Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

ana karenina

Primus registratum
Re: Fam-Kinostudio

Mosh qaj se ash una she shof /pf/images/graemlins/angel.gif

Son edhe ty ti prisnin floket 0 pas morrave? /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Fam ketu jam una versioni punky /pf/images/graemlins/laugh.gif

roi12yw.jpg

alinos

Forumium maestatis

jo mi ti une kam qene femi i bukur e i paster tere kohes /pf/images/graemlins/devil.gif

keto jane floket me te shkurtra qe kam pas ndonjehere
412782016-Image18.jpg

/pf/images/graemlins/rockband.gif

ana karenina

Primus registratum

I apo e bukur? /pf/images/graemlins/laugh.gif

S'me bere ca komplimenta per shpirtin tim artistik mi? /pf/images/graemlins/angel.gif E bera dhe une albumin si ty /pf/images/graemlins/tonguee.gif

alinos

Forumium maestatis

femi eshte asnjanese, atehere nuk isha koshente per seksulitetin tim. /pf/images/graemlins/angel.gif

C'e dua foton une mi, une te kam pare live ty dhe behesh gjithnje e me e mire! Tani qe kisha ndermend te vija nje foto timen da grande, do me duhet sa te dalim tek faqja tjeter se do te me zbehesh komplet /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

ana karenina

Primus registratum

Jo mi jo, aty afer krevatit tim vare /pf/images/graemlins/goofy.gif edhe shpejt biles, hapim ekspozite te perbashket ke dhoma jone /pf/images/graemlins/wub.gif

PS: Aty siper ke dale sikur po ben cicin ne kembe si cunat /pf/images/graemlins/lol.gif Te keqen e shalkave /pf/images/graemlins/kiss.gif

alinos

Forumium maestatis

kam qene tere tule mi nordhalaqe /pf/images/graemlins/tipsy.gif

meqe ma kerkoi geshtenjeza dhe Al Pacino me kishte bere tere ate kompliment (faleminderit /pf/images/graemlins/smile.gif ), po e ve nje foto timen e mave fale fale /pf/images/graemlins/cooli.gif
image445uc.jpg

ana karenina

Primus registratum

S'ke ndryshuar qendrim hic /pf/images/graemlins/goofy.gif Une dua ate foton tjeter qe ke ti, sexy sexy me floket ne ere /pf/images/graemlins/pickellonja.gif Ma co me pm se po mesoj ti bej framed e ta ve me kornize ke komodina ime /pf/images/graemlins/wub.gif

alinos

Forumium maestatis

here tjeter, tani leviz se jam poshte pallatit /pf/images/graemlins/kiss.gif

alinos

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

/pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/grin.gif po ti nuk qenke rritur me çupke, ti qenke ZMADHUAR /pf/images/graemlins/tongue.gif

[/ QUOTE ]

kjo duhet te me bente per te qeshur?
Faleminderit gjithesesi. Ne fund te fundit edhe ky diskutim eshte, apo jo?

abs

nuk e di...

ju cikat qe se shifni, delni ne msn, t ju jap ne version Realplayer. Filmin eee /pf/images/graemlins/devil.gif

PS: Si me trandafila e keni zbukuru shpine me fotot tuaja /pf/images/graemlins/angel.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif

bebi

Primus registratum
Re:

ps: fantazia, un' jam le' e rrit njiri midis njerzish, prandej jo vetem q1 nuk t'shof si lepur, por nuk t'shof hic po s'm'dole si shtyll perpara /pf/images/graemlins/smile.gif .

[/ QUOTE ]

mos u thuj njerzve shtylla se do te te editoj. jo po t´u cicosin ne pjanecat kepucet plot.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

ksaj i thojn' me t'ba prit' /pf/images/graemlins/lol.gif
m'treme mor dreq, se isha tuj u ba gati me marr per i vallzim zogun /pf/images/graemlins/laugh.gif , se m'asht idhnu /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Blendi, filmin e pash'. M'pelqeu q1 kishe ba hapje, mbyllje, ekrani i plote... dmth kto detaje kompensoshin muziken. Ndersa fotot e zmadhume kishin hup shum pixels gjat zmadhimit /pf/images/graemlins/shrug.gif
T'tjerat q1 kam than' ma par' s'po i persris.
Jam knaq me bebat e shpis /pf/images/graemlins/angel.gif, iren' e bukur, tushi topolaku me pantallona t'shkurta sh. cute, gjitonja karamelja, alinos me grykse /pf/images/graemlins/angel.gif, tan tan t'mil, Iola me shalt e mila pupupu,blendi camarrok, zogu serioz /pf/images/graemlins/laugh.gif, toncja funny me ato gjyslyket /pf/images/graemlins/laugh.gif etj etj s'di ke me permend ma par' tan' shum' t'mil. (mos ma veni re q1 s'ju kam permend tanve se tan' ishit t'mil cum).

Filmi i absit kishte detajin ma kryesor q1 duhet me pas nji film pervec anes estetike. objektin q1 lidh objektet n'subjekt. dmth imazhi q1 u perserit'te per me lidh e me ba elastike n'imagjinate subjektin e cdo objektit pasardhes.
muzika ishte e bukur, e lehte, edhe pse iamzhet kishin ma variacion, dmth nuk ishte mbytse kanga. bukur /pf/images/graemlins/smile.gif

ps; alinos, un' do t'a kisha marre per kompliment ate q1 tha toncja /pf/images/graemlins/smile.gif

bebi

Primus registratum
Re:

se kam t'sigurume foton per damet q1 mund t'shkaktojn' /pf/images/graemlins/grin.gif

kur kam ken' e vogel kam ken' diva /pf/images/graemlins/tipsy.gif

bebi

Primus registratum
Re:

ksaj i thojn' me t'ba prit' /pf/images/graemlins/lol.gif
m'treme mor dreq, se isha tuj u ba gati me marr per i vallzim zogun /pf/images/graemlins/laugh.gif , se m'asht idhnu /pf/images/graemlins/tipsy.gif

[/ QUOTE ]

ups. re gjo mren e apo me shkoi prita bosh. /pf/images/graemlins/laugh.gif per zogun po t´a zej her tjeter priten.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

qit i foto tani. /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

tesh a ke ba prit' apo kurth' /pf/images/graemlins/tonguee.gif
sa per foton se ha at tek me e xjerr t'pasigurume /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ps: tonce, tesh nuk merrem me famen ma, preferoj gjinin' tjeter tesh /pf/images/graemlins/lol.gif

Blendi

Primus registratum
Re:

Qe atehere ka pas stil, shi si eshte kombinuar e e cen gjithe hijeshi /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Status
Not open for further replies.