Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

ana karenina

Primus registratum
Re: Fam Transparent

Pafshim, do me mungosh shume /pf/images/graemlins/laugh.gif

Korde mos me ngacmo /pf/images/graemlins/cry.gif i ndjej mushkerite si ajo kerpudha pasi plasi bomba e Hiroshimes, e kam tepruar sa me s'mban /pf/images/graemlins/crazy.gif Duhet lene po ku vullneti ku une /pf/images/graemlins/smash.gif

abs

nuk e di...

Tjeta jote Kordele /pf/images/graemlins/smile.gif

Vajza ka ndonje kanal televiziv ne Tirane, qe drejton ndonje emision, nga i cili njerez gjejne personat e humbur te families?

sapo me mori ne tel nje goc nga kosova, e cila s njeh asnjenjeri te families, eshte rritur ne nje familie zviceriane, parashtroj kete kerkese, ju jam mirnjohese po te me informoni.

alinos

Forumium maestatis

Telenorba ka nje emision: Ku je?

nuk di nese shihet ne Kosove ama /pf/images/graemlins/shrug.gif

abs

nuk e di...

Goca, keni mundesi te mblidhni info ma te sakta, dhe te mi jepni?
Ajo goca do me nisi te dhanat e saja per mail. Dhe kushedi gjejme rrugen per ta ndihmu.
Ne Zyrih eshte kjo goca.

PS: Blend Rezistenca, do te ishte ndoshta nje Projekt per Ty e team tanden kjo teme? ne te ardhmen?

abs

nuk e di...

Nuk me gezoi mosmarrvjeshja ne mes dy antareve, gje qe ndodh natyrisht jo vec ne jeten virtuale por gjithandej.
Nuk reagova , ne radhe te pare qe te respektoj emocionet e momentit te dy antareve, sepse mendoj ne raste te tilla njeriu don hapsiren e „lojes/zenjes“ deri ne fundin e saj, sepse jane ne nje moshe te panevojshme per nderhyrje, sepse te dyja jane vajza te nje niveli positiv dhe qe s perdorin fjale ordinäre (e keshtu ndodhi) s arrita te kuptoj pse duhej te fshiheshin mesazhet e tyre?.
Nuk e mbeshtes mendimin qe, duhet te „mbyllin gojen“ ose duhet te konfliktojne dikund ne ndonje cep ku s duken e si sheh njeri, edhe pse zenja s eshte aq simpatike por eshte pjese e jetes! Duhet te jemi te vetdijshem per kte!
As mendimin qe edhe ne loje duhet te jemi kundershtare apo konkuruese!
Me shume mirkuptim dhe mbeshtetje ndoshta do na bante me mire.
Megjithate, s doja te heshtja per ate qe mendoj dhe ndiej!
Faleminderit qe me lexove.

abs

nuk e di...

Anna, te dielen Zogu dhe Issi do na pjekin qingjin ne hell /pf/images/graemlins/grin.gif

Mirardhsh e Gezuar Gjithmone Bashke! /pf/images/graemlins/smile.gif

romeo

Forumium maestatis

mese normale, si ne çdo familje me tradita /pf/images/graemlins/wink.gif

abs, sorry per me pare po nuk isha ne pc, po shikoja pak tv

abs

nuk e di...

Issi ke fillu qysh sot? dmth tuj mendu per te dielen /pf/images/graemlins/goofy.gif

IMG_0450.jpg

Naj pik Raki mos harroni /pf/images/graemlins/grin.gif, njeni s ma pin /pf/images/graemlins/shrug.gif

romeo

Forumium maestatis

kaq te shemtut me imagjinon abso /pf/images/graemlins/laugh.gif

megjithate qengjin e kam ba gati /pf/images/graemlins/wink.gif

abs

nuk e di...

Issi po ku ka Shqiptar t shemtut mor djale, masanej plus me sjelljen tande /pf/images/graemlins/angel.gif

Siperfundim ma hidh nje foto ktu, se tesh zgjove kuriozitetin e ambjentit perreth /pf/images/graemlins/pickellonja.gif dhe t kena dhe para fejeset /pf/images/graemlins/grin.gif ka pune puna /pf/images/graemlins/cool.gif

/pf/images/graemlins/rockband.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

mroma shpija,
keni fillu mi ngron vot,apo jeni tuj zi /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

abs

nuk e di...

Issi po tesh?
Ky te ngjan ma shume besoj /pf/images/graemlins/idea.gif

koch.jpg

PS: Legji- vote jena tuj i lan me u ba pule /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tatataaa ktu Legjioni.

andy_kochen.jpg

Papapapa sa djal per shpi asht eee /pf/images/graemlins/grin.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

mroma,Rozi
te ka idhnu dikush trego /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs,
ku e more ate foto mi,
Schweine Haxe, mit sauerkraut un kartofeln.
ajo menü ka 5000 kalori lol /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

abs

nuk e di...

Legji, s me bajn asnje dhe nje gja kalorite mua, se kam gur cakmakesh n kry /pf/images/graemlins/devil.gif prandaj kam peshe konstante /pf/images/graemlins/cool.gif

Keshtuqe kujdes kur shkruan /pf/images/graemlins/wink.gif
Ta uroj ate Ausbildung qe e fshive!

Status
Not open for further replies.