Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

blendiys

Primus registratum
Re: Ne Pritje te "Projektit Abs"

T'lumshin duart Zog, por projektit tim nuk i afrohesh. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une po largohem perfundimisht nga kjo tema se mesa duket, avash-avash dhe kujtimet me te bukura po kthehen ne konkurence titrash dhe muzike.
Ju uroj suksese dhe zoti qofte me ju.
/pf/images/graemlins/wave.gif

abs

nuk e di...
Hey

Fanta me vjen shume keq nese ke nejt tuj prit, qe nga momenti qe kam shkruajt heren e fundit, dhe deri tesh s kam mujt normal me e Herunterladen Lap- Topin,( me rrinte ngrire) dhe tani e kam starten jo drejt, vec me shkrujt vrap ktu /pf/images/graemlins/shrug.gif ka bredh shume nenper afrike, m duket se do i jete thy ndonje brinj. /pf/images/graemlins/cry.gif
Na ja...shpresoj qe gjate dites (gje qe do flej deri ne dreke) do bahet ma mire. /pf/images/graemlins/wave.gif

Blendi@ tani me vertete po me cudit me ate qe thua, idene e gjete perrug dhe bukur e realizove, nese ajo zhvillohet me kalimin e kohes, kjo besoj duhet te te gezoje dhe jo te merzisi bitte schön, dhe pak humor mundena me bajt, apo jo?

Personalisht pretendoj me punu me ty, me tOnCen, me Zog me Tushin, Fantazine, O`Le dhe te tjera qe kane deshire, dmth ne te ardhmen mendoje, nje detyre(ps film)i ndajme detyrat, secili e merr nje persiper, e keshtu me rradhe, teamwork, mendoj se eshte dicka e bukur.

Pervehten time vendin e pare ja la secilit prej jush... /pf/images/graemlins/tongue.gif

PS: si perfundim secili eshte i lire te bej si te jete ma e mira per te.

Naten e mire te gjithve, uroni bitte te me "shendoshet"Lapi im /pf/images/graemlins/grin.gif

---------------------

<font color="pink">Para pak ditesh degjova shprehjen:- "kalova lumin te dhjefsha kalin"...
cuditrisht po me rri ne mendje meqense e degjova nga ti...! hmmm </font>

abs

nuk e di...
Re: Gjes...

Fam nadja e mire /pf/images/graemlins/smile.gif A fjetet? /pf/images/graemlins/sleep.gif

Absin /pf/images/graemlins/kiss.gif itesh e cova vet nga gjumi,e m tha s du hiq me dal prej dhome se "inatet" /pf/images/graemlins/rolleyes.gif nuk me pelqejn /pf/images/graemlins/crazy.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Filmin paskam fatin me e pa vec vete(per momentin) /pf/images/graemlins/cool.gif Oh si ka dal ylllllll fare /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/cool.gif

pashim /pf/images/graemlins/wave.gif

ana karenina

Primus registratum
Re: Gjes...

Blendi ty te lumshin duart /pf/images/graemlins/cooli.gif dhe faleminderit per perkushtimin /pf/images/graemlins/kiss.gif Te tjerat as po i lexoj as po i'u pergjigjem /pf/images/graemlins/smash.gif

Ja dhe nje dhurate te merituar /pf/images/graemlins/wub.gif

flowers.iris.jpg

bebi

Primus registratum
...

ndal bre burra, pse shtyheni se ka pula boll /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blend, pardon q1 s'kam mujt me e pa ala filmin tand, ti e din pse (m'mungon programi i duhun n'MAC per me e pa), por arsyes i asht shtu edhe i xeti i madh q1 na ka pushtu, dje ishte 46.5 grad'...

Gjithsesi, pashe filmin e zogut, e kisha "pak" vrejtje, q1 uroj t'ndihmojn' projektin e ri...

"Muri" i ekranit t'zogut /pf/images/graemlins/laugh.gif, ka ngjyra perfekte, design t'bukur, dmth i baj komplimente per shijen e holle (perjashto ka ana letrare /pf/images/graemlins/tonguee.gif).
Por, kjo nuk mjafton per nji kompozit t'bukur...
Jane disa elemente te tjera q1 t'vrasin synin, cuditrisht, i ke anashkalu zog.

1. Sfondi. I zi, pa jete, pa ornament, pa... Per ket' lloj filmi kishte kene ma i pershtatshem nji sfond me ngjyre ma t'bute, dhe me imazhe me opacitet pothujse ne xero. Me imazhe nenkuptoj, karamele, tullumbace, lojra, lule, flutra... te shperndame ne prezantimin e cdo mocioni te ri.

2. Simetria e fotografive asht ne gjendje t'mjerume. Fotot duhet t'ishin me permasa t'njejta dhe simetrikisht t'panushme per me shku me njena - tjetren.

