Re: Hapat e Para...
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Tek montazhi i Blendit, muzika duket shume e pershtatur dhe shume emocionuese. /pf/images/graemlins/angel.gif
Gjithsesi, nese kerkoni patjeter dicka te re, po ju hedh dy alternativa:
1)
Ne shtepine tone
(nga e paarritshmja, Vace Zela)
2)
Kolazhi i A. Lalos
Aleksander Lalo, eshte i mirenjohuri yne, per muzike femijesh.
Tek kenga e fundit..."Bashke me femijet une..etj etj tek origjinali, kam kenduar dhe une. /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/wub.gif
Eshte Muzika e Filmit "Taulanti kerkon nje moter"'
* Ju pershendes shtepia dhe pune te mbare /pf/images/graemlins/cool.gif
[/ QUOTE ]
Fantazia shume flmd per Idete dhe Materialin musikor qe ke sjell. /pf/images/graemlins/angel.gif
Si vajze kreative dhe artiste qe je, shpresoj te me lejosh pak hapsire perzgjedhje, dhe nese nuk marr kto pjese qe jane me vertete shume te bukura, shpresoj nuk te mbet hatri me gjithe angazhimin dhe shijen qe ke dhe qe ta vlersoj.
Natyrisht qe Blendi@ ka ba nje prezantim shume emocional dhe shume te kendshem. m duket se e kam than njehere por hajt ma /pf/images/graemlins/grin.gif harroj kajhere /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif na ja.
Eshte kenaqesi per mua si dhe perfitim shume pozitiv te degjoj, shoh, lexoj, te le trurin te ngacmohet e inspirohet nga talenti i te gjithe ju. njekohesisht i jap te drejte vehtes te ndjek dhe baj ate qe dhe mua personalisht me duket qofte dhe per ate moment e bukur dhe e drejt.
Me shume respekt nigjoj verejtjet e kritikat tuaja te gjithve /pf/images/graemlins/angel.gif
PS:Filmi ka nje Nachspann ( ku shkruhet:,
Per Musiken ndihmoi...
Per fotot ndihmoi
Per ....
Nje falenderim ne:
X
Y
R
D
Q
A
e tjere...
Keshtuqe cdo hap, eshte i vlersuar... /pf/images/graemlins/smile.gif
PSS: Blue...ato qe me ke pas dhane, me kane humbur me shume materiale te tjera, po mujte me i organizu prap, te jam mirnjohese. /pf/images/graemlins/smile.gif
PSSS: per te padurueshmit (O`Le /pf/images/graemlins/kiss.gif und... )qe dune me pa dicka te re, kam nje lajm pak te durueshem /pf/images/graemlins/laugh.gif mos t ju rrej mendja se po shihni njehere nje jave nje aktivitet, arsyen ju a kalxoj najhere tjater /pf/images/graemlins/cool.gif /pf/images/graemlins/grin.gif