Re:
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ps: fantazia, un' jam le' e rrit njiri midis njerzish, prandej jo vetem q1 nuk t'shof si lepur, por nuk t'shof hic po s'm'dole si shtyll perpara /pf/images/graemlins/smile.gif .
[/ QUOTE ]
mos u thuj njerzve shtylla se do te te editoj. jo po t´u cicosin ne pjanecat kepucet plot.
/pf/images/graemlins/laugh.gif
[/ QUOTE ]
ksaj i thojn' me t'ba prit' /pf/images/graemlins/lol.gif
m'treme mor dreq, se isha tuj u ba gati me marr per i vallzim zogun /pf/images/graemlins/laugh.gif , se m'asht idhnu /pf/images/graemlins/tipsy.gif
Blendi, filmin e pash'. M'pelqeu q1 kishe ba hapje, mbyllje, ekrani i plote... dmth kto detaje kompensoshin muziken. Ndersa fotot e zmadhume kishin hup shum pixels gjat zmadhimit /pf/images/graemlins/shrug.gif
T'tjerat q1 kam than' ma par' s'po i persris.
Jam knaq me bebat e shpis /pf/images/graemlins/angel.gif, iren' e bukur, tushi topolaku me pantallona t'shkurta sh. cute, gjitonja karamelja, alinos me grykse /pf/images/graemlins/angel.gif, tan tan t'mil, Iola me shalt e mila pupupu,blendi camarrok, zogu serioz /pf/images/graemlins/laugh.gif, toncja funny me ato gjyslyket /pf/images/graemlins/laugh.gif etj etj s'di ke me permend ma par' tan' shum' t'mil. (mos ma veni re q1 s'ju kam permend tanve se tan' ishit t'mil cum).
Filmi i absit kishte detajin ma kryesor q1 duhet me pas nji film pervec anes estetike. objektin q1 lidh objektet n'subjekt. dmth imazhi q1 u perserit'te per me lidh e me ba elastike n'imagjinate subjektin e cdo objektit pasardhes.
muzika ishte e bukur, e lehte, edhe pse iamzhet kishin ma variacion, dmth nuk ishte mbytse kanga. bukur /pf/images/graemlins/smile.gif
ps; alinos, un' do t'a kisha marre per kompliment ate q1 tha toncja /pf/images/graemlins/smile.gif