Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

ana karenina

Primus registratum
cuttiest baby ever

Blendi ja ketu te shplodhesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

hotsoniframe2vl.jpg

abs

nuk e di...
Re: cuttiest baby ever

Oj Geshtenjez e amel, si e ke deformu gocen /pf/images/graemlins/angel.gif ne kte form moj? /pf/images/graemlins/eek.gif
Degjo shpresoj ta marrish ate, dhe je pergjegjse per Laren e Nosin, t ja japish ate, mbasi ta marrish /pf/images/graemlins/wink.gif.

Jam per shpejt itash /pf/images/graemlins/rockband.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

ps: itesh e ndeza rradio Ezeten, s kam nigju hala naj gja /pf/images/graemlins/grin.gif dmth naj lajm /pf/images/graemlins/cool.gif

deri ne 5.30 po hapi vesht /pf/images/graemlins/smile.gif

ana karenina

Primus registratum

Absh /pf/images/graemlins/kiss.gif ajo eshte aq e bukur vete sa ne te gjitha versionet e tjera me shemtohej /pf/images/graemlins/shrug.gif keshtu qe une e vura te kerceje rock&roll /pf/images/graemlins/rockband.gif

ana karenina

Primus registratum

Si moj te te ngele hatri??? /pf/images/graemlins/eek.gif

Jo cA je tU bO, po ku je tU i bO kto a mundem une me pyT /pf/images/graemlins/laugh.gif?

Blendi

Primus registratum
Provim

ne na u mbyll shkolla nga bora sot, robt tu mberrit me tre ore vonese, mos u anko per eren lara se ka me keq. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Lovely...dhe Ana qe shkrun te tema massachusetts per bukurine e debores mbi pishat...Dua te ngrohte!

1106517597_9636.jpg

1106510412_9901.jpg

1106509919_1711.jpg

Blendi

Primus registratum
Re: Provim

une kam 9 vjet dhe akoma dridhem si qen, s'e uroj dot fare me thene te drejten. E kam bezdi te ftohtin, por ket vit na ka mbajtur shum mire, te premten isha ne autostrade me penxheret ulur, qe nuk ben vaki kurre ne janar. Po te jete ky efekti i "Ngrohjes Globale", do abonohem.

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> /pf/images/graemlins/eek.gif Ku provim me, cer provimi, ku ...shkolla... ohuuuuu, na bot lomsh /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Mroma shpija iher /pf/images/graemlins/laugh.gif
</font>

abs

nuk e di...
Re: :)

He moj se dhe vet u habita pak /pf/images/graemlins/laugh.gif por tesh shpia jon asht ba kinostudio,fotostudio,tesh dhe kateder /pf/images/graemlins/smirk.gif

Fam si ju kam ? SI U NGRYSET /pf/images/graemlins/laugh.gif
Enke /pf/images/graemlins/angel.gif

<font color="green">Ps.Komplimenta atyre te Radios me pelqyen kenget qe degjova dhe nje poezi, ajo qe e recitonte kishte za te amel. </font>

Ps.Mimi t /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Blendi

Primus registratum

mire, mire ate taktike edhe une e perdor /pf/images/graemlins/wink.gif

eufemizmat nuk vrasin njeri

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Yummy Lara /pf/images/graemlins/goofy.gif, cokollate eeee, domethene si pune e parave qe i rriteshin ne dege te pemes pinokuuuuut /pf/images/graemlins/laugh.gif . Ej, cer provimi osht ky mi /pf/images/graemlins/laugh.gif. Po kontribuova do m'japesh icik kocollat /pf/images/graemlins/laugh.gif ... Le qe, jo jo se u pendova, me mire po e blej vete cokollaten une sesa te jap provim /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif, jo denkju /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

O_Le si ke qene ti? /pf/images/graemlins/angel.gif
</font>

Blendi

Primus registratum

Po pra e kuptoj, thuji zyeshes qe hollshem hollshem, Very Good eshte gabim gramatikor, tamam duhet thene, Very Well. good eshte mbiemer. /pf/images/graemlins/tongue.gif, Po mos ja thuj para se t'marresh noten /pf/images/graemlins/tonguee.gif

abs

nuk e di...

Mir zemer /pf/images/graemlins/smile.gif , per pak caste perjetova ankth provimi /pf/images/graemlins/laugh.gif LARA mos na bej me zëmër /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/cool.gif

E pate filmin e Absit apo jo?

pS.ku paska ra tan njajo bore? /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

zog

Primus registratum
Re: Fam-Kinostudio

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Mosh qaj se ash una she shof /pf/images/graemlins/angel.gif

Son edhe ty ti prisnin floket 0 pas morrave? /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Fam ketu jam una versioni punky /pf/images/graemlins/laugh.gif

roi12yw.jpg

[/ QUOTE ]

goc moderne dukesh.

zog

Primus registratum
Re: Fam-Kinostudio

kam qene tere tule mi nordhalaqe /pf/images/graemlins/tipsy.gif

meqe ma kerkoi geshtenjeza dhe Al Pacino me kishte bere tere ate kompliment (faleminderit /pf/images/graemlins/smile.gif ), po e ve nje foto timen e mave fale fale /pf/images/graemlins/cooli.gif
image445uc.jpg

[/ QUOTE ]

shume bukur ke dale. ne fustani persmari

zog

Primus registratum

Hajt hajt se mu qe bebe me ka pelqu me u perdredh po he se s'me njel hatri /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ja dhe njemije copash

Mos me pysni ca je tu bo se kom provim ne darke dhe s'me mesohet /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

permete mua dë vu dirë madame ke vu'zet belë, memë en mile morso.

gjuhoh qe se ke qit pak doren ose gishtin se do puthja ekranin. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps; m'ka zone virusi komplimentave sot /pf/images/graemlins/laugh.gif

Status
Not open for further replies.