Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

abs

nuk e di...
Re: Konkursi

Hoi Engelchen, alles ok bei dir /pf/images/graemlins/angel.gif? a ke ngacmu kend ne kto dite festash? a t` ka ngacmu kush /pf/images/graemlins/idea.gif se i kam grushtat e fresket /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ne dark sonte, tush na ban naj send t mire per tavolinen-gojen me i llaf /pf/images/graemlins/grin.gif, se ashtu del cmimi dhe ma n drite /pf/images/graemlins/crazy.gif, dmth e kena dhe ma kollaj me e vendos /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pervedi ksaj here do shoh permbajtjen e fotos, impressionin e interpretimit te personazheve ne foto (kshtuqe Tush hedh dhe ti foton tanden, s mjafton vetem 1), si dhe ndricimin e fotos. /pf/images/graemlins/smile.gif

Kam zbulu nje informacion per dikend, ne fakt per kryetarin e jurise, ju a kalxoj ne darke.

Diten e mire YLA /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

LUANESHA

Primus registratum

mjesi shpija /pf/images/graemlins/wave.gif
sciliar08.jpg

abs /pf/images/graemlins/kiss.gif na i thave syt

Tonce jepja nji dore Tushit me hek pak boren /pf/images/graemlins/laugh.gif

un /pf/images/graemlins/kiss.gif a tutti

tushi

Valoris scriptorum

He pra /pf/images/graemlins/lol.gif
aty duhet skavator /pf/images/graemlins/idea.gif
a thu na man çatia ???

Abs nks vi heret patjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

Schelde17.jpg

Schelde16.jpg

Schelde11.jpg

LUANESHA

Primus registratum

ciao TUSh
BESOJ SE KE PER TA FITU KSAJ RRADHE ,PO KUJDES SE KE KONKORRENTA TE FORT /pf/images/graemlins/wink.gif
PO TE FUTEM MIK NE JURI /pf/images/graemlins/lol.gif( ME BA ME E DIT SE KUSH ASHT) /pf/images/graemlins/idea.gif

abs

nuk e di...
Re: n pritje t konkursit

...e t Jurise po i permbajm 'emocionet' me nga nje gote /pf/images/graemlins/laugh.gif

aperitivo.jpg

foto_1.jpg

ffk-180106-98.jpg

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: n pritje t konkursit

O'lè tu rrit nera yll, se s'po hy ne konkurim, qenka me nejt si pashah ne Juri /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Jepni mendimet tuaja per cmimet /pf/images/graemlins/grin.gifper kto Konkuruesit /pf/images/graemlins/booki.gif

Ndersa secili konkurues te shkruaj Motivin e emocioneve te fotos se tij,se juria eshte ne dileme cmimesh /pf/images/graemlins/cool.gif

tOnCe.jpg

BlendiUnd.jpg

TushiDielli.jpg

abs

nuk e di...

Si t ka teta ty yll /pf/images/graemlins/angel.gif
Une mire jam, vec dhe me nela, e kam prej tensionit te shperndarjes se cmimeve /pf/images/graemlins/grin.gif

PS: Nuk pranoj letra anonime, kot mi nisni, vec propozimet haptas ktu i marr mrapa sysh, ooops parasysh deshta me than /pf/images/graemlins/grin.gif

Ne oren 21 banju gati! /pf/images/graemlins/booki.gif

aaauuuu Pula eh, ah pula /pf/images/graemlins/laugh.gif kam dasht me thane /pf/images/graemlins/smile.gif

SkenderbegaS

Primus registratum

E kush dot fitojn çmimin E PAR , duhet t'fejohet
e po su feju , e fejojm mezort. /pf/images/graemlins/lol.gif
çmimit te dyt nji tepsi bakllav /pf/images/graemlins/lol.gif
çMIMIT TE tret, nji shishe whiskey , me u dej
/pf/images/graemlins/wave.gif
ps.un pervedi çmimin e PAR ja jap TONçE-s , me njat pisqolle , q1 ka ba pulen e shkret me cof friget /pf/images/graemlins/grin.gif

abs

nuk e di...

