Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

abs

nuk e di...
Re: Fam Transparent

po m len pa gjume /pf/images/graemlins/laugh.gif

hajt mire pra, se sot tan diten kam nigju ate qe ke vu tek musika /pf/images/graemlins/rockband.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

sa te shpifet qe ishin ata, me i pa diten me ja fut vrapit ..
boooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.....

abs

nuk e di...

ato kane karakter mi ti, te shpif thote kjo /pf/images/graemlins/eek.gif

per te bukur shif ate qe thote ftoht e nxet /pf/images/graemlins/laugh.gif kurse grupi jem nxjerr flak prej goje /pf/images/graemlins/devil.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

mund te jent te shpifur por me karakter (mendoj se e kishe fjalen qe kan nje fare stili /pf/images/graemlins/laugh.gif ) /pf/images/graemlins/laugh.gif gjithsesi nuk jan shija ime as ne muzik e as ne fizik /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
po m len pa gjume /pf/images/graemlins/laugh.gif

hajt mire pra, se sot tan diten kam nigju ate qe ke vu tek musika /pf/images/graemlins/rockband.gif

[/ QUOTE ]

a te pelqeu ?

per ty e kam vu atje, se per mu ai robi eshte gjeni muzike.

abs

nuk e di...

Po asht cool! e kam mbajt sitin per neser, jam knaq tuj e nigju!

A ke ndonje tjeter te tijen?

Po iki me fjet, neser ne mengjes hedh nje sy /pf/images/graemlins/smile.gif

Naten e mire. /pf/images/graemlins/smile.gif

zog

Primus registratum

naten !

ktu po te vej nje klasike te tedi papavramit prej paganinit shpresoj te te pelqej, hard rockun per neser, t'ja shkunim merimangat shtepise /pf/images/graemlins/laugh.gif

tedi, paganini, caprices, allegro

naten /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

E nigjova mram e sot, me pelqen /pf/images/graemlins/smile.gif
E kam nigju dhe here tjera tek faqja jote.

Zog na i rreshto te gjitha ato musikat e Eurovizionit ktu te shpija bitte, shume /pf/images/graemlins/cooli.gif komentari si dhe dekori ne sfond!

PS: Dhe textin e Lordit kisha dashte, nese e hedh kush ktu, do me gezonte shume /pf/images/graemlins/smile.gif

Fam. m ka ftu nje filipineze per dreke. shpresoj mos te kete gatu gjarprij. /pf/images/graemlins/cool.gif

Plus deshta me ju njoftu qe, kur te me bahen 4444 postime, s do shkruj ma, vec do ju lexoj! Jo pergja, por kam pas ken n histori partie katershalace, dhe du me nejt tuj i vrojtu katershat se m kan sjell fat! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nejshi me Shnet /pf/images/graemlins/angel.gif e qofshi vazhdimisht te perqafuar nga Lumturia. /pf/images/graemlins/smile.gif

Ju kam xhan!

/pf/images/graemlins/wave.gif

------------------

<font color="pink">I /pf/images/graemlins/wub.gif Hard Rock! </font>

@d@

Primus registratum

Une se pash dot Eurovisionin /pf/images/graemlins/frown.gif As kengen tone se kam degjuar. Zog, bitte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Abs /pf/images/graemlins/kiss.gif sa te bukurua ato fotot /pf/images/graemlins/thumbsup.gif Ich fliege am 30 Mai von München ab über Zürrich eine Woche nach Barcelona. /pf/images/graemlins/laugh.gif Leider darf ich aber das Flughafen nicht verlassen. Werde von den Schweizen als ein Gefahr und Verbrecher betrachtet /pf/images/graemlins/lol.gif wer weiß vielleicht ein anderes mal /pf/images/graemlins/shrug.gif hiermit schicke ich euch ein paar fotos aus Salzburg. Ich habe sie von internet hochgeladen /pf/images/graemlins/smile.gif

Festung Hohensalzburg
panorama5.jpg
e bere nga Mirabelgarten.
Kjo eshte bere nga Möchberg
panorama9.jpg

Pjesa perendeimore e qytet qe eshte dhe qyteti i vjeter
nachtaufnahme7.jpg
Mirabellgarten im Sommer
mirabellgarten_02.jpg
Mirabellgarten.jpg

kaq se ne interenti gjeni vete sa te doni /pf/images/graemlins/wave.gif

ana karenina

Primus registratum

Qendisme e ke vene re dhe ti qe zogu ka filluar te buzeqeshe /pf/images/graemlins/eek.gif Bah, ca s'ben vaki ne kte dynja thuaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

jo s'kam pa gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif Une di, qe me ka be urim per ditelindje /pf/images/graemlins/wub.gif gje qe se prisja /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe pse me nje foto frikash /pf/images/graemlins/lol.gif dhe nje urim tipik /pf/images/graemlins/laugh.gif prap une u gezova /pf/images/graemlins/tipsy.gif

ana karenina

Primus registratum

Ehe, qe pas ditlindjes tende do kete ndryshuar pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

C'behet nga shpia? Absh lulebora nuk do shkruajtka me pas 3 postimesh? /pf/images/graemlins/eek.gif Po akulloret ne frigorifer, ato me emrin tim ke kapaku, kush i ka ngrene? /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

E more vesh qe i kane propozuar Harapit te me propozoje? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kurse DDD e paskan kap ethet e merakut te madh per mua. Kushedi valle pse? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ana karenina

Primus registratum

naten /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

Vazhdoj te mos u besoj dot syve /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Une e kam pa ne nje teme, qe ka puth absin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Ithte tu u trajnu ene tranoi ca anej /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Kuthooooooo /pf/images/graemlins/laugh.gif.
</font>

ana karenina

Primus registratum

Ulu kutho, 4 /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une kam qene duke shetitur jashte shtetit, po gjithsesi brenda trojeve etnike /pf/images/graemlins/goofy.gif Pastaj intervistova, jo trajnova /pf/images/graemlins/lol.gif Me imagjinoni njecike duke trajnuar kryetarin e shoqates te homoseksualeve te X vendi? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kush e kishte varur ate tabelen 'no smoking' ke dera e jashtme e shtepise mi? /pf/images/graemlins/eek.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Hajt mo, po vij per vjetht u pa puna ime.

Ti do jesh apo nai zysh tjeter, qe t'i gjejm mik? /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Un th'di me lexu kusho, kshu qe s'ia kom haberin tabeles /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif.
</font>

zog

Primus registratum

kjo eshte shpifje burra /pf/images/graemlins/laugh.gif

nashti kush do me degju muzike le te kilikoset /pf/images/graemlins/laugh.gif KETU

veçse ngarkimi i faqes eshte i ngadalte e mesaduket duhet lidhje shume e mire, pra duhet durim per ata me kushte jo te tilla.

ps: absi qeka ngrit nga gjumi me ide makabre /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

Une se pash dot Eurovisionin /pf/images/graemlins/frown.gif As kengen tone se kam degjuar. Zog, bitte /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ] eurovision (disa pjese prej tij)

Status
Not open for further replies.