Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

zog

Primus registratum
Re: Ne Pritje te "Projektit Abs"

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Kritike e shendosh,

[/ QUOTE ]

kritike te shendoshe vetem me fjale nuk ka, ajo behet vetem me vepra, siç e bere ti me filmin tend, qe me thone te drejten na e kaloi t'gjitheve.

abs

nuk e di...
Re: Ne Pritje te "Projektit Abs"

/pf/images/graemlins/smile.gif

...jam e bindur, qe secili nga ne ka kualitetet e tija te pa diskutueshme.
Ne lidhje me kte qe po bejme, ne kollaj mund te bashkepunojme sic e thashe dhe mrame.
Mua do me pelqente qe, fotot i pregadit njeni, per perzgjedhjen e muzikes psh e merr persiper tjetri, e kshtu me rradhe...me kalimin e kohes, kushedi c` idena tjera na lind mbi kte rruge, plus shkembejme pervojat jo vec tuj pa punen individuale te njeni tjetrit /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...
Na na...

Me prova e provime t marruna /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/cool.gif

Princesha

Primus registratum
Re: Na na...

abs bukur filmi /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

po ashtu m'pelqen edhe ideja jote qe shfaqe ne lidhje me bashkpunimin ne filmat e t'ardhshem, duhet te na tregoni temat(qe trajtoni) pak a shume qe ti bajm pershtatjen.

un jam gati me zgjedh muziken /pf/images/graemlins/wub.gif

abs

nuk e di...

Busta%20con%20gattina%20(by%20Babi).gif

Filmi /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

Absiii shkrimi 3030 /pf/images/graemlins/wink.gif sonte te plotesohet nje deshire /pf/images/graemlins/cool.gif

tushi

Valoris scriptorum

Mrama shpija

allah allah ça bahet ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif
na paskeni bombardu me filma
te bukur shume Blendi Zog e Abs /pf/images/graemlins/winkwink.gif
ai filmi &lt;&lt;jem&gt;&gt; ishte dhurante prej njenes ktu
kshtuqi pritni sa te kem pak kohe, e s'kam me e lan pa e ba edhe une nji /pf/images/graemlins/idea.gif

Abs a po me ndihmon me e gjet imazhin tem /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Mroma Shpia!

Blue, ne s´jemi "Lepura Artistike".
Here tjeter me pak Sallate me... /pf/images/graemlins/wink.gif

ABS...Filmi goxha i bukur. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif
Me se fundi e dhe edhe ti nje "Puthje te pare" /pf/images/graemlins/angel.gif

P.s Nese do marr pjese ne bashkepunime me lini te pershtat Muziken...
Nese jo...do mjaftohem me emocionet e nje spektatoreje te rreshtit te trete... /pf/images/graemlins/grin.gif

tushi

Valoris scriptorum

Blue, ne s´jemi "Lepura Artistike".

[/ QUOTE ]

jam kurioz me dite pse ke zgjedh lepurin /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Guest

Mos harro me mbyll televizorin, kur te te vije gjumi /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Me thane te drejten Kritikave positive si them jo! Falemners /pf/images/graemlins/smile.gif

Me shume do me interesonte te lexoja mendime konkrete ne lidhje me:
- Si do e beje nje film te tille po te ishe ne vendin tim?
- C renditje te pelqeu, cila jo?
- Si mund tu zgjeronte kjo ide?
- C ndijim (te percaktuar) te krijoj ky film i vogel kur e pe?
- A e ke pa ma shume se nje here?
- Te ngacmoi per ndonje tjeter ide?

Dmth ne kte drejtim, se do vije njena e do me thote- abs ke lind me pyetje n goje /pf/images/graemlins/crazy.gif

Ndersa ne lidhje me bashkepunimin.Personalisht me pelqen teamwork.
Sic lexova me siper, nje team eshte krijuar qysh sonte, dmth per musiken Rozi, tOnCe dhe Fantazia, mos qofsha gabim! Kjo Team, mbasi marrin TEMEN e filmit fjala bjen (gja qe dona me ba pak pushim do dite) bashkepunojne mes tyre dhe dalin ne nje konkluzion te perbashket per nje musik qe i pershtatet temes se dhane.

