gjete a?

abs

nuk e di...

...besa kujtova se po me bahen katerkatersha, po paskam kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dole, s po na ban kerkush kafe /pf/images/graemlins/shocked.gif
Zog a po hidhesh ti si djal Artist qe t kena, na e ban nga nje t amel /pf/images/graemlins/laugh.gif

Status
Not open for further replies.