Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

@d@

Primus registratum
Re: ndarje detyrash

me ate te kaluar dhe ke akoma frik nga tersi ti /pf/images/graemlins/lol.gif

Kodele /pf/images/graemlins/smile.gif

ana karenina

Primus registratum

Nevo dhender kemi tre dhe asnje njekohesisht /pf/images/graemlins/devil.gif

Moira ne koken tende /pf/images/graemlins/smile.gif

Lokum.jpg

@d@

Primus registratum

Moira, me ndimon ti gjej nje dhurat te bukur geshtenjes ? eshte me naze....

Ps. 3 ? /pf/images/graemlins/eek.gif sthon kot ai i shpise e merr vesh i fundit /pf/images/graemlins/lol.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Gjeji i burre t'mire ne ja ku e gadite punen e dhurates /pf/images/graemlins/lol.gif si shperblim do marresh vendin prane nuses, te tere ne dasem do te te shohin me zili, aty do takosh njeriun e jetes tende...kshu thote hoRRi skopit per sot /pf/images/graemlins/lol.gif

Hi girls /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

ana karenina

Primus registratum

Nevin po e caktojme shoqeruese te dyte te dhendrit, s'prish pune qe duhet me qene mashkull, e ndryshojme kanunin ne /pf/images/graemlins/devil.gif Se une i kam perzgjedh te miat, Iolen dhe Laren /pf/images/graemlins/wub.gif

Nevo Kondrja eshte shoqeruesi i pare, je dakort? /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif te keqen e Horri te skopi thoj /pf/images/graemlins/laugh.gif gjeta njerine Vangjellllllllllllll /pf/images/graemlins/lol.gif

Kordelja

Valoris scriptorum
Edhe...

...Thone ke shpia ime: Te kisha halla k666 do e therrisnin xhaje /pf/images/graemlins/lol.gif deri tani ti xhaje me ke thirr po allatet s'mi ke gjet hala /pf/images/graemlins/lol.gif

Una bosh nuk i vesh pantullet jooooooo /pf/images/graemlins/lol.gif

ana karenina

Primus registratum

He mi ju do mi thoni mua keta qe gjini apo i gjini per vete? /pf/images/graemlins/cry.gif

Korde po ti ca ofrohesh te besh? /pf/images/graemlins/wub.gif

abs

nuk e di...

Hoi Girls /pf/images/graemlins/wave.gif

Tjeta Korde, si e ke mahallen /pf/images/graemlins/grin.gif

Also, Dhandrrat se kan marr Tellegramin qe do ja qenisi Eniada hala. /pf/images/graemlins/cool.gif

E imagjinoj Zogun kur ti shpartallojne ate te dy tjeret /pf/images/graemlins/wink.gif, Tushi /pf/images/graemlins/angel.gif zemer mire shtyhet pak ma andej, ndersa ai MLK_ja /pf/images/graemlins/cool.gif ai perdor metoden gaces t mblume /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qyqaaa do me versulen /pf/images/graemlins/tongue.gif , po kujt po ja ndin Nela kam vet sa t dush, dhe per fat m jane rrit dhe thojt /pf/images/graemlins/devil.gif

Uuuh se desh halova, ndersa gocat si xhandarmeri tuj shkaklu konfliktin /pf/images/graemlins/cooli.gif /pf/images/graemlins/cooli.gif /pf/images/graemlins/cooli.gif

ana karenina

Primus registratum

Si eshte kjo metoda MLK'se? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Plasi thashethemi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Also, abso, ti ke preferenca he...ho se mire se komplementojne njeri tjetrin ata... /pf/images/graemlins/laugh.gif tani vec nje 6 orsh na ka ngel me ia msuh kesaj ka dita 24 oreshe, as i ore bosh s'duhet me i lone se kjo bo zullume kur s'ka ca me bo /pf/images/graemlins/laugh.gif meqe per t'gatu t'tha piten me buke t'thkme ne makarune me ton /pf/images/graemlins/lol.gif ne per t'qendis s'qendis mo se iu ka kput gjilpona, t'ja gjeme ne i t'fundit...

Kush ka mush moshen ketu per tu martu iher ta dime kujt t'i vejme gishtin /pf/images/graemlins/lol.gif

@d@

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif Mu mos me shikoni, se pa martu geshtenzen nuk hedh asnje hap /pf/images/graemlins/laugh.gif

Korde, ti me fund je yll /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

Une di te qendis me ti, oj kjo /pf/images/graemlins/smash.gif

Vetem me grep nuku di /pf/images/graemlins/tongue.gif

Pastaj ti ce permend vetem gjera qe s'di une? EEEEE? /pf/images/graemlins/blush.gif

Kot nuku thone qe femrat jane xheloze mi shoqe, njera tha: po ti s'ke c'ben qe do martohesh? Tjetra: Ti s'ke fantazi. tjetra" Ti je tip me nerva, vjen dhe ti tani e thua qe jam duarthare. YYYYYYYYY s'keni turp te turperoheni! /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

Me felliqet qe mbteshit te gjitha ne shpi ishalla Une mire keq kam Kondren /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

S jena ktu tek tema " Kur asht mosha e pershtatshme me u martu" /pf/images/graemlins/wink.gif

N shpine tone martohna kur t na e doj Zemra e kuqe /pf/images/graemlins/wub.gif

Oj kjo, edhe fol per dhandrrat se goces DO ti bjeri vec me hap gojen, sa per gatimin /pf/images/graemlins/wink.gif

Po ti si i magjinon Dhanderat Kordele /pf/images/graemlins/idea.gif

PS: Geshtenjeza mos don gja dhe ate DDD se kam vu re boll i hedh syte dekoltes tande /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

do shendoshesh mi cupe..:lol: te tere i do ti /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ana karenina

Primus registratum

I du pjesmarres ne duel mi ti, e per duel duhet nr cift. Kush te mbetet gjalle do e marr per burre /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Also, tellegramin vrap ne atij, Shpresoj te kete kafe te mjaftueshmem Eniad qe te mos flej sonte, por ta qendisi !!! te reshtoj dhe foton tande siper! /pf/images/graemlins/cool.gif
Apapap si nuk kemi kamera te mshefta te shohim madhengjimin e Dhenderve /pf/images/graemlins/grin.gif

PS: Po LR e do mi? /pf/images/graemlins/idea.gif

ana karenina

Primus registratum
gjume te embel

Jam shume e emocionuar /pf/images/graemlins/wub.gif mgjth hengra nje tufe me te shara nga ndrikullat, po une do martohem dhe kjo pune ka marre fund /pf/images/graemlins/angel.gif

Tani do iki te shplodhem se neser me pret detyra fisnike e perballjes me dhenduret /pf/images/graemlins/laugh.gif

Absh befsh gjume te embel dhe shplodhu shume se me duhen energjite e tua /pf/images/graemlins/kiss.gif

PS per Thjeshtezen kur te vije te lexoje me vone: Pls merru pak me lulet /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Status
Not open for further replies.