Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

abs

nuk e di...
Re: Fam Transparent

Ma lyp mu /pf/images/graemlins/grin.gif, e drejta jote /pf/images/graemlins/booki.gif, vec mos t mbesi dora bosh /pf/images/graemlins/lol.gif

Shif kte filmin ktu, sa me kriju nje imazh, robi ma i eger jam njaty /pf/images/graemlins/crazy.gif, gjeje vete /pf/images/graemlins/grin.gif bol t nimova /pf/images/graemlins/tongue.gif

http://zograf.free.fr/blog/index.php?2006/01/23/17-imazhi-im

pinkparadise

Forumium maestatis

hahahah kete videon e kisha pa me para kur kisha clicku ke linku zogut /pf/images/graemlins/laugh.gif
*kisha mendu, ku absi, burr zotni qeka, shum i zgjut /pf/images/graemlins/laugh.gif

nuk e pash o shoqe kush je, ose ajo teta bjondja qe perplaste duret, ose ajo teta qe ja kishte hyp motorrit....

se diiiiiiiii ... /pf/images/graemlins/cry.gif

abs

nuk e di...

E din e din /pf/images/graemlins/angel.gif, se nuku i hyp vec ti /pf/images/graemlins/tongue.gif
PS: shpija jone asht zgjanu, tesh asht dhe shpija e Zogut, lidhna me nje tunel nentok /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/lol.gif

------------------

<font color="pink"> ... pranvera asht droga jeme! </font>

abs

nuk e di...

me ke mi? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
fill mendja tek krushqija kjo /pf/images/graemlins/eek.gif...pse s egzistojne lidhje tjera n krytin tand te bukur a? /pf/images/graemlins/idea.gif

abs

nuk e di...

Blendi@ nese je verdalle me lindi nje ide e re te cilen ti mund ta realizosh shume bukur. nese je verdalle del ne msn bitte /pf/images/graemlins/smile.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

joooooooo /pf/images/graemlins/laugh.gif
jam shqiptare un, normal qe menja vetem per keq, e per thashetheme me shkon /pf/images/graemlins/lol.gif

ps; un sjam hiç e bukur /pf/images/graemlins/cry.gif

abs

nuk e di...

Betohem para fam e af qe si kam ba gja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me gjithe shqiptarizimin tim /pf/images/graemlins/crazy.gif

S besoj qe s je e bukur /pf/images/graemlins/angel.gif!
Ne syte e mij s ka krijes jo te bukur, por ka krijesa qe me sjellen e tyne bahen antipatike nganjehere! /pf/images/graemlins/smile.gif

PS; nese ke ndermend me e ngacmu cunin, eshte frei /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/cool.gif
nxitoju vec se... /pf/images/graemlins/devil.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

kush ??? un ??? zogun moj????

per ta thene ne menyre diplomatike/ te edukuar, do thoja qe idet tona nuk jan shum te ngjashme, dhe biles noj here krejt ne pole te kunderta...
por gjithsesi flm qe te shkoi mendja tek un /pf/images/graemlins/laugh.gif

per sa me perket, kur nje person e ka shpirtin e keq...sa do te jet i bukur e sexy fizikisht...ajo qe ka per brenda del do e mos ne siperfaqe....

abs

nuk e di...

S`pari, bukur e the kte rreshtin e fundit moj E Mire.

Mendja asht "gjaja" ma e shpejt thojne, por meqe ma kujtove krushqine, qe se kam as kojshi /pf/images/graemlins/laugh.gif, thash, e pse jo? /pf/images/graemlins/cool.gif

Ndersa, dhe ajo diplomacia qendron, vecse thojne, polet e kunderta terhiqen, por s asht e thanme gjithmone kjo thanje e thanshme qyshkur thuhet e asht n funksion hala e gjithmone /pf/images/graemlins/tongue.gif

Jo po kjo antena jeme, m thote qe, atij ba me i than qe...nervrikoset ai, thote:- s kane mendje tjeter kto vajzat vec per burr /pf/images/graemlins/eek.gif, kur e sheh qe vajzat s kane interes, gjen shamje oops kompliment tjeter deshta me than /pf/images/graemlins/laugh.gif
...jo se nuk i pelqejne femnat, por ka pretendime t mdhaja cuni, e kam bashkvuajtes t clubit /pf/images/graemlins/cool.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Do habitet i grim se si po baj th th per te, por do ta kuptoj se per t miren e shoqnis e kam /pf/images/graemlins/crazy.gif

/pf/images/graemlins/lol.gif

Dreken e mire ato qe s kan hanger hala /pf/images/graemlins/goofy.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

hahahhahahah /pf/images/graemlins/lol.gif

me mire e lem kete muhabetin e zogut, mqse nuk eshte as prezent, edhe sben me fol... (pretendimet e medhaja te lejn pa gje fare, them un, pastaj qe te pretendosh duhet te jesh ne lartesi pretendimi...nejseeeeeeeeeeee, kjo teme u mbyll (nga albforumi /pf/images/graemlins/laugh.gif ))

te befte mire nese po ushqehesh /pf/images/graemlins/laugh.gif kujdes se mos te kalon keq e po na ben noj te pa bere /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

T pakten na ven Fotografine n mur se na ka tha malli, biles ne krevatin tand kan ndodh do mrekullina, dhe se kam hap ma deren qysh se ke ik!

