Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

bebi

Primus registratum
:)

ballerine-image.jpg

abs

nuk e di...
Ballerina e logel:)

Oohhh /pf/images/graemlins/angel.gif e bukra e ogla Balerina /pf/images/graemlins/wub.gif

Do bajsh gati nje cfaqje vec me kercimet e tuaja per ne? /pf/images/graemlins/idea.gif

/pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

lir

Primus registratum
Re: Ballerina e logel:)

Blue, s'te pelqejne spektatoret e shpis, qe ke zgjedh arushat prej pelushi?

tjeta juj shpia!

abs

nuk e di...
Yllat e Shpis...

tOnCe i bukri i dheut /pf/images/graemlins/angel.gif, shume seriozisht e ke marr Detyren /pf/images/graemlins/wink.gif Suksese /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

Mjeshter /pf/images/graemlins/angel.gif, pash idealin ku je? si je? si shkon? si e kalon? t pershnes perzemersisht! /pf/images/graemlins/smile.gif

Blue asht tuj pregadit pjeset e balletit, prandaj ka zgjedh si fillim dudushat si spektator /pf/images/graemlins/grin.gif
Apo jo rrapatushe? /pf/images/graemlins/angel.gif

bebi

Primus registratum
Re: Ballerina e logel:)

/pf/images/graemlins/blush.gif
Abs, baletin klasik e kam lan' qysh n'vogli. Kur kalova prej grupit akrobat me baletin u merzita, nuk ishte ma zbavitse si perpara.

Qysh at'her kam pas qejf lapsat /pf/images/graemlins/smile.gif

mjeshtri, pse s't'pelqejne arushat e mia /pf/images/graemlins/wub.gif ty?

abs

nuk e di...
Re: Yllat e Shpis...

tOnCe me pelqejne Motivet qe ka fotoja jote, ai Jimmy yt ne cepin e krevatit, ne menyren si eshte lene mbas shpinde, dmth distanca deri ktu ku je ti, para pc, me thote se lidha me Femijerine - njekohesisht zhvendosja jote ne moshen e rritur tashme eshte ne nje ekuiliber te shendoshe, ndersa hapsira "krevati" ne mes jush si lidhjese e lindjes/rritjes/zvillimit/shtimit /pf/images/graemlins/smile.gif gjithashtu botet e reja para teje, pc_ja /pf/images/graemlins/smile.gif

E sheh qe e kam vu re /pf/images/graemlins/angel.gif

abs

nuk e di...
Yllat e Shpise...

Blue, ransi ka qe egziston balleti ne arkivin tand personal, dhe se tashme levizjet perfekte (si i ka balleti) i bajne lapasat te drejtuara nga truni dhe duart e tua /pf/images/graemlins/smile.gif

Ne kte kandveshtrimi shoh artin tend /pf/images/graemlins/smile.gif

S

Scorpion

Guest
Re: Yllat e Shpise...

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Abs si je ti? /pf/images/graemlins/kiss.gif
Mire ke kaluar?

I ke munguar shtepise, eshte bere pak rremuje ketu /pf/images/graemlins/smile.gif

Une e solla koken ... ja:

[/ QUOTE ]

Sa shpejt paske ik,pse thu e solla koken /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Delni re se kan ardh dritat /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: Iola c po i bake parisit moj Yll! /pf/images/graemlins/cool.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

abs

nuk e di...

Shpija s ka goj moj, po ja jap temen hua /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Halli hallo Rozina gardalina /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

S

Scorpion

Guest

I paskam dritat me tension te ulet /pf/images/graemlins/frown.gif

abs

nuk e di...

Ha pak sheqer n munges te cokollatave e ne vend te te dashures /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

abs

nuk e di...

Mir Yll? Po ti si je? /pf/images/graemlins/angel.gif

Ku di gja une, kur kam dasht me stervit gishtat /pf/images/graemlins/grin.gif kam kalu nga salloni Zogut, ktu--&gt; http://zograf.free.fr/blog/index.php

Itesh rastesisht hyna ktu,por c mu desht /pf/images/graemlins/grin.gif, se lash i pune pa maru /pf/images/graemlins/sleep.gif

hells_kitchen

Forumium praecox

Palle ariu jete qejfliu per te gjith ... leqe nuk ka pas punu AF per i kohe t egjat.. /pf/images/graemlins/smile.gif

Princesha

Primus registratum

Un mire, tu fjet shume kto kohe
spo di me u ngi /pf/images/graemlins/laugh.gif

ah po, zogut ja kam pa /pf/images/graemlins/devil.gif

kush asht sara?

S

Scorpion

Guest

Rozi si t'kam maj amelcine? Lak po ti mer dele mire te kom?

Une shtyj, monotoni hesapi.

abs

nuk e di...

Rozi kur ja pave moj /pf/images/graemlins/grin.gif he na kalxo si e kishte /pf/images/graemlins/laugh.gif

He mor ti ke gja kundra monotonis e, se ato t dashurumit thojne se monotonia asht si vaji makines /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Me taman Skorpi car ban kundra monotonise? /pf/images/graemlins/idea.gif po ju tjaret /pf/images/graemlins/grin.gif

Status
Not open for further replies.