Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

melos

Primus registratum
Re: foto

bodygaurd-at e babadimirit /pf/images/graemlins/laugh.gif
14.jpg

tushi

Valoris scriptorum
Mimrama

Mrama shpija

Al, te falenminderit /pf/images/graemlins/wave.gif

SiHana po prape nuk asht vone
ulu e pije diçka /pf/images/graemlins/laugh.gif
el_consumo_de_vino_disminuye_el_riesgo_de_lceras1_medium.jpg

Abs kush kishte dilema per pune te njollave..... Kordelja,
he ça asht ajo /pf/images/graemlins/lol.gif

nejse per argumentin ne fjale kam lexu shkrime te ndryshme, dmth /pf/images/graemlins/idea.gif
kshtuqi mos kini dilema /pf/images/graemlins/laugh.gif

per numrin i kam dale punes perpara
jam tash nji vjet q1 tham kur me pysin 27 vjeç pa 364 363 ...e deri 27 rrumullak

abs

nuk e di...
Re: Mimrama

Tush, tuj e marr vesht jam se po ke qefe me u duk si ajo vena e hershme /pf/images/graemlins/laugh.gif
vecse, mos e kalo as vetetim nepermend mendimin, qe Korde + mua na ka cik kund dilema /pf/images/graemlins/wink.gif, sidomos kur kena pi vene me kualitet /pf/images/graemlins/grin.gif, s ka gja qe na afrohet /pf/images/graemlins/devil.gif, lene ma /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/crazy.gif

Fam flejshi rehat niher, e shifni mos bani shume mungesa tesh qe jam une zane /pf/images/graemlins/angel.gif, ok?

1 /pf/images/graemlins/kiss.gif perreth shpise /pf/images/graemlins/laugh.gif

-----------------

35804.jpg

abs

nuk e di...

ciao Fam /pf/images/graemlins/wave.gif

regali_pp.jpg
Dhuratat s kisha vend ku me i vu /pf/images/graemlins/laugh.gif se posht pemes ishte plot /pf/images/graemlins/wink.gif e i vuna njaty n tavoline /pf/images/graemlins/rockband.gif

Abs /pf/images/graemlins/kiss.gif ku te kam /pf/images/graemlins/wub.gif

Tush tesh qe festa asht n dere /pf/images/graemlins/smile.gif a ke fillu me mendu ndonje menu speciale? Kena besim ne aftesite e tuja si guzhinieri i perzgjedhun i shpise /pf/images/graemlins/wink.gif

Fanta krejt paketat e tuja jan pa emra /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

--------------------------------
foto_peq_regalo.jpg

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/kiss.gif te gjitheve dhe kalofshi sa me bukur per festa /pf/images/graemlins/wave.gif
Me mori malli /pf/images/graemlins/kiss.gif

AL PACINO

Forumium praecox
Re: * Dhuratat *

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
PS: Tjeta AL , mos ik pa zgjedh dhuraten

[/ QUOTE ]
abso,me thirren per nje intervento te shpejte,e nuk mujta me zgjedh dhuraten,masanej,ka kohe ancora,per dhuratat
sme tregove per kohen,se cfare kohe po man ... /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/wave.gif
ciao shpia /pf/images/graemlins/wave.gif

abs

nuk e di...

Shiraz hajde iher t /pf/images/graemlins/kiss.gif e t bejm nje dore muhabet se na ke mungu dhe ti /pf/images/graemlins/smile.gif

fc2604cucinag.jpg
kte per kur te lodhemi duke fol /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/kiss.gif
O'Le s'lodhem une me ty, e kam kaq shume me te tregu /pf/images/graemlins/wub.gif

abs

nuk e di...

Dukesh se ja paske kalu mire ne Atdhe se ndjehet deri ketu /pf/images/graemlins/smile.gif

Zemra e vogel besoj do jet sterknaq me gjysherit /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/angel.gif

ma puc fort /pf/images/graemlins/wub.gif

ladouce2005

Primus registratum

S'mundem, se e kane mbajt gjysherit /pf/images/graemlins/wub.gif deri ne fund t'Janarit /pf/images/graemlins/angel.gif

tushi

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Tush, tuj e marr vesht jam se po ke qefe me u duk si ajo vena e hershme /pf/images/graemlins/laugh.gif
vecse, mos e kalo as vetetim nepermend mendimin, qe Korde + mua na ka cik kund dilema /pf/images/graemlins/wink.gif, sidomos kur kena pi vene me kualitet /pf/images/graemlins/grin.gif, s ka gja qe na afrohet /pf/images/graemlins/devil.gif, lene ma /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/crazy.gif

[/ QUOTE ]

Abs te kam than mos me llasto /pf/images/graemlins/laugh.gif
vete e ke fajin
Xixe per festa tash po baj namin /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
a ka kush ndoj sugjerim apo ça te me pjellin mendja

Sihane mirmrama /pf/images/graemlins/wave.gif
çka ke ba a si e ke kalu mire ??

