Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Detyrat ne vijim

Për ça kostumi e ka fjalën ti /pf/images/graemlins/devil.gif?

Epo shuqur që ke ato kriteret më lart jam në rregull /pf/images/graemlins/laugh.gif.

1 - Nuk punoj në ndërtim /pf/images/graemlins/angel.gif

2 - Nuk jam i keqpërdor apo i përdor. Jam me eksperienc /pf/images/graemlins/laugh.gif.

3 - Largqoft o zot me u bo shkenctar /pf/images/graemlins/tipsy.gif.

ana karenina

Primus registratum

Kondre mos u lut tani se s'i ka lezet burrit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eksperiencen ta vleresova me maksimalin e pikeve te mundshme dhe me ato pike deri ke shoqeruesi arrite /pf/images/graemlins/shrug.gif

Ec provo kostumin tani /pf/images/graemlins/angel.gif

abs

nuk e di...

Mos ja vini re udhnat ksaj vajze se asht ne tensionin e dasmes. /pf/images/graemlins/angel.gif
Merr vesht Kondre, veshu, e del n prova, ktu n sallonin e shpis /pf/images/graemlins/grin.gif

perpak desh harrova presjet /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Eksperiencen ta vleresova me maksimalin e pikeve te mundshme dhe me ato pike deri ke shoqeruesi arrite /pf/images/graemlins/shrug.gif

[/ QUOTE ]

Po qe se e ke konsideru eksperiencën at'her un jom dakort me u bo shoqërusi /pf/images/graemlins/devil.gif.

Se mos m'japësh për kostum nai pal tanga /pf/images/graemlins/smash.gif

ana karenina

Primus registratum

Ato zgjidhi vete, po deshe konsultohu me shoqerueset per detaje kaq te imtesishme se une s'kam kohe, jam ne kerkim te dhendrit, po me nxjerr koka tym /pf/images/graemlins/cry.gif

Se tani e lexova une, Thjeshteza ka dale per vrap /pf/images/graemlins/laugh.gif e ka lene birren perkohesisht se i duhet kthjelltesia te me behet krah ne keto momente komiko-dramatiko-perjetesore /pf/images/graemlins/lol.gif

ana karenina

Primus registratum

Absh me fal se ne tension e siper nuk e kisha kuptuar, ti thua te martohem me te tre mi? /pf/images/graemlins/eek.gif

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

eniad

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Kusho kriteret jane (UPDATE):

1. Te mos punoje ne ndertim
2. Te mos jete i perdorur, sidomos i keqperdorur
3. Te mos jete shkencetar

Do shtosh gje ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

<font color="brown">Ehhh me kusho
1. Te gjithe punojne ne ndertim - cndertojne me mire /pf/images/graemlins/laugh.gif
2. Ai qe eshte i paperdorur s'ka lare ende buzet nga pik e fundit e qumshit qe ia ngrohu e ema ne mengjes /pf/images/graemlins/lol.gif
3. Shkencetare, kusho, jemi te tere, se, qe thua ti, te tereve nuk na del tamam inventari i vidave /pf/images/graemlins/lol.gif

Shpresoj qe shpjegimi im te kete qene me vlere /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Ps. Telegrami mberriti me vonese se po nderronte zyren postieri /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
</font>

abs

nuk e di...

Po mi, pse ca ka? /pf/images/graemlins/grin.gif

Ke pa ndonje martese te tille? /pf/images/graemlins/idea.gif

Jo do thuash, E dita /pf/images/graemlins/laugh.gif

Keshtuqe je e para! /pf/images/graemlins/cooli.gif

C mendon ti?
Management ban vete /pf/images/graemlins/devil.gif

ana karenina

Primus registratum

Kusho kriteret duhet te jene te parealizueshme xhan se kjo eshte "wedding impossible" /pf/images/graemlins/winkwink.gif Dmth e gjitha VETEM per mua /pf/images/graemlins/angel.gif Rrjedhimisht edhe propozimi i Abshit pranohet /pf/images/graemlins/wub.gif

abs

nuk e di...

Also, Telegram vrap ne tre Kandidatet e Nderuar.

Eniad e formulon ti Zemer, se une i baj 15 gabime /pf/images/graemlins/grin.gif nga qefi qe po martojme gocen /pf/images/graemlins/crazy.gif

Me gabime Telegrami, na keqkuptohen Dhandrat, e ku t fus mrapa, Koken /pf/images/graemlins/crazy.gif

/pf/images/graemlins/lol.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Abs /pf/images/graemlins/kiss.gif, mos u merzit se ia qendis une PTT-ne ksaj, po he /pf/images/graemlins/laugh.gif. Pastaj, s'ka gje ia ngaterrojme dhenduret ne kesaj qe te na behen shume dhe te kemi mundesi zgjedhjeje /pf/images/graemlins/laugh.gif. M'i do edhe tullaxhinj kushua /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif </font>

abs

nuk e di...

O Yll /pf/images/graemlins/kiss.gif koncentroju ne PERMBAJTJE + FORME t Tellegramit, dhe ngjiti bashke dhe ate Foton e Nuses me cizme te verdha /pf/images/graemlins/grin.gif qe te shohin mir rrezatimin e dielli /pf/images/graemlins/wub.gif t Goces tone /pf/images/graemlins/angel.gif

Oj kto /pf/images/graemlins/crazy.gif

ana karenina

Primus registratum

Jam dakort, pastaj si kusho qe eshte i takon kjo detyre fisnike te lajmeroje dhendurat /pf/images/graemlins/kiss.gif

jewelr30.gif

bridesmaids_earrings3.jpg

jewelry.jpg.w180h272.jpg

Complete_parure.jpg

Me ndihmoni njecike te zgjedh /pf/images/graemlins/cry.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Epo ...

Ç'ti thuash kësaj? Por si thonë, kur fatin e ke përpara e kthen kokën mbrapa /pf/images/graemlins/laugh.gif.

abs

nuk e di...

Mua s me pelqejne hic kto, per qafen tande prej Mjelme /pf/images/graemlins/angel.gif

Shif gjej tjara /pf/images/graemlins/angel.gif

Eniad, luj moj vendit mos u mendo kaq gjate! /pf/images/graemlins/eek.gif
5a.jpg
koha ecen /pf/images/graemlins/grin.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Absi, eshte ende ne fazen e rosakut ajo, nuk i eshte zgjatur akoma qafa /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif .

Kusho, per koken te dhendrit qe per te miren tende e kisha /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif </font>

abs

nuk e di...

Na Gishteza, si ju duket me kte veshje?

Modelweari_Brook_4829833_600-thumb.jpg

/pf/images/graemlins/idea.gif

Nosi ktu /pf/images/graemlins/cooli.gif

0003E8EB-5B5C-11F3-85A180BFB6FA0000.jpg

ana karenina

Primus registratum

Do u martohem pra /pf/images/graemlins/laugh.gif

Absh kam tendenca hippy, nuk kam hic gjak ekstravagenteje, le qe ku di une te shoh aq provokuese /pf/images/graemlins/smash.gif

Status
Not open for further replies.