Re: Fam Transparent
homerS, he mor ti, sa vjen e nxjerr krytin pak n dere e ik me vrap.Na ja, mir qe s pretendon me t nxjerr kafe /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tjeta jote Hummer, a ke pa me fjet /pf/images/graemlins/grin.gif
Ndersa kjo `tjeta juj` e fundit /pf/images/graemlins/angel.gif, tan kyt carcaf pershnetjesh e urimesh e ka shtru vec per mu! /pf/images/graemlins/grin.gif edhe per Zogun tem natyrisht, e tham temin se kshtu dune shoqnija, ajo ta den t miren per ideal /pf/images/graemlins/grin.gif, me kane lexu mendjen se e kam xhan /pf/images/graemlins/smile.gif ky eshte fakt!, edhe pse disa kam xhan, kto te tjeret atij ja drejtojn Llampat e veshtrimit /pf/images/graemlins/devil.gif, na ja e drejta e gjithkujt /pf/images/graemlins/wink.gif. Fundja ai ne kte rast asht n skene! /pf/images/graemlins/rockband.gif
Edhe ku e pata fjalen /pf/images/graemlins/idea.gif, kam nje tas t madh itu afer plot me kafe, dhe hop nje schluck e shkruj masanej gati pes rreshta. /pf/images/graemlins/grin.gif
Fjalen e kisha tek kjo `tjeta juj` /pf/images/graemlins/angel.gif siper krytit tem. Njatu rrin gjithmone kjo, edhe kur s asht ktu.
Sepse asht dicka e padukshme dhe e forte qe, sado t mundohna me e lan t` iki, s ik, na sillet perreth, here pas here,sepse, dicka origjinale ka n mes hapsires tone, e kjo s te len te ikish, jo fizikish jo, fizikish ikim, zbulojme te reja, duke i mbledh ato si brilante te vegjel, ato pjese te medha apo te vogla origjinaliteti brenda nesh.
Dhuratat, ato natyrisht qe mi ka sjell mua /pf/images/graemlins/tongue.gif, tamam ato qe une du, musik+pije /pf/images/graemlins/wub.gif,te cilat me bijne kete copza origjinale dhe ma afer, i ban dhe ma konkrete, edhe nese ato jane abstracte /pf/images/graemlins/smirk.gif, te padukshme, prap vijne para meje, te gjalla e te ndritshme, te shishme dhe magjike, po tamam ashtu sic jane, origjinale, puro dashuri, pa asnje kusht, pa asnje detyrim.
Gelltisim dhe nje gllenke nga ky miks qe na dhurohet here pas here, dhe ikim...te lire per tu rikthyer perseri ne krahet e ketij miksi origjinal te aqdeshirueshem.
Eshte rritur - zgjatur /pf/images/graemlins/idea.gif,ah po kush don me dite per kete, brenda meje eshte vizatuar ajo voglushe e amel /pf/images/graemlins/angel.gif, qe ashtu do mbesi gjithmone, tekanjoze dhe lozanjare, thumbuese dhe serioze, mendjendritur dhe kritike,llastice dhe e dashur, me nje doze ylberi, qe sado qe te `rritet` ansoret si kam te nevojshme /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
E ikurardhur pergjithnje /pf/images/graemlins/angel.gif
Kafja maroj, nejtshi e ikshi me shnet /pf/images/graemlins/wave.gif