Ku je moj blete puntore ku?

Kam bere gjera, qe s'e dija as vete se do i beja /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Fotografine pasneser per ditelindje.. Do sjell edhe torten /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ju bani gati dhuratat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Muahhhhhhhhhhhhh se me ka marre malli.

abs

nuk e di...

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
hahahhahahah /pf/images/graemlins/lol.gif

me mire e lem kete muhabetin e zogut, mqse nuk eshte as prezent, edhe sben me fol... (pretendimet e medhaja te lejn pa gje fare, them un, pastaj qe te pretendosh duhet te jesh ne lartesi pretendimi...nejseeeeeeeeeeee, kjo teme u mbyll (nga albforumi /pf/images/graemlins/laugh.gif ))

te befte mire nese po ushqehesh /pf/images/graemlins/laugh.gif kujdes se mos te kalon keq e po na ben noj te pa bere /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Nga i di gjithe kto gjana per Zogun ti moj /pf/images/graemlins/eek.gif une e kam koleg pune e bashkvuajtes clubi dhe sdi asigja per te, biles dhe per at th&amp;th qe bana ma siper, mezore m ka kalu buka poshte, se m`u randu ndergjegjeja /pf/images/graemlins/cry.gif

Zog t ka absi xhan hic mos qaj krytin nese dujne me na krushkezu /pf/images/graemlins/grin.gif se s ka trim e trimnesh qe na kthen prej rruges drejt qe kane marr /pf/images/graemlins/wink.gif

kaq! /pf/images/graemlins/cool.gif

He Pink mos je gja kondra eee /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Paperina vec per datlindje kujtohesh koht e fundit e, epo mir qe po knaqna tuj hanger tort /pf/images/graemlins/goofy.gif
Eh sa do mesojsh nga vetja moj vajz /pf/images/graemlins/grin.gif mua mu desht me shku deri ne xhunglat e afrikes per me e marr vesht qe me pelqen shume shkembi /pf/images/graemlins/rockband.gif

alinos

Forumium maestatis

Absi me ka marre malli te bisedojme nje here shtruar gjer ne agim /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Paperina,
mire je moj??? Engjellat mire m'i ke? /pf/images/graemlins/wub.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

He Pink mos je gja kondra eee /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
ncuq, una PINK, jo Kondra /pf/images/graemlins/lol.gif

humor kinez /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

abs

nuk e di...

Nosi /pf/images/graemlins/kiss.gif, do t delshim me shetit, po te ishe ktu, ose une atje /pf/images/graemlins/angel.gif

Pink, thuj shyqyr qe s asht naj verdall,se...kishim shkemby pak humor /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Ca bahet anej? a ma ka pa kush ate /pf/images/graemlins/wink.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

---------------------

<font color="pink">ti kujton se, por...masanej...sepse, s ke si te thuash, qe nuk ta kam ba te ditun,... </font>

abs

nuk e di...

Vajza, shifni pak ktu /pf/images/graemlins/cool.gif, kte ballerinen e ka ble O`Le /pf/images/graemlins/angel.gif mu, ndersa kremrat une vedit /pf/images/graemlins/grin.gif

lamer.jpg

PS: Anablue, dhe ti perdor La Mer m ke thane e?
hajde t shkembejme pak pervoje /pf/images/graemlins/grin.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Sa ndjeva eren e La Mer dhe erdha me vrap. Absi, une perdor kremin se kur e bleva ishte dhjetor dhe rekomandohej per dimer por me duket paksa i rende. E perdor vetem ne mengjes dhe naten e le fytyren rehat pa krem dhe pa gje tjeter per tu ajrosur /pf/images/graemlins/laugh.gif
Cfare perdor ti? Ke provuar lotion? Mendoj se eshte me e lehte dhe nuk shkelqen si ligavec /pf/images/graemlins/laugh.gif Cfare produkti tjeter do rekomandoje?

abs

nuk e di...

Ana, kam perdor Serumin (ate shishen e erret siper, qe tashme eshte bosh), dhe kremin.
Ndersa keto tubetet e bardhe, ai me i vogli eshte si pune make up, tamam eshte `fluid tint` nuk duket ne lekure pothuajse fare, eshte shume i lehte, ndersa tubeti tjeter me i madh eshte krem per duret, ate ma paten dhane dhurate /pf/images/graemlins/grin.gif

Dhe une pothuajse njehere ne dite e perdor, eshte i mjaftueshem. Se di nese ka per pranvere/vere, te kalxoj nga fundi javes tjeter /pf/images/graemlins/smile.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

thone qe lotion eshte per kohe te ngrohte kurse kremi eshte per sezonin e ftohte. Tani qe po ngrohet koha mendova per lotion vetem se nuk e di cfare ti bej kremit qe kushton nje dreq e gjysem /pf/images/graemlins/laugh.gif

Status
Not open for further replies.