3. Dihet se n'cdo kompozit ka disa detaje q1 ibashkojne "objektet" n'subjekt, e n'ket' rast s'ka asnji gja t'perbashk't me fotot, pervec faktit se tan' fmijt jan' shqiptar /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Biles, per ma teper, kam vu re se disa fotografi i ke "bojatis' " /pf/images/graemlins/laugh.gif, gja q1 e shemton ma shum ket' kompozit.
Q1 fotot me pase disa detaje t'perbashkta, futet EDHE teksti shum' i shkurt, ose thjesht simetria, ngjyrat, dhe SFONDI (jo i varfer, jo me te njejtat imazhe, por me detaje q1 lidhin njeni-tjetrin). Per ket' gja, ne cdo realizim filmi ka nji art decorater, ato q1 kane marre klasa regjizure, ose kane ba aktrim ndojher' e dine se per ca flas.

4. Efekte speciale, tip kolazhe t'vogla me fotot e femijeve ose me detaje te tyne, dhe jo riperseritje fotosh.

5. Muzika. Dihet se muzika n'kompozit asht OBJEKTIVE, dhe si e tille nuk duhet me kene dominuese (dmth ma e randume) se vete SUBJEKTI.
Kanget q1 ka pru Fantazia jan' shum' NOSTALGJIKE dhe t'bukra, por per mendimin tem ato jan' per me shoqnu titrat e mbylljes, dhe jo per me shoqnu nji kompozit, per ma teper aq t'varfen sa ky.

6. Hapje, zhvillim, mbyllje ?
Hapje? 2-3 rreshta tekst t'pakten. (psh)
Zhvillim? Nji kolazh t'vogel me fotot e tan' fmijve bashk' dhe me ndoj efekt special (tekst, mocion, imazhe etj)... (psh)
Mbyllje? Nji rresht, shprehje fjale... enderr, nga secili femije (psh) , ose poezi, proze... q1 n'vazhdim ka emrat/nicknames t'tan fmijve q1 marrin pjese dhe organizusve.

kaq kisha /pf/images/graemlins/laugh.gif

suksese per filmin tjeter /pf/images/graemlins/wave.gif

ps: kerkoj falje per shqipen e vorfen teknikisht dhe popullorce /pf/images/graemlins/grin.gif

zog

Primus registratum
Re: ...

ke harru nji gjo krysore mi gice /pf/images/graemlins/laugh.gif qe neve jena amatora.
ne filmin nuk po e paraqesim n'kane.

bile t'siguroj qe edhe po ta paraqesnim atje do te vleresohej me nalt se po ta benim ashtu siç sygjeron tina. /pf/images/graemlins/tipsy.gif

zog

Primus registratum

shtoj:

ne mos u merzit se po s'pertova do te paraqes ktuna nje film te po kti llojit vetem se i bere nga profesionele te nje fotografes shume te njohur italiane (tek i cili pak a shume jane zbatuar direktivat qe zotnia yte na shtroi nga nalt /pf/images/graemlins/laugh.gif).

keshtu shumekush mund pastaj te bej vete vleresim me te sakte, prej cilit merr me shume emocion.

zog

Primus registratum

ne shtoj perseri qe filmi po ashtu siç Arti jane vetem çeshtje EMOCIONI e jo tekënike ose takëtike.

keto t'funit vihen veç ne sherbim TE TIJ, emocionit pra.

fine ! /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

ku i gjeni keto foto kaq te bukra more aman. tani du ne une t'ju bej nje surprize e gjeni ketu

vetem se duhet lidhje shume e shpejte ose durim derri deri sa te ngarkohet. /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

Olalala sa bukur /pf/images/graemlins/smile.gif

Kritike e shendosh,

Mbrojtje clever,

Komplimente nga zemra.

Lule und...

wow

I /pf/images/graemlins/wub.gifit!

Fanta ku je moj se mu prish mendja, po nxjerri dhe une "lojen" teme/pf/images/graemlins/grin.gif Per Ju /pf/images/graemlins/angel.gif

abs

nuk e di...
Ne...

FLMD Blendi /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Rrapatushat e shpise, me kenaqesi lexoj Mendimet tuaja, bitte pa kursim /pf/images/graemlins/crazy.gif, vecse ne rradhe te pare shijojeni per vedi /pf/images/graemlins/grin.gif

Blendi

Primus registratum
Re: Mrama juej beba

une sot i pash, filmin e absit dhe te Blendit@, jashtezakonisht i kenaqur tani. Ku paskam qen, se kisha vene re fare kete temen, pervcse javen e fundit.
Artista jeni!

PS. per ata qe gjithmone harroje ta degjojne programin e radios, ne oren tre te henen

lara me ty e kam ! lol /pf/images/graemlins/kiss.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Toni, nuk te dal dot ne skype tani mik se jam duke leshuar radioaktiv dhe nuk ma lejon sound scheme e pc.

abs

nuk e di...

Blendi t kishe pa dhe filmat e Zog e Tush, se mos na nxjerr n Radio mor /pf/images/graemlins/grin.gif t pregadis naj fjalim /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Jo pergja, por perfaqsoj gjinine teme n kte rast, e mbaj pergjithsi /pf/images/graemlins/booki.gif

/pf/images/graemlins/grin.gif

tOnCe, ... mbledh therrimet, dmth nuancat e ideve tuaja gjeniale /pf/images/graemlins/thumbsup.gif nepermet avatareve e fotove, qe as cereku tyne s asht ne fotot aty.

Status
Not open for further replies.