Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Muhabete grash...

Në statistikat e mia personale /pf/images/graemlins/tipsy.gif. Kur e kërko s'e gje thoshte barcaleta /pf/images/graemlins/idea.gif.

Ça të tërheq un mi? Po pse të puthmet me urdhër i kom un /pf/images/graemlins/pickellonja.gif?

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif Linoso, për ty kto. Përdori si t'kesh qef.

alinos

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ka kerku kushoja racionin e bukes se perditshme /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

[/ QUOTE ]

mberrit ajo /pf/images/graemlins/lol.gif

une po nisem, te te gjej poshte pallatit!!!

kondre /pf/images/graemlins/wub.gif se jam me zemer te dobet, mos me puth mo kshu ne publik se rrezik asht nanji tuj me gjujt neper forum, e i nderrohet mendja /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. s'jam tuj kerku gja, jam thjesht tuj ba hajgare sic thote kosovari /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

ana karenina

Primus registratum

Xheloze /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

Don Zhuan /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Aman mos fal si elbasanllije se ma kput shpirtin /pf/images/graemlins/laugh.gif. Jo se i her tu verdhu e kapa peshkun. Dy peshq me i liqen sikur s'ban /pf/images/graemlins/angel.gif.

ana karenina

Primus registratum

Te pakten po deshe pjesmarrje te gjere me prit dhe mua sa te kthehem, fustanin nuk e kam problem ta vesh dhe si ai ne foto /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

Per kur parashikohet dasma? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif Se ne shkurt u pa puna /pf/images/graemlins/cry.gif

Iol jo vetem te pres po te shpall edhe shoqeruesen e dyte te nuses /pf/images/graemlins/wub.gif

Ti Kondre do te jesh shoqeruesi i pare i dhendrit? /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

ana karenina

Primus registratum

Se mezi e gjeta fustanin, se kush ma kish paketuar me rrobat e dimrit ne senduk /pf/images/graemlins/smash.gif Pa vello qenka /pf/images/graemlins/cooli.gif Edhe nuse pa krehur do u bekam /pf/images/graemlins/laugh.gif

nicolemiller06-2005-2.jpg

Permbledhje:

1. Dasma do behet brenda shkurtit /pf/images/graemlins/thumbsup.gif
2. Thjeshteza do dale per vrap cdo mengjes qe te hyje ke fustani qe bleu. Nderkohe do vazhdoje te me mbaje ke cepi i fustanit derisa te me dorezoje tek dhendri /pf/images/graemlins/angel.gif
3. Shoqerueset e nuses jane: Iola dhe Lara /pf/images/graemlins/wub.gif
4. Shoqeruesi i dhendrit eshte Kondrja /pf/images/graemlins/devil.gif
5. Fustani i nuses eshte gjetur dhe miratuar unanimisht.
6. Kemi tullumbace dhe llokume /pf/images/graemlins/rockband.gif

ana karenina

Primus registratum
Detyrat ne vijim

Per t'u realizuar ne vijim:

1. Duhet gjetur dhendri /pf/images/graemlins/lol.gif Kerkesat pranohen si ne rruge publike ne kutine postare: "Planeti AF, Qyteti "sdikuish", Rruga e Ndrikullave, Shtepia e Abshit", ashtu edhe ne rruge private "dergoi mesazh ketij anetari" /pf/images/graemlins/laugh.gif
2. Duhet gjetur nje shoqerues i dyte per dhendrin /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
3. Duhet skicuar kostumi i dhendrit /pf/images/graemlins/wub.gif
4. Duhen bere punet e shtepise /pf/images/graemlins/crazy.gif
5. Duhen bere emblesirat /pf/images/graemlins/tonguee.gif
6. Duhen skicuar ftesat e duhen shprendare /pf/images/graemlins/goofy.gif

ana karenina

Primus registratum
Re: Detyrat ne vijim

Lara nuk pranojme dhendra qe punojne ne ndertim /pf/images/graemlins/laugh.gif une jam si flutur, fapfapfap s'me ke pare kur i ngjis shkallet e pallatit /pf/images/graemlins/angel.gif

