Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

alinos

Forumium maestatis
Re: Muhabete grash...

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Une them brenda shkurtit duhet kryer kjo detyre ti thua te te lajmeroj muaj para /pf/images/graemlins/sleep.gif

[/ QUOTE ]

se mos do martonesh vetem nje here ti /pf/images/graemlins/lol.gif

per dasmen e shkurtit kam fustanin e zi me me xixa blu une, apo s'me rri pas trupit /pf/images/graemlins/laugh.gif Do te me duken cicat edhe ne erresire /pf/images/graemlins/lol.gif

alinos

Forumium maestatis

Uau, do na u rrëmbeka tjetra. Amon mi sa romantike /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Po me ça Benci do vijë të të rrëmbejë tjetri ty moj?

E nolt ajo puna e fustonit /pf/images/graemlins/lol.gif.

[/ QUOTE ]

ca rrumaticizmi ere! une do rrembehem per arsye financiere se do marr nje pabreks, qe jo benc po as me kembet e veta s'do dije te eci /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Kondre
meqe te kemi tonin, po te deftej barcaleten e fundit, edhe pse mund te jete e vjeter, por une si puna e policit i marr vesh me vonese disa gjera /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

<font color="brown"> Burrat jane si halete publike. Kur e kerkon nje, nuk e gjen kurre. Kur i gjen, ose jane te zena, ose full of merda /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/lol.gif </font>

ana karenina

Primus registratum

Po ndonje fustan per Kondren keni? Se po i vjen turp ta kerkoje vete po po i qan zemra /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Arre, nuk jom bo synet që t'vesh fuston /pf/images/graemlins/tipsy.gif.

Linoso, ajo barcaleta sado e dhime që osht o shum e goditme /pf/images/graemlins/cry.gif.

Sa demele paske qen ne ti. Po ne brekët përto me ja heq mi /pf/images/graemlins/goofy.gif?

ana karenina

Primus registratum

Pa vene doren ne plage nuk besoj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

alinos

Forumium maestatis

Linoso, ajo barcaleta sado e dhime që osht o shum e goditme /pf/images/graemlins/cry.gif.

Sa demele paske qen ne ti. Po ne brekët përto me ja heq mi /pf/images/graemlins/goofy.gif?

[/ QUOTE ]

hajt me se une prita sa te divorcohet Brad Pitt heren e pare, do pres dhe sa ta beje per here te dyte /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

kurse per breket jo se pertoj une, po s'do kete fare merhumi /pf/images/graemlins/lol.gif
jam tuj menu seriozisht me u konvertu ne lesbike, monabares goca te mira ka sa te duash /pf/images/graemlins/wub.gif

ana karenina

Primus registratum

Thjeshteze nuk jam ne zyre, jam rruges per ne shpi, me vjen keq qe nuk u takuam dot /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Pa vene doren ne plage nuk besoj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

Ty t'ka plas cipa krejt /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Linoso, amon ate mos e boj, ose t'paktën jo për fare /pf/images/graemlins/laugh.gif.

alinos

Forumium maestatis

Linoso, amon ate mos e boj, ose t'paktën jo për fare /pf/images/graemlins/laugh.gif.

[/ QUOTE ]

sa me duhet te pres /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

ps. /pf/images/graemlins/lol.gif kujtova se me gjithe mend iku ajo shtriga per shpi /pf/images/graemlins/blush.gif

ana karenina

Primus registratum

Ciao Kondre /pf/images/graemlins/wave.gif Thejshteze me jane bere batutat aq fine sa s'duken me /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: me ka kap sinqeriteti i madh /pf/images/graemlins/lol.gif

alinos

Forumium maestatis

po ti pse ciao kondres me, se ma le me llaf ne goje e as pergjigje s'me dha /pf/images/graemlins/cry.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ishte nji mënyr e rafinume me thon që prezenca ime ktu e bezdis /pf/images/graemlins/tipsy.gif.

Linoso, përgjigja është që nisu me idenë e provizores. Shum, shum 6 muj do presësh /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/angel.gif.

alinos

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/eek.gif c'te permbledhur i beri kondres kjo /pf/images/graemlins/cry.gif

ene simas teje puthjen as me i ven tjeter pervec faqes, rrrrrrait? /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/cry.gif
ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh /pf/images/graemlins/devil.gif

alinos

Forumium maestatis

Linoso, përgjigja është që nisu me idenë e provizores. Shum, shum 6 muj do presësh /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/angel.gif.

[/ QUOTE ]

bazuar ne c'statistika ma thua ti kete???

ana karenina

Primus registratum

Kondre terhiqe puthjen se mbeta pa birre /pf/images/graemlins/cry.gif

Thjeshteze lere se nuk eshte binjak ai /pf/images/graemlins/lol.gif

alinos

Forumium maestatis

pse po shkojme per birre ne qe s'e di une /pf/images/graemlins/shrug.gif

Status
Not open for further replies.