Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

hells_kitchen

Forumium praecox
Re: Yllat e Shpise...

o mret rri se po te iken lapsi na dora dhe bon noi hata ja fut vetes...

Cke mer me rexi une nuk jom ashu zar asnjehre nuk bohem .. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

S

Scorpion

Guest

Paske ik mer, aha s'dole gjo dhe ti, Rozi ku je maj ta marrsha. /pf/images/graemlins/kiss.gif

GRiZhLa

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Si rren GRiZhLa e amel /pf/images/graemlins/angel.gif, po ti a nuk sheh se erdhe dritat a? /pf/images/graemlins/laugh.gif apo ke hall me tu rrit edhe pak huna e vogel /pf/images/graemlins/wink.gif

Ishim tan kto dit n terr, ma keq se...s po e tham ma mir /pf/images/graemlins/grin.gif

PS: Se mos ban pyet nga ta pash hunden eee /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

*shifet n'pasqyre...
dhe nuk veshtron noj ndryshim total paresor ne pipeza qe rriten* /pf/images/graemlins/laugh.gif

Persa i perket 'ndricimit' me mungese «rryme» (sic thone nje pjese pertej shqiperise /pf/images/graemlins/wink.gif) mungesa e stabilitetit qe huton ato qe 'mbajn elektrik n'dore' qenka me perqindje shtuese /pf/images/graemlins/tonguee.gif

*qeshem*

P.S Rrespekte!

GRiZhLa

Primus registratum

Yllat e forumit...

Kush jane? Se s'po shof ndricim kund /pf/images/graemlins/tonguee.gif

P.S Prape dore shkodransh mesa shof /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

yllat jane kshu ne fakt =&gt; "yllat", duhet ti lexosh pra ne thojeza. kane kuptimin "njrez te aferm" te njohur, sesa bukuroshë.

kanjehere duhet me shume perqendrim n'lexim.

[/ QUOTE ]

Ca ti besh se 'perqendrimin' e kemi ne ca pika tjera dhe jo 'thonjeza' karakteristike qe po pershkrujne aktualitetin e shpise ne AF /pf/images/graemlins/wink.gif

C'est plus qu'une propre question /pf/images/graemlins/wink.gif

abs

nuk e di...

Qeshu GRiZH`La qeshu, bota, oopsss shpija asht e jotja po thoshja /pf/images/graemlins/grin.gif
PS, m pelqejne shume disa nuanca tuajat /pf/images/graemlins/angel.gif n vecanti, dhe sa bukur rezaton ne njat pozicion moj Yll! /pf/images/graemlins/smile.gif

Geshtenjeza /pf/images/graemlins/angel.gifc jane gjithe kto mendime moj?
573618,h=379,pd=2,w=420.jpg

Si keni njeh fam, keni pa naj anderr apo... /pf/images/graemlins/grin.gif

Itesh, sa preka internetin me dore, pash britney me Nela, tan ky star, qe si mungon asigja, ishte tan nela, s kishte lane gja pa thy e shkaterru ne studio, se ja kishin pa burrin me nje femen per krahut, imagjino sa egoiste /pf/images/graemlins/devil.gif ajo tjetra kishte ken tuj e majt,(!) mos me u rrezu ky i shkreti, se ishte lodh tuj punu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kshtuqe veni mend vedit e, qe mos t keni nevoj me ju majt kush per krahut, se mrapa partnere/t e juj thejn sendet qe kane perreth /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hajt niher, bajfshi qefe sot anej knej, hani naj send t mire, e bleni naj send t bukur eee, detyre shpije kjo /pf/images/graemlins/grin.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

Princesha

Primus registratum

un jam cu kaher, ca me ba duhet me majt fmit thuj /pf/images/graemlins/smirk.gif

me nerva britney e? se di pse keka shqetsu kaq shum, un partneren qe kam , vec i kam than qe ba me t'pyt kush thuj jam gruja e rozit edhe per tjerat n'rregull, kshu i kena zgjidh konfliktet.

qysh at dite, don ti qe tan jan lshu me e majt per krahut si je tu than ti...un u habitsha si ka mundesi, tash e mora vesh un, prej lodhjes e paska pas

tash kam me fjet rahat /pf/images/graemlins/tonguee.gif

tushi

Valoris scriptorum

Mrama shpija a jeni a si jeni /pf/images/graemlins/laugh.gif

ça thote jeta mire

Abs xhemla mire ti /pf/images/graemlins/kiss.gif

edhe vashave te tjera nga nji /pf/images/graemlins/kiss.gif

ndoj te re a te vjeter /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

abs

nuk e di...
Re: darke

Fam /pf/images/graemlins/wave.gif si ju kam ?

Shpia duket ma e bukur me keto muret e lyme aq bukur dhe guzhina qe e rinovuam pak edhe ma schoooone /pf/images/graemlins/cool.gif

Tush /pf/images/graemlins/smile.gif shif sa bukur ka dal se ti ke ba shum mungesa /pf/images/graemlins/rolleyes.gif(apo apostafat qe t mos u lodhshe) /pf/images/graemlins/grin.gif
CUCINA.jpg

Tesh, Geshtenjeza e din vete /pf/images/graemlins/grin.gif

Abs faleminderit qe na llaston aq shume /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

ps.Roze /pf/images/graemlins/angel.gif sa kalamaj ke? /pf/images/graemlins/grin.gif

abs

nuk e di...

qyqa mre gra, na paska ra bubullima n shpi. /pf/images/graemlins/grin.gif

O`Le /pf/images/graemlins/kiss.gif me zore ju kam o Yll Polar /pf/images/graemlins/wub.gif

Zgjonju re, se erdhen dritat /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

qyqa mre gra, na paska ra bubullima n shpi. /pf/images/graemlins/grin.gif

O`Le /pf/images/graemlins/kiss.gif me zore ju kam o Yll Polar /pf/images/graemlins/wub.gif

Zgjonju re, se erdhen dritat /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Hahaha, abs ku je ma rrapatushe, s punonte AF deri para pak, si te kam? /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

mroma shpija
si ja kalut sot
/pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif

S

Scorpion

Guest

Mroma Legjion, mire mar, ja tu nejt e tu postu, e tu hanger nga nje kafshat buk /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Ai avatari me kapuc me pelqeu me shume /pf/images/graemlins/angel.gif, car don me thane me kte errsiren, a thu ke pa ndonje anderr t keqe, eh?
kalxo se ja qethme floket asaj qe t ka merzit. /pf/images/graemlins/crazy.gif

Kush paska aaardh T-Dush /pf/images/graemlins/kiss.gif back ku je mor ti? pash idealin ku je? /pf/images/graemlins/smile.gif

S

Scorpion

Guest

Ca na thoni ndonje gja interesante? /pf/images/graemlins/smile.gif

Status
Not open for further replies.