Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

alinos

Forumium maestatis
Re: Fam Trasparent

shifeni nje cike kete amoruccion time /pf/images/graemlins/wub.gif

p020706110412ll.jpg

alinos

Forumium maestatis

ka nje turicke te zeze me trupin kafe ne gri, por c'e do i kam mesuar nja dy huqe te keqija qe tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

p02220614138go.jpg

/pf/images/graemlins/wub.gif

abs

nuk e di...

oh cfar lapatushi, m shkriu me njat cigare /pf/images/graemlins/angel.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

O son, o katile /pf/images/graemlins/laugh.gif po eshte minoren mor bir te ze dhe ligji dhe morali /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif Ta Kete Milou ate e cqyen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Si ia vune emrin mi?

alinos

Forumium maestatis

Te shohesh ti c'i punojne ata te tjeret mua me jep cmimin e pare per mbrojtjen e specieve ne rrezik /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tili /pf/images/graemlins/wub.gif

abs

nuk e di...
Fam Trasparent

Ohhh e lummmja per pjestarin ma te ri Tili /pf/images/graemlins/wub.gif

nje dhurat vrap nga teta absi /pf/images/graemlins/grin.gif

2004003hundgelb.jpg

Varza /pf/images/graemlins/angel.gifju pershnes, se shpejti do keme pak kohe me shume /pf/images/graemlins/kiss.gif

alinos

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Uuuuuu shoku yne Tili /pf/images/graemlins/laugh.gif Ta gezoje!

Ku i kry nevojat?

[/ QUOTE ]

po te jete dera hapur shkon ke banja, po t'ja mbyllesh e leshon ne ndonje cep, rralle mbi tapet, shpesh mbi nje pllake. Kaken e bente me nje cep, por ia kam zene une me valixhet dhe tani perdor banjen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Absiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
/pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

abs

nuk e di...

Linos /pf/images/graemlins/cool.gif po ai pervec se i Amel kenka dhe me edukate /pf/images/graemlins/angel.gif e me ate emer qe i paske vu dolcissssssimo.

ca thote Tirona a ndjehet ardhja e pranveres ?

Absi /pf/images/graemlins/kiss.gif

Princesha

Primus registratum

Parajse /pf/images/graemlins/smile.gif te lumshin durt vec tuj i pa u ngopa /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Fam si ju kam ?

Abs /pf/images/graemlins/wub.gif t'u rriten fmija /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif Linos kerkon zgjerim /pf/images/graemlins/smile.gif,un Mami /pf/images/graemlins/angel.gif ,Geshtenjeza pret t martohet /pf/images/graemlins/laugh.gif,Rozalina po maron shkollen /pf/images/graemlins/cooli.gif ,Toncja punon /pf/images/graemlins/angel.gif ,Paperina ka dal n jeten e vet /pf/images/graemlins/cool.gif ,Bluja piktore /pf/images/graemlins/idea.gif , Uni i bjen rreth botes /pf/images/graemlins/pickellonja.gif ... (kam harru kend? )

...E pazevendesueshme mbetesh /pf/images/graemlins/wub.gif

[/ QUOTE ]

eh fmij e cfar fmijsh bile, njeni ma zevzek se tjetri /pf/images/graemlins/cool.gif

O'Le /pf/images/graemlins/kiss.gif
Abs /pf/images/graemlins/kiss.gif

abs

nuk e di...

Parajse /pf/images/graemlins/smile.gif te lumshin durt vec tuj i pa u ngopa /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Fam si ju kam ?

Abs /pf/images/graemlins/wub.gif t'u rriten fmija /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif Linos kerkon zgjerim /pf/images/graemlins/smile.gif,un Mami /pf/images/graemlins/angel.gif ,Geshtenjeza pret t martohet /pf/images/graemlins/laugh.gif,Rozalina po maron shkollen /pf/images/graemlins/cooli.gif ,Toncja punon /pf/images/graemlins/angel.gif ,Paperina ka dal n jeten e vet /pf/images/graemlins/cool.gif ,Bluja piktore /pf/images/graemlins/idea.gif , Uni i bjen rreth botes /pf/images/graemlins/pickellonja.gif ... (kam harru kend? )

...E pazevendesueshme mbetesh /pf/images/graemlins/wub.gif

[/ QUOTE ]

eh fmij e cfar fmijsh bile, njeni ma zevzek se tjetri /pf/images/graemlins/cool.gif

O'Le /pf/images/graemlins/kiss.gif
Abs /pf/images/graemlins/kiss.gif

[/ QUOTE ]

po besa, mu rriten kalamajt, prandaj s me del kohe as me marr fryme /pf/images/graemlins/grin.gif a ka kush naj ide se si me ja dal, megjitheate e lumja une per juuuu /pf/images/graemlins/angel.gif

/pf/images/graemlins/wub.gif

leonora

Primus registratum

mrama njerez te mire..... /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

Mroma shpija,

ti ende me ate shami,
hjeke moj hjeke, se me plase
dua te shohe puro /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

leonora

Primus registratum

hahahahah kshu te ka lezet shpirti ma /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pse ste dukem puro kshu aa /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Manej pak mister nuk ban keq .... /pf/images/graemlins/tonguee.gif apo e kam gabim??

Legjionixx

Forumium maestatis

eeeeeeeehhhhhhhh
i dua shamite, por kure une vete e zgjedhe,
ti e mbane ,dhe une prape e hjeke ngadale e dine ......se si mo ?? /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif

leonora

Primus registratum

she she ky tesh.... ncncncnc ma ngadal se gjanat e mire bahen kadal e kadal /pf/images/graemlins/laugh.gif
manej se si e tregon koha vet..... /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

me, kadal kadal pushton,jo vetem zemren
por cdo rruze te gjakut,
pastaj edhe lekura fillon te terqethet,sikur te.... /pf/images/graemlins/winkwink.gif

leonora

Primus registratum

ncncncn sa fantazin me pas ti mar dreq.... me gjithse ore e von e ske faj /pf/images/graemlins/laugh.gif

A ke qef me te pru nej gja se po shof anej ka guzhina??

Status
Not open for further replies.