Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

abs

nuk e di...
Re: Konkursi

Tush, hap site e /pf/images/graemlins/grin.gif, se metE pa cmim per ideal, aaa s ka ktu, juria s funksionon vec me tru, por dhe me ndienja, oj ky, kujton se demokracia asht me i dhan VEC gojs aaa /pf/images/graemlins/eek.gif

Maje mir me jurine, se hala s jam tuj pa as Shiraz ne goten teme mbi tavolinen e jurise /pf/images/graemlins/crazy.gif

abs

nuk e di...

Un po i basha shoqeri Paperines me njat vene qe ishte /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vet per cmimet po ndjehem pak si 'konfuze' /pf/images/graemlins/pickellonja.gif se me pelqen ideja qe kan pas te tre konkuruesat.

tesh Blendi i kishte fotografu ato lulet /pf/images/graemlins/thumbsup.gif Perendimi i diellit te Tushit ishte /pf/images/graemlins/cooli.gif e Pula e Tonces u dukte me taman e friksuar /pf/images/graemlins/cool.gif

me nje loje qe ma mesoi /pf/images/graemlins/angel.gif jem (ambarabacicicoco etj ...) i ra me e fitu Tushit /pf/images/graemlins/smile.gif

Vota jem i shkon atij e propozoj per cmime :

cmimi i 1 makine te re
cmimi i 2 motorr te ri
cmimi i 3 me ra n dashni ...

kaq!

abs

nuk e di...

Oh ty t lumt Goja e Mendja drit O`Le /pf/images/graemlins/kiss.gif

Vec nje gja po me ban pershtypje nga antaret e shpise, nje cmim u dashka patjeter qe tjetri t bijn n dashni, m duket se njat cmim po mbaj per vedi /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Hmmm, gati harrova kenkam n Juri, Schitt!!! /pf/images/graemlins/mad.gif

Ose ju qe propozoni njat cmim jeni DEJSHEM!!! /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

tushi

Valoris scriptorum

S'je tuj pa vene hiç the /pf/images/graemlins/lol.gif
Viti_Ri_1.jpg

wine.jpg

i ka te shame ai q1 me shan /pf/images/graemlins/idea.gif

abs

nuk e di...

Pse vune kte moR /pf/images/graemlins/devil.gif majmun /pf/images/graemlins/mad.gif

I bukri i dheut dukesh /pf/images/graemlins/angel.gif, vec prej inatit qe je tuj pi vec per vedi, TI uli pikt!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif hic mos m buzesh!!! /pf/images/graemlins/grin.gif

Ndersa blendi, do marri ma pak pike, se ban mungesa /pf/images/graemlins/laugh.gif aaa s ka ktu, qofte te daja /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/booki.gif

tushi

Valoris scriptorum

s'asht tuj te thane kush me m'ul pike moj kulufruthe /pf/images/graemlins/laugh.gif (xhan /pf/images/graemlins/kiss.gif )
ma jep çmimin e pare se s'ka problem
te tretin (dmth ate ma te gjatin ndoshta e gjej ndokund me forcat e mija)

Tonçe edhe vedit ja kam lakmi se asnjihere si hapi ato venat e mira

deri tash vone
sa i nate thashe "mor po une a jam i marre apo baj vete" /pf/images/graemlins/smash.gif

edhe veshk /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
po nejse e lashe me njaq

ladouce2005

Primus registratum

Abs /pf/images/graemlins/kiss.gif
Si behet konkursi ketu, me foto? /pf/images/graemlins/eek.gif
S'i mund dot keta djemt une /pf/images/graemlins/wave.gif, por mund te votoj po deshe ndihme /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Nigjo ti manuk po me thuj niher:

<font color="red"> - Pse ndiehesh per cmim te pare? </font>

<font color="green"> Nga kjo pyetje duhet te pergjigjen te tre konkuruesit, nese s jeni ne gjendje te vet marketingut, me shite mire vlerat e juaja pra, athere ju rroft talenti </font> /pf/images/graemlins/wink.gif

Kshtu mendon Juria Kapitalliste /pf/images/graemlins/cooli.gif Me fjale te tjera, ARGUMENTET BINDESE, jane vitamin B /pf/images/graemlins/booki.gif

Yll, Shiraz, separi jep mendim cfare duhet te fitoj secili fitues, pastaj propozo per ate qe te pelqen ma shume /pf/images/graemlins/kiss.gif

H

harap

Guest

Absi tregoji Shirazit pse une jam jashte konkurrimit ngaqe skam konkurent /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

ti je selbst Marketing qysh n bark t nans /pf/images/graemlins/tongue.gif
jep mendim tesh per ato qe jane n konkurs /pf/images/graemlins/wink.gif

tushi

Valoris scriptorum

Abs apo sheh sa i qete jam /pf/images/graemlins/shrug.gif
me ket s'du me thane se ndihem fitus

cilido çmim te jete, gota e venes e buzqeshja kam me mbete /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Hou mor Baron leja t tjerve te krijojn mendimin duke te pa 'punen' dmth fotot e masnej po e shofim sa bravo je /pf/images/graemlins/idea.gif
ps.SA per foto Klas kemi xhaxhin /pf/images/graemlins/smile.gif e shpise qe atij s mund t ja marre kerkush konkursin /pf/images/graemlins/cool.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif Harap kam degjuar shume per ty /pf/images/graemlins/cooli.gif

Une them qe atij/asaj qe fiton, ti kushtojme nje faqe=dhome te shpise /pf/images/graemlins/laugh.gif
Qe t'a meritoje tani, cfare duhet? Se dhe une do doja nje dhome me vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

ps.per Shirazin /pf/images/graemlins/kiss.gif
Lumja un me t pas kojshi
kur t merzitem vi e rri...

tushi

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
:lol: Harap kam degjuar shume per ty /pf/images/graemlins/cooli.gif

[/ QUOTE ]

si bejtexhi apo fotograf /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Blendi mendon ........ jashte bjen shi, ça te baj
po ja fus vene
pi e pi, hap Af
upss keka hap nji konkurs per fotografi

ku asht aparati shpejt
ke me marr ke me marr ....
e gjeta lulen e kauçukut

[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif
Tush, qenke lodh!
Urdhno cmimin tim si shperblim.
jubileu.jpg

Mund ta mbash kusurin! /pf/images/graemlins/shrug.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif
Me kenaqet ju mua. U dashka ardh ma shpesh ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif
O'Le dhe une do desha shume, sidomos ne kete boten ku jetoj une, kam shume nevoje per njerez si ti /pf/images/graemlins/wub.gif
Blendi, sa i dy leksh/euro e paske turinin /pf/images/graemlins/devil.gif

Status
Not open for further replies.