Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

tushi

Valoris scriptorum
Re: Kur ishim Femije...

Alinos marshalla /pf/images/graemlins/laugh.gif

shume e bukur
te gjitha te bukura /pf/images/graemlins/wub.gif

po ma ndoj te re shpija ça ka ??

Kordelja

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
mamase ja paske fshire Kordele.

Sa qesha me ate burrin qe ka dale tek fotoja qe ke me prindrit, ka nje mimike fantastike /pf/images/graemlins/laugh.gif.

[/ QUOTE ]

Gabim /pf/images/graemlins/laugh.gif por s'ka rendesi both ways jam e mikluar.

Per te dyten s'e mora vesh mire, aty s'ka nje burre do si do; ka ma, una &amp; pa. Te bo me qesh pa-ja ime? Gezohem /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi, ashu kam pas vellackon una /pf/images/graemlins/wub.gif

tushi

Valoris scriptorum

Edhe ashtu kujtova ne fillim Kordele, po shiko djathtas ne foto /pf/images/graemlins/laugh.gif

asht nji gungaç (me duket mu) si lypes apo diçka e tille /pf/images/graemlins/shrug.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Aaaa s'e kisha vone re. Hmmm heren tjeter ta editoj me Photoshop ta boj xix.

Hmmm paska fytyre mjerane. /pf/images/graemlins/shrug.gif

blendiys

Primus registratum

U c'kom qesh /pf/images/graemlins/lol.gif
Po ketija do ti hapim nje album me vete?
412777259-412776901-MamiArtaLogelBabi.jpg

Kordelja

Valoris scriptorum

Ho mer dreq majaft u gajase...pyta mamen e me tha qe e kish vone aty per synin e keq /pf/images/graemlins/tipsy.gif athere ende besohej ne bestytni /pf/images/graemlins/tipsy.gif shef ti qe mama e kish mire se dhe ti re ne kllape /pf/images/graemlins/tipsy.gif

abs

nuk e di...
Blend@iiiiii!!!!

O Blendi@, vrap hajde n rraport niher /pf/images/graemlins/cool.gif se du me ti hanger vesht /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mor ti King /pf/images/graemlins/kiss.gif, po ty te lumshin te dyja durt! Super gut! /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Paska qene nje dite plot supriza per mua sot! /pf/images/graemlins/wub.gif

Vecse mungojne shume foto, s duam mungesa please /pf/images/graemlins/cool.gif

PS: Blendi@ kte foto per ty, sot ne Zürich
sotZH.jpg

Para--&gt;
lobby1_l.jpg
do t kesh ken ndonjehere patjeter n kino ktu, oder?

/pf/images/graemlins/wave.gif

blendiys

Primus registratum
Re: Blend@iiiiii!!!!

Rrofsh Abs /pf/images/graemlins/kiss.gif, te lumshin duart dhe ty.
Nuk po me bie ndermend se ku bie ky shatervani /pf/images/graemlins/frown.gif( aq me teper kinemaja se atehere nuk para i kam pas frekuentu.
(pervec nje kinemaje per adulte ne Langstrasse) kuriozitetet e moshes /pf/images/graemlins/laugh.gif
Te pershendes. /pf/images/graemlins/wave.gif

blendiys

Primus registratum
Re: Blend@iiiiii!!!!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Blendo, une po shkarkoj programin me te cilin ti ke bere ate file, per ta hapur ( Dmth shkarkova file-n dhe nuk me hapet, une e pashe si ishte nga nje internet caffe, por nuk degjova zerin apo tingujt qe mund te kesh vene ti )

[/ QUOTE ]
Nuk duhet asnje lloj programi vella, por shiko njehere tek opsionet e makines qe perdor.
(aq me teper kur EXE-ja ime nuk ka signature) /pf/images/graemlins/shrug.gif

abs

nuk e di...
Bardhesi sot...

Ah ok ok /pf/images/graemlins/grin.gif
Me ke thane qe ate "statcion" ke eksploru /pf/images/graemlins/laugh.gif ti prej Stäfa /pf/images/graemlins/cool.gif

Ky shatervan eshte ne krah te majte te Opernhaus, para kinema `Le Paris`.

Nese je ne darke verdalle, del njehere ne msn, dua te me ndihmosh me nje pergjigje ne lidhje me nje program.Danke paraprakisht. /pf/images/graemlins/smile.gif

Hoi Gjumasha/e, ju pershendes me kangen "Debora zbardhi malet eee" /pf/images/graemlins/grin.gif

Nga dritarja jeme, velloja e bardhe e saj, ka mbulu gjithcka /pf/images/graemlins/wub.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

----------------------

<font color="pink"> ich liebe detaills! </font>

abs

nuk e di...
Re: Bardhesi sot...

<font color="red">Kush ka deshire te mari pjese me fotot e femirijse ne filmin " Hapat e para" te hedhi fotot please /pf/images/graemlins/angel.gif

Filmi do cfaqet ne fillimet e muajve te ardhshem, biletat shiten seshpejti /pf/images/graemlins/grin.gif </font>

abs

nuk e di...

Bukur!
Sa ma shpejt aq ma mir, luj durt Iola /pf/images/graemlins/grin.gif
S me gjeni gjate /pf/images/graemlins/wink.gif n kte mendje /pf/images/graemlins/crazy.gif

--------------------

<font color="pink"> sepse... </font>

ana karenina

Primus registratum

Po s'na u durua mi se thame se po na humbte labirinteve te net'it gjithe ajo bebke /pf/images/graemlins/wub.gif

Ruri

Primus registratum

iol mos nxirr me se te griva nuk rezistoj me dua te ti haj ato turinjte e vegjel
po shalet me rrathe te kesaj sybukures o zot tju hash fare

Leana

Primus registratum

Iola sa te mire e ke patur mamin..syte i paska shume te bukur.dhe ti ke dale shume bukur.ajo eshte motla jote?ka qene bufalaqe ajo?

Status
Not open for further replies.