Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.
S

Scorpion

Guest
Re: Ku ju ka ...

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ju solla ca qirinj peshqesh per party-in. /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

Na sill dhe ca qiri per ndricim, se na kane ik dritat /pf/images/graemlins/laugh.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Une thashe se mos i kishit fik dritat kastile /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pershendetje Shpia /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

Na e mira /pf/images/graemlins/angel.gif qe mendon me kontribu /pf/images/graemlins/grin.gif, ka pru qirinjt, ndersa Scorpiooon kingu /pf/images/graemlins/cool.gif vec lyp, faqja e zez /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mos je gja beu i katundit ton ti tjatri me kapelle? /pf/images/graemlins/idea.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

hells_kitchen

Forumium praecox

Shyqyr qe te pash i here tu shkrujt bluje se e shpreh ate ndjenjen me figura ti..... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

te paska me shume hije shkrimi... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Po ju sjell nje abazhur /pf/images/graemlins/laugh.gif

amanda%20lamp.jpg

hells_kitchen

Forumium praecox

O defektiv mer ai prishet direkete mall kinez...

shife e bli gjona me vlere o mret... se je dhe i mencur.. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

S

Scorpion

Guest

Shyqyr qe te pash i here tu shkrujt bluje se e shpreh ate ndjenjen me figura ti..... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

te paska me shume hije shkrimi... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Hahahahahahah! Eshte piktore dhe fotografe ajo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

shife e bli gjona me vlere o mret... se je dhe i mencur.. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

Aq leke me kishin mbet ne xhep mer. /pf/images/graemlins/laugh.gif

hells_kitchen

Forumium praecox

Scorpje me bohet qejfi mer ... se desha ta boj i protret... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif e gjeta me ulje cmimi ishallahh

hells_kitchen

Forumium praecox

[/ QUOTE ]

Aq leke me kishin mbet ne xhep mer. /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Pse skerko borxhe ti mer na mer cerr 50 $ borxh shko bli i gjo me te bukur... se te morin me sy te mire.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

O Laku e mora nga shtepia, po mos na dikto ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Ik re kokqepe se s du me shpenzu per abazhure, as dritat si paguj ne shtepi /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Ka vajt keq, as leke per kafe e cinare s'po na dalin e jo me bo bamiresi /pf/images/graemlins/laugh.gif

hells_kitchen

Forumium praecox

o Mret po kerko mer borxh se i here ke per te vdek...

Pastaj po fillove kshu me cinaren ti se ke te gjate... /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

S

Scorpion

Guest

Borxh s'kerkoj, mo mire buke e kryp /pf/images/graemlins/laugh.gif

hells_kitchen

Forumium praecox

Qeke si ne kohen e xhaxhit ti re dhe me flet mu per republike nncncnc... /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

S

Scorpion

Guest

Ik mre se jam moderator e perparimtar /pf/images/graemlins/laugh.gif

Status
Not open for further replies.