Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

alinos

Forumium maestatis
Re: cuttiest baby ever

duket duket! edhe ne kemi marre popcorn dhe smirnoff me pak akull, jemi rehatuar ne kolltuk e po te shijojme /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Neshti durimi im mori fund /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Kjo shtriga kuqse ne Sarande na i ka nxjerre te mirat sheshit!!! He kalamon i prape, dhe sot ne Tr te thahen turinjte nga era... /pf/images/graemlins/kiss.gif

[/ QUOTE ]

Ca Sarande mi ca Sarande, ato te Sarandes nje here tjeter /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

LUANESHA

Primus registratum

/pf/images/graemlins/wave.gif te gjitheve

na jep dhe neve ca pocorn /pf/images/graemlins/frown.gif
/pf/images/graemlins/smile.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gifper te gjithe /pf/images/graemlins/angel.gif e shpise

Isabelle

Valoris scriptorum

Marshallah sa te bukur paskeni qen' kalamoj - (edhe ju te mdhenjte edhe ju /pf/images/graemlins/laugh.gif).
Pthu pthu pthu se po ju morrim m'sysh /pf/images/graemlins/lol.gif

Geshtenje I love your hair ! Sonila t'keqen e ojnave /pf/images/graemlins/smile.gif.
Lara kujdes se more m'qaf Zogun. Filloi cuni me belbezu n'gjuhe t'huj /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Tashi natyralisht kam deshire te shof Zogun e rritur, skifter /pf/images/graemlins/laugh.gif !

alinos

Forumium maestatis

Dhe ti s'ke pare kete, ku nuk po dilja ne foto se s'kisha qef edhe ai xhaxhi po "nxirrte" kukllen /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

image339uy.jpg

e kam hala kete kukullen /pf/images/graemlins/wub.gif

eniad

Forumium maestatis

Dhe ti s'ke pare kete, ku nuk po dilja ne foto se s'kisha qef edhe ai xhaxhi po "nxirrte" kukllen /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

image339uy.jpg

[/ QUOTE ]

<font color="brown"> Ke nga kukullat hon? /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif (per te dyja kukullat) </font>

zog

Primus registratum

image339uy.jpg

[/ QUOTE ]

shume fotografi e bukur.

me ka marr malli per shtepite shqiptare te rregulluara nga gra aq nikoqire e te mbara.

Isabelle

Valoris scriptorum

Sonila, nje gje nuk kuptova - si shkove nga shume brune ne geshtenje (nuk flas vetem ngjyre flokesh) ?

alinos

Forumium maestatis

gjyshen e kam hala gjalle une /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
po peshku eshte thyer /pf/images/graemlins/lol.gif

zog

Primus registratum
Re: Fam-Kinostudio

roi12yw.jpg

[/ QUOTE ]

goc moderne dukesh.

[/ QUOTE ]

Ngaqe jam prandaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

te besoj, nganjehere per te shprehur diçka s'mjaftojne fjalet. u mendova per fjalen "dukesh" ta zevendesoja me diçka me tjeter, s'gjeta.
e lashe.

kam kohe qe e kam vene re qe gocat jane me moderne se çunat, e jo vetem ne shqiperi, po kudo.

alinos

Forumium maestatis

Sonila, nje gje nuk kuptova - si shkove nga shume brune ne geshtenje (nuk flas vetem ngjyre flokesh) ?

[/ QUOTE ]

kur u rrita, floket i kisha po aq te erreta, pra po aq brune, por kur jemi pare bashke i kam pasur te lyera. /pf/images/graemlins/smile.gif
Syte gjithnje larush duke anuar nga jeshilja...

edhe tani jam pak a shume keshtu
hotsoniframe2vl.jpg

por nuk eshte ngjyra ime origjinale /pf/images/graemlins/angel.gif

abs

nuk e di...

Linos dolcissssssssssima /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Geshtenjeza si len gje mangut dhe ti /pf/images/graemlins/cool.gif moderne e simpatike madje paske nje detaj qe un pelqej shum tek njerzit ne pergjithsi, ate gropen te mjekrra /pf/images/graemlins/wub.gif

Xhaxhi /pf/images/graemlins/wave.gif

alinos

Forumium maestatis

korniza ishte nje shaka me humor nga kjo femme fatale ketu ciper qe m'i ka marre gjithe simpatizantet dhe spazimantet qe kur e njoh /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

ana karenina

Primus registratum

Linoso ashtu eshte roli mi, kur rrembej te tute dmth qe s'ma mban ende te zgjedh vete e keshtu po kap pas fustanit tend mbeta /pf/images/graemlins/laugh.gif

Thnx O'Le /pf/images/graemlins/angel.gif

alinos

Forumium maestatis

Linos dolcissssssssssima /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

[/ QUOTE ]

O_Le sa mire qe abs garuzhda nuk nxjerr fotot e tua se s'do mbeste gje per mua /pf/images/graemlins/kiss.gif

alinos

Forumium maestatis

Linoso ashtu eshte roli mi, kur rrembej te tute dmth qe s'ma mban ende te zgjedh vete e keshtu po kap pas fustanit tend mbeta /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

c'te bej une eniad duhet mbajtur me te dyja krahet se eshte tip i levizshem dhe me rreshket nga duart /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

Do filloj dhe une te humbas derisa te fitoj pavaresine time /pf/images/graemlins/cooli.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

c'te bej une eniad duhet mbajtur me te dyja krahet se eshte tip i levizshem dhe me rreshket nga duart /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

<font color="brown">ENIAD: /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif Huh ? /pf/images/graemlins/eek.gif Po me mua c'paten. /pf/images/graemlins/laugh.gif Un pshesh me kos po hanja /pf/images/graemlins/laugh.gif
Linos: ...yet to answer /pf/images/graemlins/laugh.gif

</font>

alinos

Forumium maestatis

Do filloj dhe une te humbas derisa te fitoj pavaresine time /pf/images/graemlins/cooli.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

kush qe ai qe te rrejti se jemi ne demokraci ne keshtu!!!! Ti dhe po te humbasesh, te sjell xhaxhi polici e te lidh mas fustanit tim /pf/images/graemlins/lol.gif
(sa qesha mi nane!!!)

Status
Not open for further replies.