Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: Fam Transparent

e ça ka ne kete ore ne TV /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

romeo

Forumium maestatis

jo, telekomanda ishte mbi divan. Une kisha ne dore nje gote me diçka alkolike qe kishte mbaruar /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

romeo

Forumium maestatis

gjera me pulle te kuqe /pf/images/graemlins/angel.gif

pse ben sikur nuk e di ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Se une nuk shoh TV fare fare fare.
Po nje me tulle te kuqe /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif edhe mund ta kisha pare
ça kanali eshte? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

romeo

Forumium maestatis

eshte ai abonimi ne sky eventi speciali qe keni bere ju vajzat e shtepise /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ah jo une se njoh kete sky e juj.
Une e shumta marr nje DVD me qira po kanalet e shumta me lodhin tu zapu me telekomande gjithe darken ne dore emmm nuk eshte per mu

abs

nuk e di...

qe thoni ju sot kam taku ne msn Tushin, ju ban t fala, asht tuj shetit pak anej nga italia.

besa ja kena ndi mungesen, se tavolina shpise bosh po na rrin koht e fundit /pf/images/graemlins/sleep.gif

ju pelqejne cokollatat e zeza?

abs

nuk e di...

jo re, s kam numrin e tel t kerkuj prej robve t shpis, s kam lujt mensh me ju HY ne jeten private /pf/images/graemlins/laugh.gif jo pergja, po kushton shtrejt /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/crazy.gif

gzimi10

Primus registratum

fml bani dhe nga mu, atij Tushit, dhe po ashu dhe tfala nga un- po qe se e njof!

paske marr coko 90% ? paske da menjen me na ba atmosfer mshpi... se po bi dhe bor.

bebi

Primus registratum

tjeta juj. /pf/images/graemlins/laugh.gif
jo po q1 ma keni ndi mungesen e di si buken q1 se ha kurr /pf/images/graemlins/laugh.gif prandej erdha.

kam ardh me ju pru lajme t'mira /pf/images/graemlins/laugh.gif,e peshqeshe /pf/images/graemlins/laugh.gif.
psh kam pru nja 2 kupa e do suvenir prej andej -kndej /pf/images/graemlins/cool.gif
njenen kup' e kam pru per sallon e tjetren ja kam pru peshqesh Fantes, se m'kan pru fat ato sallatat q1 m'pat mbjell n'oborr /pf/images/graemlins/laugh.gif mos t'ja prekun kush se mandej ka pun' me mu /pf/images/graemlins/laugh.gif

zogun a e ka pa kush se m'ka harru krejt, se grupat e tjer' m'kan bombardu me emails, po zogu m'ka ra mohit /pf/images/graemlins/cry.gif zog, t'ka met hatri se t'premtova nji vals e s'u bame q1 su bame /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

uuu se gatiii harrova. shpija ju kam pru nji shadrach (grant burge), pijeni per shndet tem se e kam shtu edhe 1 cm /pf/images/graemlins/grin.gif (i fundit per ket' jet' ma merr mendja /pf/images/graemlins/rolleyes.gif).

tesh kjoshi mire e shndet e jete e u rritshi perpjete /pf/images/graemlins/grin.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif a tuttiiiiiii

a bientot

abs

nuk e di...

homerS, he mor ti, sa vjen e nxjerr krytin pak n dere e ik me vrap.Na ja, mir qe s pretendon me t nxjerr kafe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tjeta jote Hummer, a ke pa me fjet /pf/images/graemlins/grin.gif

Ndersa kjo `tjeta juj` e fundit /pf/images/graemlins/angel.gif, tan kyt carcaf pershnetjesh e urimesh e ka shtru vec per mu! /pf/images/graemlins/grin.gif edhe per Zogun tem natyrisht, e tham temin se kshtu dune shoqnija, ajo ta den t miren per ideal /pf/images/graemlins/grin.gif, me kane lexu mendjen se e kam xhan /pf/images/graemlins/smile.gif ky eshte fakt!, edhe pse disa kam xhan, kto te tjeret atij ja drejtojn Llampat e veshtrimit /pf/images/graemlins/devil.gif, na ja e drejta e gjithkujt /pf/images/graemlins/wink.gif. Fundja ai ne kte rast asht n skene! /pf/images/graemlins/rockband.gif

Edhe ku e pata fjalen /pf/images/graemlins/idea.gif, kam nje tas t madh itu afer plot me kafe, dhe hop nje schluck e shkruj masanej gati pes rreshta. /pf/images/graemlins/grin.gif

Fjalen e kisha tek kjo `tjeta juj` /pf/images/graemlins/angel.gif siper krytit tem. Njatu rrin gjithmone kjo, edhe kur s asht ktu.
Sepse asht dicka e padukshme dhe e forte qe, sado t mundohna me e lan t` iki, s ik, na sillet perreth, here pas here,sepse, dicka origjinale ka n mes hapsires tone, e kjo s te len te ikish, jo fizikish jo, fizikish ikim, zbulojme te reja, duke i mbledh ato si brilante te vegjel, ato pjese te medha apo te vogla origjinaliteti brenda nesh.

Dhuratat, ato natyrisht qe mi ka sjell mua /pf/images/graemlins/tongue.gif, tamam ato qe une du, musik+pije /pf/images/graemlins/wub.gif,te cilat me bijne kete copza origjinale dhe ma afer, i ban dhe ma konkrete, edhe nese ato jane abstracte /pf/images/graemlins/smirk.gif, te padukshme, prap vijne para meje, te gjalla e te ndritshme, te shishme dhe magjike, po tamam ashtu sic jane, origjinale, puro dashuri, pa asnje kusht, pa asnje detyrim.
Gelltisim dhe nje gllenke nga ky miks qe na dhurohet here pas here, dhe ikim...te lire per tu rikthyer perseri ne krahet e ketij miksi origjinal te aqdeshirueshem.

Eshte rritur - zgjatur /pf/images/graemlins/idea.gif,ah po kush don me dite per kete, brenda meje eshte vizatuar ajo voglushe e amel /pf/images/graemlins/angel.gif, qe ashtu do mbesi gjithmone, tekanjoze dhe lozanjare, thumbuese dhe serioze, mendjendritur dhe kritike,llastice dhe e dashur, me nje doze ylberi, qe sado qe te `rritet` ansoret si kam te nevojshme /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
E ikurardhur pergjithnje /pf/images/graemlins/angel.gif

Kafja maroj, nejtshi e ikshi me shnet /pf/images/graemlins/wave.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

abs, me mungon te lexoj shkrimet e tua kur flisje me legjonin /pf/images/graemlins/laugh.gif se di pse por me shkrishin tuj qesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

ja njoh mendjen moj /pf/images/graemlins/tongue.gif, jo atij personalisht /pf/images/graemlins/sleep.gif, por krahines se tij /pf/images/graemlins/wink.gif, vuj nga kurioziteti /pf/images/graemlins/tipsy.gif prandaj...

Legji ma thote mendja, ka shku me taku grune me fmite qe ka ne maqedoni, e kur t kthehet do jete plot energji e baqarllek /pf/images/graemlins/crazy.gif, i gatshem per takime e perqafime t reja /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

Prej hallit e ban dhe ai, po he /pf/images/graemlins/booki.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Status
Not open for further replies.