Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

Ergler

Primus registratum
Re: Detyrat ne vijim

Mirmengjez Kondra!Sa o ora aty tani?Besoj 10 pa cerek.
Pse o shoqerues do ngelesh ti gjithmone/Mendojme keto per ty? /pf/images/graemlins/smile.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Po pse nuk më merr n'intervist ti mu mi? Me CV që kom un duhet të isha nji nga pretendentët mo t'fort. I t'keqe t'vogël kom po rregullohet ne ajo /pf/images/graemlins/devil.gif.

Bonbone di me bo daja si ta kesh qefin ti, rrumullake, vezake, (katrore e trekonshe jo) etj. por mbi të gjitha, knoqesh tu i majt er /pf/images/graemlins/goofy.gif.

Elektriçisto, un për at pun po interesohem se i tuf që jan këtu do ma gjejnë njërën edhe mua /pf/images/graemlins/laugh.gif. Ti interesohesh për gjë /pf/images/graemlins/lol.gif?

ana karenina

Primus registratum

Kondre ku e shef tufen ti? /pf/images/graemlins/eek.gif Ketu jam vetem une e te tjerat jane duke me zbukuruar dasmen, kaq! /pf/images/graemlins/cool.gif

For your information /pf/images/graemlins/booki.gif ato lloj bonbonesh dine me i bo gjithe popullsia mashkullore, une pyeta mos kishe ndonje recete te vecante ti /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Harroje intervisten, me vendim keshilli te ndrikullave, no. 10007 ti je i perjashtuar nga keto lloj eksperimentesh /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

ana karenina

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
une vrap? dhe kur pa ne mengjes /pf/images/graemlins/lol.gif

te jete per ndonje vrap nga ora 2 e nates hajde me, por ne mengjes, une as ne pune s'do shkoja po te mos kisha per te ushqyer kalamajte /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

[/ QUOTE ]

Mire mi, per mua edhe me fustanin me xixa me cica jashte mund te vish /pf/images/graemlins/laugh.gif Besoj dhe dhenduri dakort do jete /pf/images/graemlins/lol.gif

Duhet me pregatit dhe nje tavoline per kalamuqat me duket /pf/images/graemlins/rolleyes.gif Kondre mendohu njehere po hoqe dore nga shoqerimi te te ve te mbash kalamajte /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

N.q.se s'do që të bohet lomsh dasma ... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mir pra, meqë nusja s'do me m'vu n'prov po kaloj ke damoiselle d'honneur /pf/images/graemlins/pickellonja.gif.

Kondrapedali

Kondrapedali

Kujdestar për çë? Për nusen? Un kam nji talent të veçant në fakt për të konservu gjonat që mos prishen /pf/images/graemlins/devil.gif. Vetëm se po u prisha vet ... /pf/images/graemlins/goofy.gif.

Damoiselle d'hanneur ja paska mallar ne qeka tu u bo tap me nai rronx lokali.

ana karenina

Primus registratum

Kondre s'e dije ti qe prishja nis para dasme ne kohet e sotme post-moderne? /pf/images/graemlins/lol.gif S'ke per c'kujdesesh me i llaf, pervec kalamuqave, po aty kam besim une te ty /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Ca rronxe, cili shoqerues? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif E kemi gjetur dhe te dytin dhe une nuk e di? /pf/images/graemlins/eek.gif

