Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

@d@

Primus registratum
Re: Fam Transparent

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeev /pf/images/graemlins/crazy.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
Familja ne dasme do bejme ne fund te prillt /pf/images/graemlins/laugh.gif se une bej vetvrasje vec du me u martu me Desartin tani /pf/images/graemlins/laugh.gif
(Desart te kam mik mos me le ne balt /pf/images/graemlins/laugh.gif)

ana karenina

Primus registratum

Kam, po kur mendoj qe njerin ia dhurova me keto dy duar me kthehet e kuqja ne roze /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Moj po c'beni ju te shuara!!!

Dy cuna ka kjo shpi dhe te dy Nev ua ka gllaberuar!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Turp s'keni?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/lol.gif nev namin ka /pf/images/graemlins/laugh.gif

romeo

Forumium maestatis

me pelqen ajo e nendeteses /pf/images/graemlins/laugh.gif

edhe ti geshtenjeze nuk kerceje keq. vetem se duhet te jesh pak me sensuale se mambo del me mire /pf/images/graemlins/wink.gif

keto kohet e fundit po perfeksionoj salsen (vallzimin jo kuzhinen natyrisht) dhe eshte shume me cool sesa mambo. kush do te provoje bujrum andej nga dhoma,çdo te enjte ne oren 21:00. Gjithe ky kours per shifren modike te 35 euro /pf/images/graemlins/laugh.gif

abso, po mua me duket se ketu ne shtepi nuk me njohin. Tani une jam njeri me vizion dhe kulture dhe kam arritur te them edhe qe homseksualet (meshkuj e femra) duhet te kene te drejta dhe liri te barabarta etj etj. po ketu po me ngaterojne per goc lol /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

ose nuk ja marr vesh un shqipen /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ...ose ai nuk shpjegohet mire /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

[/ QUOTE ]

Asht nje tip hobyt ashtu mi goc, pasha nanen, e din historine e strucit /pf/images/graemlins/idea.gif

edhe une aq sa din ti di, ndoshta vec ne version tjeter /pf/images/graemlins/lol.gif

Nev moj llupse /pf/images/graemlins/goofy.gif

Lara jena ne faz eksperimentuese si shpi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

PS: KUSH ASHT KY desarti /pf/images/graemlins/eek.gif

alinos

Forumium maestatis

Jo po ngaqe dhe ky MLK e ka me tre germa...nickun eee, dhe kshtu u bane lamsh punet, Nev gjithashtu me tri germa, dhe ma n fund i tha:- o kte me tre germa o mu, e ajo tuj pa qe te tane me tre germa e kishin, e humbi durimin, e i tha, do t dojsha shume biles shume here, por ec e zgjidh lamshin tesh. /pf/images/graemlins/eek.gif

[/ QUOTE ]

MLK-se nisur qe nga ky moment ia nxjerrim corapet tek dera, boxerat nga lavatricja dhe kepucet ia hedhim ne lume!
Ai eshte prone private e PINKPARADISE dhe ajo nuk e ndan me njeri, pasi duke qene pak si i konsumuar, ka hall se mos i marohet krejt!

Nev,
mos qaj ti rrush se ka peshq plot pellgu /pf/images/graemlins/devil.gif

Geshto,
ke t'i gjejme moj??? /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

ana karenina

Primus registratum

Mire Issi, qe te te lehtesojme prezantimin, po themi te gjithe nga nje fjali per veten, keshtu edhe ti na njeh ne, si thoni? /pf/images/graemlins/goofy.gif

Simplo do i pyesim njehere keta dy pellumbat apo thjesht jashte dere nejrin e tjetres prape kandidate? Po sikur mos jene dakort? /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

abs

nuk e di...

Une jam Lara, Issi me njeh /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif ooooooooh gott sa kam qesh /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

oooooooooh /pf/images/graemlins/angel.gif i amel kshtu ke tingellu ne veshet e mi!

Kurse abs garruzhden,natyrisht qe e njeh, plus Nosin e Geshtenjezen qe ka perball dhomes se vet /pf/images/graemlins/laugh.gif

romeo

Forumium maestatis

nje qe ka si firme Marcia Theophilo si mos ta njoh! /pf/images/graemlins/wink.gif

megjithate une jam Isi, djale vlonjat,shkollim italian, nenshtetsi botrore /pf/images/graemlins/cooli.gif

@d@

Primus registratum

Desarti o nje mik i mi qe per hir te miqesis qe kam me te sdo ma bej faqen byth javen e fundit te prillit /pf/images/graemlins/laugh.gif ( fundja po qe se ky sdo do martohem prap me EBM /pf/images/graemlins/laugh.gif)

Une po iki ne biboltek goca se kam shume shume shume per te bere...

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

alinos

Forumium maestatis

Simplo do i pyesim njehere keta dy pellumbat apo thjesht jashte dere nejrin e tjetres prape kandidate? Po sikur mos jene dakort? /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

[/ QUOTE ]

une them te vendosim ne menyre jo-demokratike!

Tashi me lej se jam duke gjujt njerin me pm dhe nuk kam kohe te gjej nje tjeter per Nev, por e kam gjithnje prioritare!

ana karenina

Primus registratum

Ore familja, jo kaq zhurme /pf/images/graemlins/crazy.gif

Ti Simplo ke po gjun i her? /pf/images/graemlins/smile.gif Ti tjetra qe paske pune ne biblioteke, si thua me gjeni nje burre se kam per te mesuar eee /pf/images/graemlins/mad.gif? Shoket nuk na hyjne ne pune per fundin e prillit /pf/images/graemlins/lol.gif. O Pink... /pf/images/graemlins/shrug.gif

Lara "guglove" /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Isi te erdhi rradha prape /pf/images/graemlins/devil.gif

abs

nuk e di...

Une do iki nga 6-18 qershori ne Dubrovnik, Kroaci per nje summer school /pf/images/graemlins/rockband.gif

[/ QUOTE ]

Shko shko, vec me nend ne kok hajde n shpi, ok? mora thuaj, se shkon e merr leksione me pak, mos hajde shpi /pf/images/graemlins/devil.gif

Issi, qe je cun ne kohe per dasem, dhe qe dasma te trokiti ne dere, kte e dine tashme te gjithe robt e shpise.
Ndjeju bitte i privilegjuar dhe hap gojen, kush don me ta vesh kustumin at dite, kush don me te nejt afer, kush don me te parfumos e ku ta di une. /pf/images/graemlins/grin.gif

Me nje fjal, komplet shkurt FOL! /pf/images/graemlins/booki.gif

/pf/images/graemlins/rockband.gif

ana karenina

Primus registratum

Ja kam then une qe MLK EMB LKT UPQ RRSSH jane si mole e bute /pf/images/graemlins/lol.gif

Po ju duhet te jeni aleate moj, kunder Nevit

/pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif Io sulla croce ci andrei, ma per chi? per chi? /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

alinos

Forumium maestatis

Ja kam then une qe MLK EMB LKT UPQ RRSSH jane si mole e bute /pf/images/graemlins/lol.gif

Po ju duhet te jeni aleate moj, kunder Nevit

/pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

I am agree! /pf/images/graemlins/lol.gif

Status
Not open for further replies.