Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

Leana

Primus registratum
Re: Bardhesi sot...

pse cte beri?une u kenaqa ,sepse ato fotografi mendoj se jane shume origjinale.mua,me ka marre malli per kohrat qe kam qene e vogel. /pf/images/graemlins/lol.gif

alinos

Forumium maestatis
Re: Kur ishim Femije...

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Alinos marshalla /pf/images/graemlins/laugh.gif

shume e bukur

[/ QUOTE ]

Ah Tush, thote ime me: "Ti ke qene shume e bukur e vogel, nuk e di pse kur u rrite u shemtove! Te kane ngrene me sysh m'gjan" /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

zog

Primus registratum

Ja te sjell nje kur kam qene e gogel e gogel fare me mamin /pf/images/graemlins/smile.gif

Untitled-1%20copy.jpg

[/ QUOTE ]

fantastike ! shume foto e bukur, neqofte se ka konkurs meriton pa me te voglin dyshim vendin e pare.

per me teper mami jot duket e lumtur. dhe shume e bukur. /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

Ma gjen njeri kangen "mama i love youuuuu"...se mbaj mend titullin, kendohet nga do vajza kinge.

Iola /pf/images/graemlins/angel.gif bebush i ogel, ngjake me nje beb qe njoh /pf/images/graemlins/wub.gif, mami jote shkelqeka, perveckesaj qenka kinge, kompliment /pf/images/graemlins/smile.gif

Nosi /pf/images/graemlins/angel.gif kush t ka thane ty, qe (jo)tuj u rrit e tuj u zbukuru? se e kapa n (per) dor (e) /pf/images/graemlins/grin.gif

Tush alles ok? /pf/images/graemlins/wink.gif

O`Le ke harru `penxheren` hapt /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Kordele i paska ra qerosa kuklles /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

Abs krejt mire moj po ti ça dukesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

a ka ndoj te re kto kohet e fundit

çfare fotosh me te pas lezet /pf/images/graemlins/angel.gif

leonora

Primus registratum

Miremrama njerez....

ju mori malli per mu a ja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shum foto te bukura /pf/images/graemlins/thumbsup.gif ehhhhhhhhhhh po ka pas ca me rrit nana Shqipni se si pellumba jemi /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

Guest

Pershendetje ketej njehere...

Zog, shume profesioniste Fotot e tet´ vellai.
Familje artistesh me nje fjale ju... /pf/images/graemlins/angel.gif

Jola fotot shume te bukura dhe nostalgjike...
Ja dhe Kenga "Mama, I Love You" /pf/images/graemlins/wub.gif

PER TE GJITHA MAMATE TONA

Abs, te emocionoi muzika, nderkohe qe e degjoje??

/pf/images/graemlins/wave.gif

zog

Primus registratum

s'jane fotot e tim vellai, siten vetem ka bere, mund te them ka udhehequr grafikisht se per ta bo e ka bere gruja vet. fotot jane bere nga fotografe profesionele apo iste, ndersa ajo gruja qe e ka sitin (ka paguar per te) eshte tashti agjente fotografesh, kur ka qene me e re ka qene topmodel.

bo po ndaloj se dola fare nga tema /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

kjo konga angleze as krahasohet fare me ate shqiptaren, prandaj spiset humben nga faqja e dheut.

me konge te tilla me mire me bo hashure.

çuditem si i pelqen absi keto. apo harrova osht tu mesu anglishten /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Zog, ca dreqin nga tema dolem...te thashethemet jemi /pf/images/graemlins/laugh.gif

As une nuk mundem t´ju pershtas fotove tona, te tilla kenge (te huaja)...sado qe kuptimi mund te jete i fuqishem.
Ashure ose sultjash, bohen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Per montazhin e dyte, kam menduar nje kenge te pershtatshme(por qe nuk arrita ta gjej dot sot) /pf/images/graemlins/frown.gif

Ma lini ne dore mua Muziken, se nuk do t´ju zhgenjej /pf/images/graemlins/smile.gif

bebi

Primus registratum
muzika

kjo konga angleze as krahasohet fare me ate shqiptaren, prandaj spiset humben nga faqja e dheut.

me konge te tilla me mire me bo hashure.

çuditem si i pelqen absi keto. apo harrova osht tu mesu anglishten /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

un' mendoj se me foto aq te brishta (jo vetem per periudhen q1 perfaqsojne, por edhe per faktin e ngjyres q1 i karakterizon) nuk shkon kange, por melodi.
per ma teper, kanga nuk te len aq shum' me shiju (observu, fantazu, imagjinu) detaje te fotografive. kanga shoqnon mire "imazhe" ne levizje, por kurrsesi shprehje t'buta e shikime t'amla e t'brishta, momente q1" ndalen" nga e kalumja per me na kujtu...

un' kisha me sugjeru disa melodi (nuk e kam pa as at filmin e Blendi-it, prandej nuk jam krejt e sigurte se cila mund t'i pershtatet ma mire).

pjeset duhet me kene te lujtuna n'piano, dmth VETEM n'piano, me variacione.

1. Qingji i vogel rrin mendushem (adagio, molto)
2. Nji pjese e lujtun ne piano, prej filmit "mesonjetorja".

dhe si alternative e ktyne t'dyjave (q1 e di asht e veshtire me i gjet), jane nja 2 pjese q1 absi besoj i ka ala /pf/images/graemlins/idea.gif , edhe pse te huja, jane shum' t'brishta.

serenade -schulbert
slovonic march - dvorak (abs ti e ke ne cilsin e duhun ket, un' kam version tjeter, ai i vjetri me ka hup).

gjithsesi, si alternative e fundit, kisha vu pjesen e "love story" ne piano.

mos e shemtoni kolazhin e fotografive me kange.

ps: s'di pse kam pershtypjen se doni me vu parashqevi simakun me kangen: kur nje zog nje pellumb ne shikojme, duam krahe si ata te fluturojme /pf/images/graemlins/idea.gif
mandej taman ; s'ka sy t'keq q1 ju merr m'sysh /pf/images/graemlins/tipsy.gif

capuni

Primus registratum
Re: Kur ishim Femije...