Princesha

Primus registratum

dhanderr qe punon ne ndertim, e ke alamet trupit moj, jo nonji me trup si langaraq(e ka muskulin sa kamba e pules /pf/images/graemlins/eek.gif) qe rrin tan diten me hund mbi libra e pastron xhamat e gjysllyqeve tash e tash prej avullit /pf/images/graemlins/laugh.gif

m'nig'jo mu /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Moj Roske /pf/images/graemlins/laugh.gif qe te te degjoj une ty duhet te me deftesh qe s'ke bere prokopi me ansjerin nga keta dy speciet e mesiperme /pf/images/graemlins/rolleyes.gif Pastaj pse ekstremeve gjithmone? Ka dhe te ndermjetem me xhan (hopefully dmth /pf/images/graemlins/cry.gif) /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Une po iu pres me luge ne dore para hyrjes se restorantit, kam veshur nje xhakete jeshile dhe kam floket e shkurtra, sipas kushteve natyrore mund edhe te jem duke buzeqeshur /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

goddes ka te ndermjetem ka, po a ti japim ne ty ata? /pf/images/graemlins/laugh.gif

prit prit me lug n'dor ti, manej sa t'shofin dhandrri me at dekolte qe ke dal te avatari, ta po lshohet fill me hanger pa t'dhan doren /pf/images/graemlins/laugh.gif

mir qe ke vesh xhaket kyt rradh thuj /pf/images/graemlins/angel.gif

ana karenina

Primus registratum

E kemi djalken njecike pa qef sot, i ka hyp temperatura me duket se here here e humb fillin e muhabetit e i duket vetja si ne mejhane /pf/images/graemlins/smirk.gif Le qe kujton se eshte beqar akoma /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum
Ndarje detyrash

Roske s'pranohen te perdorurit, sidomos te keqperdorurit /pf/images/graemlins/lol.gif

Aty ke avatari eshte Iola, jo une, une jam ke avatari i Ioles dmth /pf/images/graemlins/goofy.gif Per te ngatarruar gjindjen /pf/images/graemlins/tipsy.gif

abs

nuk e di...
Re: Ndarje detyrash

Erdha une. Mi keni nejt gati goces? /pf/images/graemlins/idea.gif se me lodhet ajo /pf/images/graemlins/grin.gif
Geshtenjeza si ndjehesh yll? /pf/images/graemlins/cool.gif

Nese je ne dileme se cilin te marrish, me thuaj se kam nje mendje tjater. /pf/images/graemlins/crazy.gif

PS: Nosi si m` bane me u skuq flake, me kapi syni ate mesazhin tand andej poshte, danke Zemer, ashtu je vete /pf/images/graemlins/angel.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Kondre s'e dije ti qe prishja nis para dasme ne kohet e sotme post-moderne? /pf/images/graemlins/lol.gif S'ke per c'kujdesesh me i llaf, pervec kalamuqave, po aty kam besim une te ty /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Ca rronxe, cili shoqerues? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif E kemi gjetur dhe te dytin dhe une nuk e di? /pf/images/graemlins/eek.gif

[/ QUOTE ]

Vallaj un qekom komplet mrapa bote se kujtojsha që prishja vite tu e bo at pun ... /pf/images/graemlins/laugh.gif. Hajde teknik hajde.

Djalka nuk ka temperatur po u tu punu. Nryshe ka juve që rrini e dërdëllitni si do e boni dasmën un munohem me siguru ne mjetet e dasmës /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Jo po ta dish. N'mejhane t'thash ka shku la première damoiselle d'honneur ne nashti o tu pi birrën e tret.

(Iiiii, femër që pi birr) /pf/images/graemlins/smash.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Kondre, bo ene SHERE /pf/images/graemlins/laugh.gif ajo /pf/images/graemlins/lol.gif . Amon ta shofesh kur i hypin nevrat /pf/images/graemlins/laugh.gif, as kurrenti s'i bo gjo se e bo me plas me vete kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Nejse, po m'nigjove mu shkoji mo thell punes /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif , s'bo me u bo shoqerus pa pyt cer ndikimi do ket ke reputacioni jot cuno /pf/images/graemlins/laugh.gif
</font>

ana karenina

Primus registratum

Kondreeeeeee:

