Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

abs

nuk e di...
Re: Konkursi

Cmimive i shtyhet ORARI deri ne 21.30 mbasi eshte duke ne horizont Konkuruesi i trete!
Blendi pergjigj_ju pyetjeve bitte,nedaq pervedi e ke /pf/images/graemlins/laugh.gif

Foli juria /pf/images/graemlins/cooli.gif

tushi

Valoris scriptorum

o Blendi po tuj qesh e kisha
e te thashe ma poshte po nejse /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ma ban hallall /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
se baj ma

ladouce2005

Primus registratum

I ka met qejfi tash Blendit /pf/images/graemlins/laugh.gif se dhe mu ma ban inatin gjate /pf/images/graemlins/tipsy.gif

abs

nuk e di...

<font color="red"> Njoftim!

Vini re,
Mbasi Juria te ndaje Cmimet, dy Antaret e perzgjedhura te Fam, O`Le dhe Shiraz do japin Cmimet Materiale te cdo fituesi, simbas shume propozimeve anonyme me pm, tel, sms, mail si dhe ktu ne kte faqe! </font>

<font color="green">Dha logari Juria </font>

/pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/eek.gif Uaaaa
Jam e nderuar dhe e bej me kenaqesi, vec na jepni fituesin se jemi gati me thika e pirunj neper duar /pf/images/graemlins/devil.gif

leonora

Primus registratum

Miremrama njerez....

Urime Urime se shum bukur Fotot, le te fitoj ai qe meriton /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...
Edhe pak caste....

<font color="purple"> Parajsa, mireseerdhe /pf/images/graemlins/smile.gif, merru pak te lutem me krijim e atmosferes, se dhe pak Juria cfaq qerqafin me CMIMET e Konkuruesve! PS:- JEP MOJ MENDIMIN TAND /pf/images/graemlins/eek.gif GJITHE KJO VAJZE /pf/images/graemlins/angel.gif

DERI MIN E FUNDIT LEXOJME MENDIMET E PJESMARRESVE!

</font>

abs

nuk e di...
Re: Edhe pak caste....

Per cmimin e pare ne menduam kete automjet te thjeshte /pf/images/graemlins/laugh.gif te cilin sic e shihni e gjen fituesi ne oborr te shtepise /pf/images/graemlins/grin.gif
Lamborghini%20Countach.jpg

per cmimin e dyte ja le fjalen Shiraz-es /pf/images/graemlins/cool.gif

ladouce2005

Primus registratum

JA dhe i dyti /pf/images/graemlins/cooli.gif
889488_10_b.jpg

889488_6_b.jpg

889488_22_b.jpg

Pushime ne Bora-Bora /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...
Bam bam Zemra...

<font color="red">EDHE PAK CASTE,
O lalala /pf/images/graemlins/eek.gif, dhuratat /pf/images/graemlins/thumbsup.gif...ju rreh Zemra Konkuruesve tash /pf/images/graemlins/grin.gif </font>

leonora

Primus registratum

Jo une jam spektatore e thjeshte /pf/images/graemlins/angel.gif ja u kam len ju ne dore /pf/images/graemlins/laugh.gif

po tushit ca mi keni ba se me duket si pa qef..... /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

abs

nuk e di...

Per keto dhurata kan propozuar nje numer i madh bashkshikues e bashkshkrues /pf/images/graemlins/cool.gif e besoj se fituesit do mbeten te kenaqur...por te mos harrojm <font color="red"> Rendesi ka qe ke marr pjese pavaresisht nga cmimi</font>

abs

nuk e di...
CASTI!

<font color="purple">
Cmimin e tret e merr „Blendi-Bora,vera dhe lulja“
</font>

BlendiUnd.jpg

<font color="purple">
E para sepse per murrnicat qe te krijon me ate ftohtesi akullnajet nen rrezatimin e neonit, me lulen nen driten e bardhe e te ftohte pa ngjyre te asaj dite mbushur me emocione dehse nga vera te ciles dhe tapa i ka mbet pa fryme mbi tavolinen e zbrazun…kto emocione shkaterruese,dermuese, kane shenja depremuese per parimet e partise, oops shpise tone!!!! Falje me shkau goja…!

Pllus, konkuruesit ne fjale, i mungon vetmarketing_u, kshtuqe kjo e ftoh dhe ma shume nga juria molto sensibel!

Krijuesi ne fjale ka veshtrim spezial, dhe kap motive individuale, gjithashtu luan me ndricimin bukur, ai deperton dhe me tej kur te kaloje mbi hijet e vehtes dhe me nje ton te amel sic e karakterizon personin ne fjale i kalon momentet e „pakendshme“, keshtu eshte ai ne gjendje te mbaje emocionet nen kontroll, gje qe per jurine s eshte aq e lehte,por juria vete din se cfare thote!

URIME /pf/images/graemlins/angel.gif, TE PERQAFON JURIA /pf/images/graemlins/smile.gif</font>

abs

nuk e di...
Urime per Blendin!

Hajt pra, a jeni tuj e uru dhe perqafu pa fjal a? /pf/images/graemlins/eek.gif
se s po ndi gja une, qe t hedh cmimin e dite /pf/images/graemlins/grin.gif

tushi

Valoris scriptorum
Re: CASTI!

Bravo Blendi /pf/images/graemlins/cooli.gif

urime /pf/images/graemlins/rockband.gif

Parajsa kush te tha q1 jam pa qejf moj /pf/images/graemlins/confused.gif

Qafir hajde mor ku po shkon /pf/images/graemlins/shrug.gif

vazhdoni çmimet
ps a lejohet me ba pak me hile
/pf/images/graemlins/idea.gif

meqi Tonçja ala s'ka patente propozohem si kandidat per çmimin e pare /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...
Juria

Keni besim tek Juria E ZGJEDHUR NGA JU /pf/images/graemlins/wink.gif, ajo din se cfare thote /pf/images/graemlins/tipsy.gif

ladouce2005

Primus registratum
Re: Urime per Blendin!

Une ju afrova t'a puth e t'a uroj, ai me shtyu se e kam sha /pf/images/graemlins/laugh.gif
Urime Blend, urime /pf/images/graemlins/kiss.gif
Shume e bukur fotoja /pf/images/graemlins/smile.gif
Dmth qe sikur nami te behet jashte, ti je ngrohte e rehat duke shijuar vere me lulen tende ne shpi /pf/images/graemlins/smile.gif
Qofshi gjithmone te lumtur /pf/images/graemlins/wave.gif

abs

nuk e di...
Re: Juria

Juria Ju lutemi hidhni cmimet se ankthi i ketyre momenteve po na ben ti rrekellejm gotat e veres pa i pare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kush do jete fituesi??? /pf/images/graemlins/idea.gif

Status
Not open for further replies.