Me ma&amp;pa /pf/images/graemlins/laugh.gif
412776901-MamiArtaLogelBabi.jpg

P.s.Vllai im ka qene YV i vogel /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif (une nuk boj kurre deklarata jo kredible /pf/images/graemlins/tonguee.gif)

[/ QUOTE ]

yyyyyy t'hongsha faqet se i paske gati per tu shkul!! agagagaga

abs

nuk e di...
Hapat e Para...

E dashuroj /pf/images/graemlins/grin.gif vecanarisht formen ne drejtim Ultimatumi te mendimit /pf/images/graemlins/laugh.gif,
psh:
-kjo s ban!
-kte e ke per ate!
-jo po ato kan ngordh,
-jo po se di pse e kam idene sepse!
/pf/images/graemlins/tipsy.gif

Idea e Blue me shkon me pershtat per permbushjen e mendimit tim. /pf/images/graemlins/smile.gif

Arsyeja eshte sepse,femiria eshte ne nje kendveshtrimi e perbashket, ne kendin tjeter eshte individuale .

Plus, Blendi@ ka ba nje prezantim te kendshem, pak a shume ate qe kisha ne fillim ne mend (tuj perjashtu detaills /pf/images/graemlins/wink.gif , psh mua s me pelqen se si jane scannuar disa foto, dmth duhet te pres patjeter pjeset ansore, kte e kam smundje vetjake, qe s kam mujt me e luftu /pf/images/graemlins/crazy.gif)

Meqense nuk eshte interesante te riperseritet me ndryshime te vogla, ajo qe eshte ndertu me shume dashuri dhe emocion nga Blendi@ /pf/images/graemlins/thumbsup.gif,
po knaqem vete iher me ate qe kisha pregadit /pf/images/graemlins/grin.gif
vej re ama, qe, pervec fotove magjike (qe duhet te keme dha nga antare te tjere), do me plotesonte deshiren jashte mase, po te hidhnit ktu ndonje foto rrugen/rrugicen e athershme, apo...
Mbi te cilen te shkruhet dicka nga personi bebush qe do shohim ne film… /pf/images/graemlins/angel.gif

PS: Refreni i kenges Mama i love you…me erdhi automatikisht kur pash mamin e Ioles qe shkelqente si diell me yllin e saj ne krah…si dhe mami i Blend-Rezistences /pf/images/graemlins/cool.gif.
Ndersa mamate e tjera (si ajo e Kordeles bufalaqes)ndrisin po aq, vecse s jane portret nga afer!

Also, detyre shpije, foto please!

Blue, ato copezat,nese i ke hala te jam mirnjohse te mi japish.

alinos

Forumium maestatis
Re: Hapat e Para...

O absiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,

ky bebi Iol me te arvur ke kurvati ime, ka filu nga kelkesat. Shot me fa se donte qe u te feja me ty, se do i vinte i beb tjetel pel vizite. /pf/images/graemlins/devil.gif

Po une o abshi du du dite me levizh ke kulvati jote, çepçe uku fej dot pa alushin, lepulushin, alushin tjetel, astikun me amake, kuklen balbi, kuklen deizi eve ate bebin teter çe e kam melçef ke alushi i dute /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Erdha per vizite me pa albumet e fotografive te Familjes. Po ju paskeni qene njeri me bucko se tjetri? Eh, ne ato kohe dhe ate moshe eshte "cute" e jesh bucko, kurse sot na gjen neper palestra dhe dieta per te qene elegante /pf/images/graemlins/tonguee.gif

abs

nuk e di...

fam /pf/images/graemlins/wave.gif

un mezi c po pres filmin e Absit /pf/images/graemlins/wub.gif

Linose po ta zejn kevatin gjish ato kukla /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anablue /pf/images/graemlins/smile.gif mir e ke , se ste pyet kush si ke ken po si je /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

amici%20per%20sempre.jpg

----------------------------------------------------
baby3.jpg

abs

nuk e di...

Also filmi do t dali dikur /pf/images/graemlins/rockband.gif

Nosi ty do te fus ne krevat te zogut /pf/images/graemlins/devil.gif, hahahha, se leviz shume ti moj /pf/images/graemlins/angel.gif

Iola nese s don me fjet sonte me ty, me ke don me fjet ajo?

rash ne mendime /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Anablue ku jane fotot e tuaja? mezi s po pres /pf/images/graemlins/grin.gif

Ku jeni re ose ma mire ku i keni ato /pf/images/graemlins/crazy.gif fotot /pf/images/graemlins/wink.gif

abs

nuk e di...

Uuuuuuuuuuuuuuuu kjo asht fjal e huj n shpi tone /pf/images/graemlins/grin.gif

shpejt kapejani doren goces ju cunat,qe mos te trembet goca naten, mire e thash moj Iola /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/angel.gif

ps: kush po ma mban krytin mu /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

mil pla te fut absi te zemla e vet, e te pelkelel koken lehte e lehte, don donje perralle? /pf/images/graemlins/idea.gif nese po, cilen do? /pf/images/graemlins/angel.gif

Status
Not open for further replies.