1. Te keqen e firmes sa lezet te paska /pf/images/graemlins/laugh.gif
2. Fol shqip se s'po marrim vesh kush po pi e c'e kemi ne kete personin ne fjale /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
3. Kush tha qe ne s'po punojme? /pf/images/graemlins/eek.gif
4. Prishja vjen tu e bo ate pune, po ajo pune bohet para dasme ta kisha llafin /pf/images/graemlins/goofy.gif

Paska ardh e zonja e shtepise /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif Ma thuaj njehere idene e re se s'i dihet, mund te jete me e bukur se e para /pf/images/graemlins/angel.gif

Bilanci i dites: Deri tani asnje kerkese /pf/images/graemlins/crazy.gif

ps: Kusho ke ke kusheri ti mua apo Kondren? /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

eniad

Forumium maestatis

Bilanci i dites: Deri tani asnje kerkese /pf/images/graemlins/crazy.gif

ps: Kusho ke ke kusheri ti mua apo Kondren? /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

[/ QUOTE ]

<font color="brown"> Kusho duhet t'kesh vu kritere t'larta /pf/images/graemlins/laugh.gif. Pse miii, cer i kujtove ti kto, Romeo n'vaktit e? /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Une ty te kam kusho, po i joti, thone, te rreh /pf/images/graemlins/smash.gif se te do shume /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
</font>

Kondrapedali

Kondrapedali

Vallaj Eno un punës i kom shku deri n'fun /pf/images/graemlins/devil.gif. Reputacioni im ka mor fun me kohë kshuqë tashti t'paktën t'përfitoj ka mungesa e reputacionit /pf/images/graemlins/lol.gif.

Shtenje, e kom llafin për shoqërusen e par mi pra. Ate me fuston me xixa me cica përjasht.

Kurse ate punën e të prishmes para martese, shpresoj që ta kesh arrit se sikur s'ka lezet me u martu ne me mor vesh që ai s'di. Megjithse shoqërusi i dhondrrit gjithmon gati o /pf/images/graemlins/goofy.gif.

ana karenina

Primus registratum

Kusho kriteret jane (UPDATE):

1. Te mos punoje ne ndertim
2. Te mos jete i perdorur, sidomos i keqperdorur
3. Te mos jete shkencetar

Do shtosh gje ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

I tesh jam tuj me ba Nelat kacurrel kto meshkuj qe s duken knej, ma kan lan dhe Kondren solo, dmth tan ngarkesen mbi shpin t tij /pf/images/graemlins/laugh.gif

Also, tuj ardh rrugs per n shpi i thash vedit, si me ja ba si me ja ba, e paf me lindi nje mendje. /pf/images/graemlins/devil.gif

E pse mos te gjejme menyra te rRreja Bashkjetese? /pf/images/graemlins/rockband.gif

E kjo mendja jeme asht tan coshka /pf/images/graemlins/lol.gif me tha: /pf/images/graemlins/cooli.gif

Epo mir, Le te martohet me Zogun, ai duhet te investoje 6ore ne dite per ty.
Dhandri tjeter Tushi, ai investon 6 ore ne dite per ty.
Dandri tjeter te bahet fjala bjen ai MLK ja, ai te investoje gjithashtu 6 ore ne dite.
Oret e tjera te duhen per me marr vehten tande me te mire, dmth ndonje Tanz kurs, ose ndonje training, dyqaneve...e kshhtu me rradh. /pf/images/graemlins/cool.gif

He si thu? /pf/images/graemlins/idea.gif

PS: Cfare ngjyre do kete kostumi i Kondres? /pf/images/graemlins/grin.gif

ana karenina

Primus registratum

Ti thua sa te rrish te presesh te dergojne ata kerkese, shko e ftoji vete? /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/devil.gif Kjo nuk eshte menyre e re bashkejetese, eshte menyre e re futjeje ne thes /pf/images/graemlins/lol.gif

Nuk e di, I have to seriously think about it /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Kondres kostumin...hhmmm...

04.jpg

Apo e do me papjon?

Status
Not open for further replies.