Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

blendiys

Primus registratum
Re: Foto Femijerie

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ketu po qe ke marre trajtat e Albforumistit kronik /pf/images/graemlins/smile.gif. Sh foto e bukur Blend, sinqerisht! Me sa leke i ke pordhet ti mer ? Dua te di nqs cmimi i ketyre te miave eshte i arsyeshem /pf/images/graemlins/laugh.gif.

[/ QUOTE ]
Faleminderit, por nuk bej shitje-blerje ne kete fushe, vella. /pf/images/graemlins/smile.gif

Kurse ketu me poshte eshte 'gjitonia' /pf/images/graemlins/laugh.gif, kapeni pak sfondin!
Scannen0002.jpg

/pf/images/graemlins/wub.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

Blendi.....
TE PUTHA BALLIN

Po si te ishim vllezer /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif
vetem jame kacurrel une /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Ej, Blendo do ti tregoj mamit tim, kete foton tende /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

Guest

Shume e bukur fotoja e "gjitones" ne shkolle /pf/images/graemlins/smile.gif
Une te fotot e mia, vura re sot, qe ne ne bufe ish´ nje foto te xhaxhit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smash.gif (jo me ne shkolla).

Legjiono, shaka po bejme /pf/images/graemlins/smile.gif

blendiys

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif
Ka gallate tek kto fotot e hershme. Akoma nuk dinim te rregullonim te qeshuren dhe nuk kapardiseshim.
E vetmja gje qe na bente pak fotozhenike ishte ndihma e vjeter e fotografit.:"shife zogun" /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kam mall.!!

blendiys

Primus registratum

Une te fotot e mia, vura re sot, qe ne ne bufe ish´ nje foto te xhaxhit

[/ QUOTE ]
Bufeja jone 8000-she i kishte kembet e mbrapme te thyera, dhe im ate si a-politik i kishte zevendesuar kembet me veprat e xhaxhit te cilat ja kishin dhuruar mamase ne forme shperblimi si 'Punetore e Dalluar'. /pf/images/graemlins/smash.gif
/pf/images/graemlins/cry.gif

Guest

...tani e "hajme" aparatin, nuk na ha /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Eh trikot e mamase.
Sot shesim pordhe me Armani. /pf/images/graemlins/cry.gif

[/ QUOTE ]

lol
Rri mer ti se trikot e mamase i vishje gjith javen edhe i laje te shtunen.
Kto Armani sa ti lash duhet me ble tjeter se jane vari termetin.

abs

nuk e di...
Athere...

Blendi@ u kenaqa me fotot e tua. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

Paperina /pf/images/graemlins/kiss.gif,ku je fut ti moj kolifruthe, qe del si me ken tuj t kap me piskatore vetllash /pf/images/graemlins/laugh.gif bardhe i zi ktu, dmth vec fotot e tuja, ndaq dhe te mamit e babit /pf/images/graemlins/smile.gif

Fantasia hidhe dhe ate me xhaxhin please /pf/images/graemlins/angel.gif

Uniiiiiiiii /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/angel.gif, mere `motlen` me vedi bitte, xemlat e amla nxirni fotot kur keni ken bebusha /pf/images/graemlins/angel.gif

Legjioni dhe MLK dhe ju se nxirrni ndonje foto te athershme te tuajen bashke me bufene apo kolltuqet e athershme, si dhe bashke me vellezerit e motrat, do gezoheshim me to /pf/images/graemlins/smile.gif

<font color="red"> Fotot e te gjithve jane magjike, te gjithve na kujtojne momete fantastike te asaj moshe dhe kohe, plus mua pervehte me lumturon fakti,qe, kur i a tregova nje grupi te vogel zvicerian fotot - komplimente pa fund per JU, plus thane "aq te varfer s paskeni ken", kjo teme u zgjeru per pak ore... /pf/images/graemlins/wink.gif </font>

<font color="pink">
Krietari/a e jurise asht me pune e siper /pf/images/graemlins/wink.gif tuj ndertu konzeptin e Portretit te Femijerise se Fam. /pf/images/graemlins/wub.gif </font>

Deri ma vone, nje paradite te kendshme ju uroj /pf/images/graemlins/wub.gif

PS: T-Dushi /pf/images/graemlins/kiss.gif

abs

nuk e di...
Re: Nostalgji nga Femijeria

T-Dush i ke ra 10 -ts /pf/images/graemlins/cool.gif

Kjo dhurata me ra e para n dore /pf/images/graemlins/laugh.gif shpresoj te te pelqeje /pf/images/graemlins/smile.gif
29_1_b.JPG

/pf/images/graemlins/kiss.gif per Fam

/pf/images/graemlins/wave.gif

Princesha

Primus registratum
Re: Athere...

kur i a tregova nje grupi te vogel zvicerian fotot - komplimente pa fund per JU, plus thane "aq te varfer s paskeni ken"

[/ QUOTE ]

abs, po pse si kujtun ata zviceriant se kena ken afrikan na a?
si na kan prit me dal n'foto t'mulum me gjethe a? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

po pra, me gjethe fikut
si te bejtja e mistikut /pf/images/graemlins/lol.gif

Xixe flm per dhuraten /pf/images/graemlins/laugh.gif

ça duket konkursi /pf/images/graemlins/idea.gif

tushi

Valoris scriptorum

allahile njetu, ço rrxo si pleqte

po ti si je sojnike /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

tushi

Valoris scriptorum

tash ne dimen dalin kajhere ne dill se po na e lyp mosha

kurse ne vere futena ne hije se dillin e forte nuk na e pirballon /pf/images/graemlins/tipsy.gif

o sojnike po ti pytjeve me pytje u pergjigjesh gjithmone aaaa si jaudite /pf/images/graemlins/laugh.gif

melos

Primus registratum

ahahhahahhahahhahhahah zot hajr qa kam qesh

sdi mor aq shume por me kaq sa di e di qe "A" eshte forme e pyetse ne gj.shqipe

A po vjen?
A?
A je aty?
A po del ?
hihihihiihihiihi ja ca nga shembujt

tushi

Valoris scriptorum

bukur bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif

nigjo tash, se di a e ke marre vesht po ktu asht hape nji konkurs

fmija ma i bukur mbas tushit /pf/images/graemlins/laugh.gif

dmth te tane kane me pru fotot e me pa kush me afrohet ma shume /pf/images/graemlins/idea.gif

qysh thu ti a merr pjese ne konkurs
pss duhen foto bardhe e zi !!!

Kordelja

Valoris scriptorum

Papi s'i kam rujt /pf/images/graemlins/cry.gif asigjo s'kam rujt ne fakt /pf/images/graemlins/cry.gif dhe me vjen shume keq /pf/images/graemlins/cry.gif ky ka qene kostumi qe me ka pas pelqy ma shume nga te gjithe qe kam veshur /pf/images/graemlins/cry.gif

Status
Not open for further replies.