Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

ana karenina

Primus registratum
Re: ndarje detyrash

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

PS: Po LR e do mi? /pf/images/graemlins/idea.gif

[/ QUOTE ]

Auuu Absh ca eshte ky lapsus, ate e kam xhaxh mi /pf/images/graemlins/smile.gif

LR'ja do zgjedhe unazat /pf/images/graemlins/thumbsup.gif Kordelka do deshmoje /pf/images/graemlins/angel.gif Ose e kunderta, si te duan vete /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

abs

nuk e di...

Ah po /pf/images/graemlins/grin.gif, harrova se e ke xhan dhe i ke dhane nje detyre fisnike /pf/images/graemlins/angel.gif

Moj /pf/images/graemlins/eek.gif po Kandidatet si ke xhan ti eee? /pf/images/graemlins/idea.gif

Ik ik flij,gjumin e amel /pf/images/graemlins/grin.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

ana karenina

Primus registratum

Absho xhan xhan edhe ata, po tjeter lloj xhani /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

....
PS: Geshtenjeza mos don gja dhe ate DDD se kam vu re boll i hedh syte dekoltes tande /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Isoj menojme une e ti /pf/images/graemlins/lol.gif ke pa a jo /pf/images/graemlins/lol.gif per ato 6 oret qe kane mbet, nji kshu po menodsha ne una /pf/images/graemlins/lol.gif 6 ore intensive /pf/images/graemlins/lol.gif

abso, mos me pyt per dhenduret, do me zene me gure /pf/images/graemlins/laugh.gif po u cova me dhene mendim per ta /pf/images/graemlins/laugh.gif

Geshtenjeze moj /pf/images/graemlins/kiss.gif ti ke dy kumbare tani /pf/images/graemlins/kiss.gif te dy te jane jo qirinj, por shandane shekullore, betim per jete /pf/images/graemlins/wub.gif

abs

nuk e di...
Dhenduret + Telegrami

Kam marr tasin ma t madh t kafes dhe kam ra n mendime... /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Moj Geshtenjeza, po he niher, /pf/images/graemlins/grin.gif po tregoja absit tand, si xhan ndryshe ato eeh? /pf/images/graemlins/crazy.gif

Kordele moj shandane e perbetuar /pf/images/graemlins/kiss.gif, pse s flet ti per Dhenduret eh /pf/images/graemlins/eek.gif? Gura s kam pa kund knej rrotull /pf/images/graemlins/grin.gif, hajt se ke als mburoje xhandarmerine femnore ktu /pf/images/graemlins/devil.gif
Faktet e mija mbi to, s po pine uj /pf/images/graemlins/tongue.gif, i njoh shume ma t shumtit kandidat, na ja, edhe mund te fantazojme /pf/images/graemlins/lol.gif

Zgjonju gjumashe/a se u lodhet tuj fjete... /pf/images/graemlins/wub.gif

alinos

Forumium maestatis
Re: Detyrat ne vijim

po mendoja qe bukene mund ta kepusin nga kjo lahaina ketu /pf/images/graemlins/wub.gif

white-flower-big.jpg

alinos

Forumium maestatis

vendi i celebrimit /pf/images/graemlins/wub.gif

412791442-006.jpg

/pf/images/graemlins/pickellonja.gif
412791442-001.jpg

alinos

Forumium maestatis

Apo ckane nje ere te mire ketoo /pf/images/graemlins/smile.gif
Nice choice!

[/ QUOTE ]

e me ti! Shijen e kam shume aristokrate persa i perket dekorimeve /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/cooli.gif

@d@

Primus registratum

926743.jpg

te pelqen roza? /pf/images/graemlins/wub.gif Kete fustani ma vish kur te shkosh ne shpi driten e trete /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Jo po ta dish. N'mejhane t'thash ka shku la première damoiselle d'honneur ne nashti o tu pi birrën e tret.

