Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

@d@

Primus registratum
Re: Detyrat ne vijim

vetem aq? /pf/images/graemlins/laugh.gif une te dija femer me fantazi ty /pf/images/graemlins/lol.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Ti o kusho, edhe kur perpiqesh te shohesh "sexi", kujtojne njerezia se je me nerva /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif</font>

abs

nuk e di...

Moj ti mos m ja ban goces fixim, NELA s ka ajo jo!

He provoji te gjitha Geshtenjeza dhe me cilat te ndiehesh TI rehat, ato jane perfekt per ty!

Nev ktu /pf/images/graemlins/cool.gif

20050921.PHO2989.jpg
( /pf/images/graemlins/kiss.gif)

ana karenina

Primus registratum

Kusho sa here te kam thene, ti kusherira e kujt je? Pse me prish pune tani, i largon dhenduret nderkohe qe ne po perpiqemi ti afrojme /pf/images/graemlins/cry.gif

Ku e ke tekstin e telegramit ti iher /pf/images/graemlins/smash.gif

Nevo ku di une mi per ca fantazie e ke llafin? /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Ktu vjehrri e vjehrra e Geshtenjezes /pf/images/graemlins/grin.gif

h&m.jpg

ana karenina

Primus registratum

Thjeshteza me Nevin /pf/images/graemlins/wub.gif

I am very proud of everyone participating /pf/images/graemlins/cool.gif ne vecanti per Kondren qe s'po mberthen dot zinxhirin e te dale ne sallon te sfiloje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Uaaaaaa vjerra dhe vjerri, marshalla /pf/images/graemlins/wave.gif Gezohem qe u njohem /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

papappa abs si ma ke gjete ate perlen /pf/images/graemlins/laugh.gif I bleva nje vetes per vitin e ri... e bukur po süßwasser se ... du weißst schon /pf/images/graemlins/laugh.gif

geshtenjes fantazine tende mi jo te kolektivit /pf/images/graemlins/lol.gif

@d@

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Thjeshteza me Nevin /pf/images/graemlins/wub.gif

I am very proud of everyone participating /pf/images/graemlins/cool.gif ne vecanti per Kondren qe s'po mberthen dot zinxhirin e te dale ne sallon te sfiloje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Uaaaaaa vjerra dhe vjerri, marshalla /pf/images/graemlins/wave.gif Gezohem qe u njohem /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
kete nevin sikur e njoh po kjo thejshteza kush o ? /pf/images/graemlins/wub.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Nev, es gefällt mir süsswasser, fine!

Kshtu vishet Geshtenjaza darkave.
03parischanel.jpg

/pf/images/graemlins/wub.gif

PS: Po vjen ai tellegrami apo si e keni hallen /pf/images/graemlins/grin.gif

ana karenina

Primus registratum

Telegrami se te ngordha kushooooooooooooooooo /pf/images/graemlins/mad.gif

Thjeshteza eshte Alinos ose Simply Me /pf/images/graemlins/wub.gif

Nev mos me shaj ne prag dasme /pf/images/graemlins/smash.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Thjeshteza osht njona qe e ma pri bishtit t'fustanit se mos i iken kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kusho, une deshnja te te ndihja, qe mos zhgenjeheshe pastaj. Ti s'do, mo hajde te me qash te shtepia pastaj /pf/images/graemlins/lol.gif .

Absi, pTT-ne e coj neser, se me duhet mund e dashuri per ta shkruar /pf/images/graemlins/laugh.gif. Sot jom shum e zon me rregullu gjonat me kushon /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Puc, se po iki une /pf/images/graemlins/kiss.gif
</font>

@d@

Primus registratum

uk te shajta mi, une shume xhan ty /pf/images/graemlins/kiss.gif Po une ca duhet me bo ke dasma? Keni nevoj per...? jom yll ma thone te gjithe /pf/images/graemlins/laugh.gif
lol

abs

nuk e di...

Leri i cik kohe deri neser ne ti ma. E sheh sa me ndienj e ka thane, " me pasion e dashuri" /pf/images/graemlins/wub.gif

Pervehte neser dhe pjaten do e marr ktu afer pc, deri sa te dali Telegrami ne drite /pf/images/graemlins/grin.gif

Pacim moj e Tellegramit /pf/images/graemlins/kiss.gif

Shume fantazi te uroj (le qe s te mungon tyja) /pf/images/graemlins/cool.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

@d@

Primus registratum
Re: ndarje detyrash

/pf/images/graemlins/lol.gif vetem pune qe seshte ....-ja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nev erdha per dasem une ... /pf/images/graemlins/tongue.gif.S'kisha hyre here tjeter ketu..,por per dasem thashe ta shkrep dhe une njehere... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Qeke martu mor bir /pf/images/graemlins/eek.gif Hajt t'na trashegohesh /pf/images/graemlins/kiss.gif

Me tre burra already /pf/images/graemlins/eek.gif 6 ore secili x 3= 18 ore, duhen ne i burre i katert per 6 oret qe t'kane ngel free /pf/images/graemlins/lol.gif

Kam i men'je una /pf/images/graemlins/lol.gif

@d@

Primus registratum

Shyqr qe erdhe se ti po mungoje /pf/images/graemlins/kiss.gif
Martojme geshtenjzen, Moira
....Une dhendri se kam pa ala po i mire do jete se sfusim n'dere dosido /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

Hudhe i her at' menjen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mos uro para kohe se sjell ters /pf/images/graemlins/devil.gif

Status
Not open for further replies.