tushi

Valoris scriptorum

kalojme ishtu /pf/images/graemlins/laugh.gif si pleqte

a kishe ndoj ide ti moj çike per menune e festave, si vajze puntore q1 je /pf/images/graemlins/idea.gif

besoj se do te dish edhe me gatu mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

melos

Primus registratum

hmmmmm tashti per me gatue me duket se me shume ty po te shkojke per dore,
me gatue sdi ca te them se i bjen si me u livdue, e poashtu edhe ti zor me dite pa e provue :)
ne ide aaaa hahahhahahahha vec ne pritsh deri sa te me kap unja se tashti skam kurrfare

tushi

Valoris scriptorum

kush nuk livdohet ju djegte ksolla e bagtive ka thane "Magjupi" /pf/images/graemlins/idea.gif

nejse kur t'ju vine ndoj ide shprehuni pa frike popull i dashtun /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...
Urime Per Fam!

<font color="green">
- Gezosh ate qe ke dhe ti kushtosh kujdesin e duhun, i thojne,
Ce la vie

- Ti mund te qashe per humbjen edhe nese s eshte humbje, ah prap,
Ce la vie

- Te gezohesh vehten kudo qe ndodhesh, te bejsh ma te miren ne cdo hap,
Ce la vie

-Ti mund te vuash pse s je atje- ktu-kerkund e gjithkund,
Ce la vie

- Ti mund te arrish te lumturosh vehten me gjera shume te vogla, duke fillu nga dushi i mengjesit, oh ja...
Ce la vie

- Por mund te vuajsh qe s ke pre bileten e avionit, dhe qe kurre s do te takosh ndonje presidentit, prap...
Ce la vie

- Ti mund te ndiehesh i/e lumtur qe fati te dha mundesine e disa forma jetesh njekohesisht, nderto perzgjedh!
Ce la vie

- Por dhe mund te qahesh dhe mos te mjaftohesh me asgje, te lakmosh fustanin e princeshesh se mjeruar apo suksesin e jacson,
Ce la vie

-Ti dhe vetem ti, din te shohish diellin dhe kur ka re, e te thush, jeeeeeah me lumturon fakti qe je ktu, dhe seshpejti do te shoh/ndiej,
AH Ce la vie

-Njekohisht mund te zemrohesh pse kjo dhe ajo s ndodh ashtu sic dua une, ashtu sic e parafytyroj une, pse s me lumturon kjo apo ajo?
Ce la vie

-Eshte fatmirsi te vetndergjegjsohesh, se cdo gja qe ti do e ke brenda vehtes, aty duhet te „shposh“ puset e energjiese ,masandej…
Ce la vie

-Eshte traurig te mendosh se, kambet e mija ma te bukurat ne bote, apo, nuk i dhane infrakt qindra...
Oh je… Ce la vie

-E megjithe ate, prap se prap...
Ce la vie

-Mbyll cdo rreth zemrimi apo armiqsie e hidhe ne det
Ce la vie

- Pajtimi eshte dera e hapur - qe te drejton drejt thellsise se vehtes, drejt lumturise se saj…
Jawohl ja!
Ce la vie</font>

<font color="orange"> abs garuzhda 4_u </font>

--------------------

MC2Silv.gif
MC2Silv.gif
MC2Silv.gif

abs

nuk e di...
Re: Urime Per Fam!

<font color="green"> Tush llastimi asht bashkeudhtar n kte shpi /pf/images/graemlins/angel.gif.
AL te gjitha ok, thjesht s kam shume kohe per te shkrujt…
/pf/images/graemlins/smile.gif
O`Le /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wub.gif
Shiraz na thave syte /pf/images/graemlins/kiss.gif, gzohem per ty/ju qe hoqet sadopak mallin ne shqiperi, te uroj te gjithaaaaaa te mirat e botes /pf/images/graemlins/angel.gif.
SiHana mirdita /pf/images/graemlins/smile.gif</font>

<font color="orange">PS: Tush menü per- dt 25! mbi tavoline dua te shoh te pjekun ne hell ate kucin e vogel /pf/images/graemlins/rockband.gif, ne barkun e te cilit te kete: miell misri, ftoj, arra, nje pule, erza! /pf/images/graemlins/goofy.gif </font>

----------------

x-catmoon.gif

<font color="pink">do you like something...? </font>

abs

nuk e di...
Re: Urime Per Fam!

Abs /pf/images/graemlins/kiss.gif flm per urimet /pf/images/graemlins/angel.gif mu sidomos nja 3-4 m "bishin fiks" /pf/images/graemlins/wink.gif

Tush per me 24 nuk diskutohet qe duhet peshk /pf/images/graemlins/goofy.gif tav krapi apo peshk n zgare, zgjidh vete /pf/images/graemlins/idea.gif per me 25 idea e Absit asht hata /pf/images/graemlins/smile.gif

Fam /pf/images/graemlins/wave.gif
---------------
christmas-joy800.jpg

Status
Not open for further replies.