(Iiiii, femër që pi birr) /pf/images/graemlins/smash.gif

[/ QUOTE ]

e para,
mejhania ime duket kshu
pub-interior.jpg

se dyti, birra i ben mire grave /pf/images/graemlins/tipsy.gif
4-751-85.guinness.y.jpg

por une birre pi vetem kur me therret shoqeria, sepse vete do te kenaqesha me
Tequilla_Antiguo.jpg

ose
2martinis.jpg

ose

smirnoff-egal.jpg

ose dhe dicka me te ngrohte

denis_place_wine_blueberry.jpg

/pf/images/graemlins/wub.gif

Tani ke gje tjeter per te kritikuar /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/cooli.gif

alinos

Forumium maestatis

Ty do te te marr ne grup te puna une atehere kur te bejme ndonje organizim si thu?
Eshte shume gje interesante ne fakt ta kthesh nje ambient nga dicka e zymte ne festiv /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

nuk do te ishte gje e keqe. Po mendoj seriozisht t'i futem nje biznesi te tille, qofte dhe si aksionere /pf/images/graemlins/rockband.gif

abs

nuk e di...

po mendoja qe bukene mund ta kepusin nga kjo lahaina ketu /pf/images/graemlins/wub.gif

white-flower-big.jpg

[/ QUOTE ]

Kjo quhet angelika dhe eshte ne ane te rruges se bulevardit te tiranes, wow Linos, love youuuuuuuuu!!! /pf/images/graemlins/wub.gif kjo eshte lulja qe ooooooh sa do shkruaj per te, e dashuroj aromen e kesaj luleje kaq te thjeshte dhe me pamje shkurreje,nder ma te bukrat per mua! /pf/images/graemlins/wub.gif thanx /pf/images/graemlins/kiss.gif

Tesh jam tuj dale, se me pret ditira /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif deri nga darka, Nosi ke nje shije WOW! i lumi ai qe do te marri per nuse, sa inat e kam /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

PS: Vajza mendoni si per vedi eee, dhe asnje hollsi mos te rreshqasi nga syri juaj vigjelent per dasmen e Geshtenjezes.

alinos

Forumium maestatis

Goce e bisedojme, ne nevoje per njerez si ty kemi /pf/images/graemlins/smile.gif
Edhe une do doja te dal vec ndonje dite se tani me ka be shah mat shtepia e re /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nice mejhane ...Bistro eshte pak a shume ne kete ambjent.
Birren do e doja bionde ...e zeza me ngaterron shpejt.

[/ QUOTE ]

tani kam nje ide tjeter te krisur ne mendje, per te cilen po shpenzoj kohe e energji, por kur te mbarosh me shpine me thuaj se une merzitem shpejt dhe mund te dua ta nis nga e para karieren /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

alinos

Forumium maestatis

Kjo quhet angelika dhe eshte ne ane te rruges se bulevardit te tiranes, wow Linos, love youuuuuuuuu!!! /pf/images/graemlins/wub.gif kjo eshte lulja qe ooooooh sa do shkruaj per te, e dashuroj aromen e kesaj luleje kaq te thjeshte dhe me pamje shkurreje,nder ma e bukra per mua! /pf/images/graemlins/wub.gif thanx /pf/images/graemlins/kiss.gif

Tesh jam tuj dale, se me pret ditira /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif deri nga darka, Nosi ke nje shije WOW! i lumi ai qe do te marri per nuse, sa inat e kam /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

PS: Vajza mendoni si per vedi eee, dhe asnje hollsi mos te rreshqasi nga syri juaj vigjelent per dasmen e Geshtenjezes.

[/ QUOTE ]

une do thosha ai qe me ban partnere do te perfitoje me shume /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

Princesha

Primus registratum

goddes, dasma po afrohet edhe dhandrrat nuk po duken...keni harru me i thirr a si a puna? /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Shif kjo e padurushmja qe don me pa dhandrrat pa prek pun me dore. /pf/images/graemlins/eek.gif
Ato jane patjeter tuj mpref shpatat mesaduket /pf/images/graemlins/grin.gif
T spekullojme pak se ndryshe s na ecin punt e shpis /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ca mendon ti Rozi, ku do jene? /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: Nosi c ndryshim ka nusja prej partneres moj /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
Sa per inatin ashtu asht shprehja, pervedi kam me e dasht fort kur te shoh synat qe te ndrisin /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

Princesha

Primus registratum

un tham, se dhandrrat do t'jen tu u rrah se kush me fjet me nusen naten e par /pf/images/graemlins/laugh.gif

car punet don me t'ba abs /pf/images/graemlins/rolleyes.gif?

Status
Not open for further replies.