Iola sipermerr marketingun dhe gjetjen e sponsorave, detyren ma geniale! kush do jete ne team me Iolen te ngrej dore. Ba me pas pare e kishim kthu n kinostudio shpine. /pf/images/graemlins/rockband.gif
Ne team tuajen do te rekomandojsha te zvilloni strategie "peshkimi" sponsoresh te "mire". /pf/images/graemlins/wink.gif

Tushi...t ndihmoj n vend mor Dush /pf/images/graemlins/grin.gif

PSH: Nje subjekt filmi mund te jete, dhe me "Oret e vona shtrire mbi kolltuqe", fjala bjen... /pf/images/graemlins/devil.gif

O`Le /pf/images/graemlins/angel.gif, te shkruaj nje loto?

Gjumin e amel /pf/images/graemlins/kiss.gif Rrapatusha

bebi

Primus registratum
Re:

kritike te shendoshe vetem me fjale nuk ka, ajo behet vetem me vepra

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/laugh.gif

ka edhe qe c'ke me te. bile ky asht nder zanatet ma prestigjoz. (kritik' arti, does it ring any bells /pf/images/graemlins/idea.gif)
po e keqja asht se nuk pelqehen prej AMATORVE. (profesionali e cmon se e ndihmon, amatori ndihet deshtak edhe pse nuk asht i tille e mundet me ba edhe ma mire /pf/images/graemlins/wink.gif ).

fatmirsisht "prirjet" e mija n'ket' fush' kam ku me i praktiku, aq shum' , sa nuk m'del koha as aty perndryshe e kisha ba me qejf nji composit me fotot tuja. po te ishit TAN' "me mend" (si asht kalxu ndokush) e cmon kontributin tem e ec perpara /pf/images/graemlins/smile.gif.

abs ato q1 m'ke kerku t'i kam nise, nuk e di a i ke marr'. filmin e Blendit e t'tandin do t'a shof kto dit' sa t'gjej kohe t'mjaftushme, per arsy se me mungon nji software ktu n'mac dhe m'duhet me e save dhe me e pa ne lap top tjeter.

ps: fantazia, un' jam le' e rrit njiri midis njerzish, prandej jo vetem q1 nuk t'shof si lepur, por nuk t'shof hic po s'm'dole si shtyll perpara /pf/images/graemlins/smile.gif .
persa i perket perzgjedhjeve t'mija s'duhet me t'shqetsu ty ata, ti s'besoj se ndihesh se t'a ka ba Zoti me hile /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

tjeta juj /pf/images/graemlins/wave.gif

bebi

Primus registratum
Re:

zog, ky filmi po. ky po q1 asht artistik. muzika /pf/images/graemlins/thumbsup.gif, design /pf/images/graemlins/thumbsup.gif, efekte etj etj. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

po t'kishte pas' ai me fotot e femijve ket' stil paraqitjet do t'kishte dhan ma shum' emocion e knaqsi per synin.

well done.

abs

nuk e di...
Fam-Kinostudio

Sailor mos shtyj /pf/images/graemlins/grin.gif

Blue, jo s kam marr gja, mesiguri ngaqe nuk egziston ma adressa jeme e vjeter, e cila me ka humb me shume adresa dhe material te vlefshme per mu.

Po te nis tjetren. /pf/images/graemlins/smile.gif

Tjeta Fam. /pf/images/graemlins/wave.gif

ana karenina

Primus registratum
Re: Fam-Kinostudio

Une nuk e hap dot nga linku ku e ka vene Blendi, hapet programi dhe pastaj ndalon me ekran te zi pa asgje ne te, thote: done /pf/images/graemlins/cry.gif

alinos

Forumium maestatis

edhe pse filmat kane perfunduar, desha me sjelle nje nga me te vjetrit e shpise

LI pSIKOPATI /pf/images/graemlins/wub.gif

412781975-Image17.jpg

p.s. mos pyesni si ia kam gjet foton /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Absiiiiiii

me fal por nuk arrij ta shoh filmin /pf/images/graemlins/cry.gif