Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

Princesha

Primus registratum
Re: Yllat e Shpise...

tjeta pac /pf/images/graemlins/smile.gif

jo skam shum postime, tu llogarit sa vjetersi pune kam ktu /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

S

Scorpion

Guest

Epo, tesh kam ardh une, talent i pazbulum e s le kend me m kalu. /pf/images/graemlins/laugh.gif Do merziteni i fije me mu, po s t marohen baterite me keni /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

20min kohe kam, po he niher m kalxoni, car keni ba ndonje send te bukur? /pf/images/graemlins/angel.gif

Rozi, Sara njashtu asht, i pelqen ngjyra e zez, uuu me qe jena te ngjyrat, Skorpi and Rozi dhe vet /pf/images/graemlins/grin.gifi pakena gjupat njelloj /pf/images/graemlins/grin.gif bojen eee /pf/images/graemlins/rockband.gif

S

Scorpion

Guest

Tu nejt myll tan diten n shpi, tu pa TV, e Tu postu ne AF, e tu u trash bythesh. /pf/images/graemlins/laugh.gif Mirese ke ardh rrapatushe! /pf/images/graemlins/smile.gif

Princesha

Primus registratum

asigja t'bukur ne vecanti

he pra sa mir t'paska shku syni, se edhe un itash po e ve re

kaltersi e gjall na t'tre /pf/images/graemlins/wink.gif

sa t'ka shku kilja e bethve scorp /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

,kjo e para jo keq, un kur erdha n shpi isha ba si njeri bore, tuj postu n afe e kjo mir,...tuj fol me vedin, dmth njeni me tjetrin /pf/images/graemlins/booki.gif, i thona vedit dicka /pf/images/graemlins/cooli.gif, por kjo e treta kjo m ra n sy cak fak /pf/images/graemlins/grin.gif, thash me vedi ktu mundon dicka dhe e di ca? rrangica e buks ose naj cop cokolat, ose naj got lang /pf/images/graemlins/goofy.gif

avero?

PS: Rozi po e fusim Scorp rrapatushin n midis, e bajm sanduic /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Ti maj Roz, a shtu i fije, po mban e dashtuna diet e i marr un kilet e teperta. /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Ma mire me pi uje, po prap keq, se duhet me shku ore e minut ne banjo. /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
20min kohe kam, po he niher m kalxoni, car keni ba ndonje send te bukur? /pf/images/graemlins/angel.gif

Rozi, Sara njashtu asht, i pelqen ngjyra e zez, uuu me qe jena te ngjyrat, Skorpi and Rozi dhe vet /pf/images/graemlins/grin.gifi pakena gjupat njelloj /pf/images/graemlins/grin.gif bojen eee /pf/images/graemlins/rockband.gif

[/ QUOTE ]

Rozi asht pak e zbulume nga posht, une jam fut ne mendime. /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

...epo te tre isoj s kena si me pas modelin se...mnjf e kena mir me partin /pf/images/graemlins/tipsy.gif, s dona me shku ushtar /pf/images/graemlins/grin.gif

Princesha

Primus registratum

po abs meqe na keka shnosh edhe bethsh, bikena but /pf/images/graemlins/winkwink.gif

ne cfar menimesh je fut scorp /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

S

Scorpion

Guest

po abs meqe na keka shnosh edhe bethsh, bikena but /pf/images/graemlins/winkwink.gif

ne cfar menimesh je fut scorp /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

[/ QUOTE ]

Tu pa avatarin tand maj Roz, m duket se je shnosh dhe ti i fije bethsh. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mendime t bukra menoj, /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

po femnave ju shkon gjithsesi

menime t'bukra e, kushedi se ca qun menime t'bukra ti /pf/images/graemlins/grin.gif

hells_kitchen

Forumium praecox

Rozalina mendimet e tuja jane gjithmone te bukura... te tilla i ka dhe scorpion ...do dalim per i kafe ne.. /pf/images/graemlins/smile.gif

S

Scorpion

Guest

po femnave ju shkon gjithsesi

menime t'bukra e, kushedi se ca qun menime t'bukra ti /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

I shkon i fije, po jo sh se si bajn breckat masanaj. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lene ma, mendime per sherre /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Rozalina mendimet e tuja jane gjithmone te bukura... te tilla i ka dhe scorpion ...do dalim per i kafe ne.. /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

Dalim, ofroj une, pi Rozi, pagun ti.

Si mendon ti Roz? /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

po ju marr kopila bethet e femnave vreni yyyyy skeni turp

[/ QUOTE ]

Pse mer ti ca sheh, syte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Paske maru ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

... do jet tuj mendu, ah sikur te rreshqasin pak Rozi /pf/images/graemlins/grin.gif i pa mshire /pf/images/graemlins/crazy.gif

Status
Not open for further replies.