Lajmi i mire eshte qe paskemi dhe krushk /pf/images/graemlins/lol.gif

Princesha

Primus registratum

dhanderr qe punon ne ndertim, e ke alamet trupit moj, jo nonji me trup si langaraq(e ka muskulin sa kamba e pules /pf/images/graemlins/eek.gif) qe rrin tan diten me hund mbi libra e pastron xhamat e gjysllyqeve tash e tash prej avullit /pf/images/graemlins/laugh.gif

m'nig'jo mu /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

une vrap? dhe kur pa ne mengjes /pf/images/graemlins/lol.gif

te jete per ndonje vrap nga ora 2 e nates hajde me, por ne mengjes, une as ne pune s'do shkoja po te mos kisha per te ushqyer kalamajte /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Lara s'paske sy per te dale sot /pf/images/graemlins/cry.gif

alinos

Forumium maestatis

une kam dhe dy paragrafe per te shkruar. Cupat e tjera si e kane mendjen /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

ja t'i pyesim se sot s'e di si i kane punet /pf/images/graemlins/smash.gif

ana karenina

Primus registratum

dhanderr qe punon ne ndertim, e ke alamet trupit moj, jo nonji me trup si langaraq(e ka muskulin sa kamba e pules /pf/images/graemlins/eek.gif) qe rrin tan diten me hund mbi libra e pastron xhamat e gjysllyqeve tash e tash prej avullit /pf/images/graemlins/laugh.gif

m'nig'jo mu /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Moj Roske /pf/images/graemlins/laugh.gif qe te te degjoj une ty duhet te me deftesh qe s'ke bere prokopi me ansjerin nga keta dy speciet e mesiperme /pf/images/graemlins/rolleyes.gif Pastaj pse ekstremeve gjithmone? Ka dhe te ndermjetem me xhan (hopefully dmth /pf/images/graemlins/cry.gif) /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Une po iu pres me luge ne dore para hyrjes se restorantit, kam veshur nje xhakete jeshile dhe kam floket e shkurtra, sipas kushteve natyrore mund edhe te jem duke buzeqeshur /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Fute lugen ne brez kusho, se tepsia e pare mbaroi /pf/images/graemlins/laugh.gif. Prit kuzhinierin te gatuaje nje tjeter dhe rri ne pozicion gatitu se mo mbetesh prap pa gje pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kusho, s'dinja gje une per keto pergatitjet. Pse i fshihesh fisit o xhan? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif </font>

Kondrapedali

Kondrapedali

Po dhondri di gjo se kush o shoqërusi i par? Apo i boni gaditjet juve pa pyt njeri? S'keni turp, nuk pysni për ndjenjat dhe dëshirat e të tjerve /pf/images/graemlins/rolleyes.gif. Ça bojm ktu neve? Lozim sikur të ishim kalamaqër /pf/images/graemlins/tipsy.gif?

ana karenina

Primus registratum

Me cfare/ke u indinjove se nuk te mora vesh /pf/images/graemlins/rolleyes.gif Dhe mos e ngri zerin ne ambjent femrash se vetem keq ke per te gjetur /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Uf, fillove prap ti? E paske kokën me gunga më duket /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Po si mos të indinjohem moj. Më caktojnë pa më pyetur fare si shoqërues të parë të dhëndrrit dhe as merr ndonjëra mundimin të pyesi se mos dua të jem dhëndrri /pf/images/graemlins/goofy.gif.

ana karenina

Primus registratum

Kandidatura jote nuk merresh parasysh as per tu shqyrtuar, e jo me te te marrim ne interviste /pf/images/graemlins/lol.gif

Tani une te pyeta a do, dhe ti duhej te ishe ndjere i privilegjuar /pf/images/graemlins/pickellonja.gif Mosmirenjohes /pf/images/graemlins/smash.gif

Ti te besh bonbone ti Kondre?

Status
Not open for further replies.