Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

disku

UNI
Re: Fam Trasparent

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
O_Le /pf/images/graemlins/wave.gif

me ne fund nje rob i shpise ne shpi /pf/images/graemlins/shrug.gif

[/ QUOTE ]

S'me ngel hatri jo. /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/mad.gif

bebi

Primus registratum

uni del se t'kam qeras me birr /pf/images/graemlins/grin.gif

mos m'lyp me t'pru gja kur t'vij atje, as me t'qeras, se kam qeras itesh tan forumin me birra e jam shpu xhepash /pf/images/graemlins/lol.gif

abs

nuk e di...

Absiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,
ku je ti mi bredharake se e ke lan shpine pas dore /pf/images/graemlins/cry.gif

[/ QUOTE ]

Eh Nosi, na mori malli per ato kohna te arta /pf/images/graemlins/wub.gif, por ... /pf/images/graemlins/shrug.gif mire te pakten qe ruajme kujtime te bukura /pf/images/graemlins/wub.gif

Ktu jam vec e zene me pune, erdha vrap ngaqe te kam pa ne enderr wow /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wink.gif ta uroj qe te jete dhe ne reale kshtu /pf/images/graemlins/cooli.gif

PS: ai homerS sa nxorri koken ktu, dhe u zhduk prap si kafja 900 dikur, na ja...urojme te pakten qe te jeshe mire /pf/images/graemlins/smile.gif

Nje perqafim te madh /pf/images/graemlins/angel.gif, te ngrohte /pf/images/graemlins/wub.gif, te dashur per Robt e Shpise /pf/images/graemlins/wub.gif

Si dhe nje pershendetje te ngrohte /pf/images/graemlins/smile.gif per brezin e ri /pf/images/graemlins/angel.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

alinos

Forumium maestatis

[/ QUOTE ]

S'me ngel hatri jo. /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/mad.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/wub.gif po ti e di qe mbetesh dashuria ime me e madhe, une per ty nderroj dhe look
fs_r15526_l.jpg
/pf/images/graemlins/pickellonja.gif
/pf/images/graemlins/angel.gif

alinos

Forumium maestatis

Eh Nosi, na mori malli per ato kohna te arta /pf/images/graemlins/wub.gif, por ... /pf/images/graemlins/shrug.gif mire te pakten qe ruajme kujtime te bukura /pf/images/graemlins/wub.gif

Ktu jam vec e zene me pune, erdha vrap ngaqe te kam pa ne enderr wow /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wink.gif ta uroj qe te jete dhe ne reale kshtu /pf/images/graemlins/cooli.gif

PS: ai homerS sa nxorri koken ktu, dhe u zhduk prap si kafja 900 dikur, na ja...urojme te pakten qe te jeshe mire /pf/images/graemlins/smile.gif

Nje perqafim te madh /pf/images/graemlins/angel.gif, te ngrohte /pf/images/graemlins/wub.gif, te dashur per Robt e Shpise /pf/images/graemlins/wub.gif

Si dhe nje pershendetje te ngrohte /pf/images/graemlins/smile.gif per brezin e ri /pf/images/graemlins/angel.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/wub.gif
je e paperseritshme /pf/images/graemlins/smile.gif
ne anderr nuk di si te kam dal por ishalla po ma zgjidh problemin e baneses ajo endrra /pf/images/graemlins/winkwink.gif
homin
sa e pe ti e pashe dhe une plus 1 here! Si duket ka humb rrugen dhe s'di te pyesi xhaxhi policin /pf/images/graemlins/shrug.gif

S

Scorpion

Guest

Ehhhhh, se di qe cigarja demton rende shendetin, mund ta pish ne dritare te lutem /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ana karenina

Primus registratum

Edhe ti mos na bridh lakuriq neper shtepi se do na marresh ndonje plevit e na e ngjit te gjitheve pastaj /pf/images/graemlins/lol.gif

S

Scorpion

Guest

Epo shfrytezojme kondicioneret, qe jane hap e me 25 grade C

Pse mi qenkam zhveshur, mire jam besoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

<font color="brown">
Lei ha la notte /pf/images/graemlins/wub.gif

Sempre il solito via vai
Notte che non passa mai
Labbra rosso fuoco: e' lei
Hai mai visto Dio com'e'?
Rosa guarda il tipo e
Stringe la borsetta a se'
Guarda nei suoi occhi e poi
Ride mentre dice &lt;&lt;si'&gt;&gt;
Vieni a riscaldarti un po'
In un bar con me
lei ha la notte

Ed ha il sorriso che e' per lui
E la tristezza e la bellezza
L'ebrezza della sera
Lui non se ne andra' piu' via
Brulichio di gente e smog
Crepitio di neon e drink
Ghiaccio nei bicchieri e... lei
E qualunque vita sia

Ma che differenza fa
Rosa beve il whisky e via
Se ne va con lui
Lei ha la notte
E la tristezza e la bellezza

Ed ha la quiete e la tempesta
La pelle piu' perfetta
Lei da' quel che ha
Da' via quel che ha ...se
Lei, lui, la citta'
Sul fondo c'e' gia'
Un'alba che da'
La luce del giorno
E nello sguardo e sulle labbra
Le lacrime, le stelle
Per lui lei avra'
Disse al vento che passo'
Spargi i desideri che ho.
</font>

leonora

Primus registratum

Mrama njerz te mire.... /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

bebushe86

Primus registratum

mrama tanve /pf/images/graemlins/tonguee.gif

se u bana me ik tashi /pf/images/graemlins/tonguee.gif

leonora

Primus registratum

Mrama amelcin /pf/images/graemlins/kiss.gif

[/ QUOTE ]
mrama llokum /pf/images/graemlins/laugh.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

ka ka ,
por me ere trandofilli /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

predkrm.jpg

birra.jpg

Ja shpia si vajz e mire qe jam ju pruna da gjana me shty kohen... /pf/images/graemlins/devil.gif

Urdhnoni , si me ken shpi tuj /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Parajse /pf/images/graemlins/smile.gif te lumshin durt vec tuj i pa u ngopa /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Fam si ju kam ?

Abs /pf/images/graemlins/wub.gif t'u rriten fmija /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif Linos kerkon zgjerim /pf/images/graemlins/smile.gif,un Mami /pf/images/graemlins/angel.gif ,Geshtenjeza pret t martohet /pf/images/graemlins/laugh.gif,Rozalina po maron shkollen /pf/images/graemlins/cooli.gif ,Toncja punon /pf/images/graemlins/angel.gif ,Paperina ka dal n jeten e vet /pf/images/graemlins/cool.gif ,Bluja piktore /pf/images/graemlins/idea.gif , Uni i bjen rreth botes /pf/images/graemlins/pickellonja.gif ... (kam harru kend? )

...E pazevendesueshme mbetesh /pf/images/graemlins/wub.gif

Status
Not open for further replies.