Dahen cmimet ne oren 21! Rrapatush, shkruj niher Pse ke shpartallu, dmth e ke vRRa pulen? /pf/images/graemlins/shocked.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Si konkurent qe je, pergjigjeja e kesaj pyetje, t rrit piket /pf/images/graemlins/wink.gif na dhe nje /pf/images/graemlins/kiss.gif me te heq MUNICIONET para marrjes se cmimit /pf/images/graemlins/cooli.gif

Uuuh shif sa i eger ky Kitaristi, po ti jep mend niher se cfare fiton i pari, i dyti i treti.

CMIMET I JEP VEC KRIETARJA /pf/images/graemlins/cooli.gif

oj kto, ku jena ktu, eh, n sallahane /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

Ajo e Tonçes terthorazi te jep me kuptu se mbi ate q1 asht vra nji here nuk ka si me gjujt kush.
mesazh i hapun per paqe e dashni e jo dhune /pf/images/graemlins/winkwink.gif.

Blendi mendon ........ jashte bjen shi, ça te baj
po ja fus vene
pi e pi, hap Af /pf/images/graemlins/shrug.gif
upss keka hap nji konkurs per fotografi /pf/images/graemlins/idea.gif

ku asht aparati shpejt /pf/images/graemlins/eek.gif
ke me marr ke me marr ....
e gjeta lulen e kauçukut /pf/images/graemlins/idea.gif

kurse tjetra

aty dielli arrin me depertu pengesat, e mberrin te objektivi
ndoshta s'ka fuqi me ngroh durt q1 jane ba akull prej te ftoftit
po te ngroh shpirtin
poshte ambjenti mund te jete i erret, po mjafton me çu kryt nelt e me u bind se ka drite
e kjo te mbush me shprese /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendo ate mesazhin tand ndoshta e kam marr pak lehte po ma ban hallall /pf/images/graemlins/laugh.gif

Abs demek te kena zgjedh si te forte /pf/images/graemlins/lol.gif

SkenderbegaS

Primus registratum

po ti dhash veq nji menim "demokrat" maj zjush Krytare
siç ndodh n demokraci noj her... /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

abs

nuk e di...

Tush, ate <font color="red"> medemekun, </font>fute n...xhep /pf/images/graemlins/wink.gif
Se sa per e fort, dalim kur t dush n sheh t bores, uups t boxit deshta me thane, t hedhi tuc, edhe pse je trup trekandsn &amp; katror /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe ke syna e zez /pf/images/graemlins/grin.gif

Me pelqeu pershkrimi yt, por s do te thote se ke dhane maksimumin, hop bona jepi dhe pak vedit, ose nxirr naj foto prej vedit deshta me thane. /pf/images/graemlins/angel.gif

Ku jane te tjert qe te ndihojne JURINE me mendimet e juaja geniale! /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

tOnCe,perhere me kane emociunu talentet e reja /pf/images/graemlins/smile.gif, si shpirt pa mosh qe jam /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Paperinaaaaaaaa /pf/images/graemlins/angel.gif dil moj llupse /pf/images/graemlins/grin.gif

Luanesha, Rozi, O`Le, Fam ku jeniiii???

tOnCe, perhere e kane emocionu talentet e reja shpirtin tem /pf/images/graemlins/smile.gif

tushi

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
tush, paska qene bar i mire ai qe ke pire /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

[/ QUOTE ]

O Tonçe barin e kam lan me kohe

ka qysh ne vere kjo pune /pf/images/graemlins/shrug.gif

l am clean now

A i kam ra ne te apo jo /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Abs kujtova se the iher "si moshe pa shpirt q1 jam" /pf/images/graemlins/lol.gif
paska kene shpirt pa moshe /pf/images/graemlins/kiss.gif

Status
Not open for further replies.